Σελίδες: [1] 2 3   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ημερίδα με θέμα CO2 - Κλιματικές αλλαγές - Περιβάλλον  (Αναγνώστηκε 298 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dpurpler
Global1
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 01:15:40 μμ »

Για την ημερίδα που μας κάλεσαν χθές, ο Διομήδης, τα θέματα θα πρέπει να είναι κατά την γνώμη μου:

Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει μία σύντομη αναφορά για το Οικολόγιο , τι είμαστε και τι θέλουμε και την αμεσοδημοκρατία που λέγαμε και χθές
Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρξει μία αναφορά στο βασικό θέμα, δηλαδή την υπερθέρμανση
Οπωσδήποτε πρέπει να γίνει μία αναφορά στο χάλι της Ελλάδας στα περιβαλλοντικά και την στάση της πολιτείας έναντι των προβλημάτων (βλέπε ας πούμε κόντρα Δήμα - Σουφλιά)

Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης στο επόμενο ποστ
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
http://asoposSOS.wordpress.com
Kallioph
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 01:20:41 μμ »

Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού στο Περιστέρι, στην ημερίδα που διοργανώνουμε με θέμα:
CO2 - ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θα μιλήσουν:
Μητσοτάκης Κυριάκος. Βουλευτής Ν.Δ. Πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής.
Κουβέλης Σπύρος. Βουλευτής Πασοκ. Μέλος της ειδικής μόνιμης επιτροπής προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής.
Κοροβέσης Περικλής. Βουλευτής Σύριζα. Συγγραφέας.
Αράπογλου Δήμητρα. Βουλευτής Λαος. Γενική Γραμματέας Ένωσης Κωφών Ελλάδος.
Εκπρόσωπος του ΚΚΕ.
Χριστοφιλίδου Κατερίνα. Δημοσιογράφος σταθμού ΣΚΑΙ.
Διομήδης Στάθης. Συντονιστής εθελοντικής Ομάδας Έλληνες Ενεργοί Πολίτες.

Θα προβληθούν αποσπάσματα από το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ "Μια άβολη αλήθεια" με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες της έκλυσης CO2 στο περιβάλλον, του Αλ Γκορ που τιμήθηκε φέτος με βραβείο Νόμπελ.

Η παρουσία σας θα είναι σημαντική για εμάς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5722034 - 6972259600, e-mail: [email protected]

Έλληνες Ενεργοί Πολίτες
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
andriana
Global1

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 02:24:14 μμ »

Για όσους δεν ήρθαν εχθές στην Ολομέλεια,
οι Ενεργοί πολίτες μας κάλεσαν ως ομιλητές στην ημεριδα.

Σκοπός είναι η ομιλία να εκπροσωπεί την πλειονότητα του οικολογίου,
γι αυτό παρακαλούμε, καταθέστε σημεία/ ερωτήσεις/ προτάσεις  που θεωρειτε ότι πρέπει να θιξουμε.

Επισημαίνεται ότι ο  χρόνος  της ομιλίας θα είναι 3' περίπου (περίπου 2-3 σελίδες)  και καλό είναι να τον αξοποιησουμε έξυπνα ώστε να μην αναλωθουμε  σε απλες αναφορές αλλα να περάσει καθαρα η θεση των πολιτών που είμαστε.
θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος

πληροφορίες για το θέμα του διοξειδίου μπορείτε να δειτε κι εδώ
Αφήνοντα ςτο c2O έξω από τη ζωή μας
http://ec.europa.eu/environment/news/efe/index_el.htm
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
giannis
Administrator

« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 02:43:01 μμ »

Ωραία. 'Εχω τις εξής απορίες:

Θα μιλήσουμε για το ΟΙΚΟΛΟΓΙΟ ή για το CO2?

Στην πρώτη περίπτωση ξέρουμε πάνω κάτω τι μπορούμε να πούμε...
Στη δεύτερη... έχουμε το επιστημονικό υπόβαθρο να παρουσιάσουμε κάτι σχετικό με την επίδραση της αύξησης του Διοξειδίου του Άνθρακα στη μεταβολή του κλίματος... ή θα αναγκαστούμε να "αντιγράψουμε" κάτι και να περιορηστούμε σε ευχολόγια...

Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουν να πούμε οι ΕΕΠ άρα πρέπει πρώτα να το διευκρινήσουμε έτσι ώστε να δούμε πως προχωράμε...

Α... και κάτι άλλο ποιός καλός φίλος θα μιλήσει...? (-1)

Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 04:29:15 μμ »

Μιλάμε όχι σαν επιστήμονες αλλά σαν ενεργοί πολίτες και μεταφέρουμε την εμπειρία που υπάρχει από το site. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε σαν ειδικοί γιατί σαν οικολόγιο δεν είμαστε, σαν πολιτικοί , δεν είμαστε .
Τι είναι το οικολόγιο?
Για αυτό θα μιλήσει όποιος  και αν  έχει την διάθεση. Επίσης δεν μπορούμε να πούμε προσωπικές απόψεις γιατί θα μπορούσε κάποιος να εκθέσει το οικολόγια χωρίς να έχει πρόθεση.
Καταγράφηκε
dpurpler
Global1

« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 05:12:59 μμ »

Σίγουρα στα 4 λεπτά προλαβαίνουμε 2-3 σελίδες κείμενο;

Μιάμιση σελίδα νομίζω θα είναι υπέραρκετή.

Ουσιαστικά "χαιρετισμό" θα απευθύνουμε... Δεν μπορούμε να μπούμε σε βάθος σε αυτό το χρονικό διάστημα και ούτε και θέλουμε.

Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 05:21:39 μμ »

Χαιρετισμό και κάλεσμα σε δράση.Απέναντι στα ευχολόγια που θα ακούνε από τους πολιτικούς εμείς λέμε δράση
Καταγράφηκε
Kallioph
Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 05:25:57 μμ »

Χαιρετισμό και κάλεσμα σε δράση.Απέναντι στα ευχολόγια που θα ακούνε από τους πολιτικούς εμείς λέμε δράση

Σωστό. +1
Επικέντρωση ίσως σε πρακτικά πράγματα που μπορουμε να κάνουμε.
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
giannis
Administrator

« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 05:28:58 μμ »

Άρα...

Περιεκτική αναφορά στο τι είναι το ΟΙΚΟΛΟΓΙΟ
Επιγραμματική αναφορά στις δράσεις (ολοκληρωμένες και μη...)
.... κόλλησα ...

... to be continued...
Καταγράφηκε

paraxeno
Administrator

« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 05:31:48 μμ »

δράση = μείωση στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο, οικονομία στο ρεύμα με αλλαγή λαμπτήρων - μειωση ενός βαθμού της θερμοκρασίας του καλοριφέρ μας, μείωση της χρήσης κλιματιστικών στο ελάχιστο -
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 05:36:02 μμ »

Δράση = συμμετοχή,   αγώνας για την γή, απαίτηση για αναδασώσεις,  προστασία δασών, πράσινο στην πόλη, δασολόγιο,  αειφορία και όχι άλλη καταστροφική ανάπτυξη.
Καταγράφηκε
Kallioph
Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 06:56:33 μμ »

OK

Δράση ίσον συμμετοχή..

απλώς να υπάρχει μια σαφήνεια στο θέμα αναδάσωση - τεχνητή ή φυσική - αναδάσωση εκεί που πρέπει, διαφορετικά μη καταπάτηση του δάσους για φυσική αναδάσωση.

Όλα μπορούν να αναφερθούν, νομίζω σημαντικότερα είναι το δασολόγιο, το πράσινο στην πόλη (τα δέντρα "ρουφάνε" CO2). Και κυρίως ίσως μια μικρή αναφορά στο ότι τελικά η "ανάπτυξη" που έχει καλλιεργηθεί εδώ και γενεές πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ως αειφόρος, ν' αλλάξουν δηλαδή οι στόχοι μας όσον αφορά την ανάπτυξη.

Πολύ σημαντικό επίσης η μείωση των αυτοκινήτων, η οικονομία στη θέρμανση, οι μικρές συνήθειες που μπορούν να αποβούν σωτήριες και για εμάς τους ίδιους, για την ποιότητα της ζωής μας και όχι μόνο για το περιβάλλον.

Λίγα και καλά πράγματα, που θα μείνουν στο μυαλό του ακροατή, άλλωστε δε θα έχουμε και πολύ χρόνο.
Καταγράφηκε

διομηδης σταθης
Newbie
*

« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 12:11:59 πμ »

Χαμόγελοναμαι και εγώ!!!
Είστε πολύ γρήγοροι...
δύο -τρεις επισημάνσεις.
 ΧαμόγελοΑντριάνα: είμαστε Ελληνες Ενεργοι Πολιτες. Το λέω γιατί υπάρχουν πάρα πολλές συλλογικότητες με "Ενεργούς Πολίτες".
 Κλείσιμο ματιούΓιάννη θα πείτε ότι εσείς νομίζετε σωστό. Οι ΕΕΠ θέλουν απλά να πείτε ότι πιστεύετε!!! τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο!!!
dpurpler θα σου στείλω κάποια στοιχεία για Ασωπό-Ε.Ε. Απορία
 Μεγάλο χαμόγελο όσο για το χρόνο θα βρούμε λύση.
Ποιος μπορεί-θέλει-έχει χρόνο να φτιάξει banner;
έχω στείλει μια πιο καλή πρόσκληση και βέβαια υπάρχουν ακόμη δύο εκκρεμότητες ομιλητών. Περιμένουμε.
ΑΑΑ....να μην ξεχάσω, θα έχουμε και ευχάριστες εκλήξεις  Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 12:22:03 πμ »

Δράση επίσης = συνεργασία, ενημέρωση, λίγο ξεβόλεμα από τις καταστροφικές συνήθειες, και προπάντων συνείδηση της ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ των όσω προτείνονται...
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
giannis
Administrator

« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 12:24:11 πμ »

Μια παρατήρηση, μήπως η ανακοίνωση πρέπει να μπεί στην κεντρική του πόρταλ? Διομήδη που είναι η πρόσκληση? Στείλε και στο info...

Για μπάνερ δεν έχω τις απαραίτητες σχεδιαστικές γνώσεις... κάποιος από τους καλλιτέχνες μας ίσως...?
Καταγράφηκε

paraxeno
Administrator

« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 12:32:01 πμ »

χμ διομήδη αυριο ρίξε ενα τηλέφωνο αν θυμηθείς μήπως σκαρώσουμε καποιο μπανερ, αν και δεν εχω τα καλύτερα προγράμματα ίσως κατι καταφέρουμε

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
andriana
Global1

« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 12:34:55 πμ »

Παράθεση
Μιλάμε όχι σαν επιστήμονες αλλά σαν ενεργοί πολίτες και μεταφέρουμε την εμπειρία που υπάρχει από το site. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε σαν ειδικοί γιατί σαν οικολόγιο δεν είμαστε, σαν πολιτικοί , δεν είμαστε .
Τι είναι το οικολόγιο?
Για αυτό θα μιλήσει όποιος  και αν  έχει την διάθεση. Επίσης δεν μπορούμε να πούμε προσωπικές απόψεις γιατί θα μπορούσε κάποιος να εκθέσει το οικολόγια χωρίς να έχει πρόθεση
.

Συμφωνώ απολύτως!!

Σκοπός δεν ειναι να δηλώσουμε την  γνωστή ούτως ή άλλως οργή μας, ουτε να μιλήσουμε θεωρητικά για πτυχές που ούτως ή άλλως  θα αναπτυχθούν από τους υπόλοιπους.

Σκοπός ειναι να δράξουμε την ευκαιρία και να κανουμε ως απλοι πολίτες  2-3  ξεκαθαρες δηλώσεις και 3 -4 εύστοχες ερωτησεις που θα τους στριμώξουν.

Παράθεση
... μείωση στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο, οικονομία στο ρεύμα με αλλαγή λαμπτήρων - μειωση ενός βαθμού της θερμοκρασίας του καλοριφέρ μας, μείωση της χρήσης κλιματιστικών στο ελάχιστο

Αυτό θα ήταν καλό να το αναφέρουμε, αν ειχαμε περισσότερο χρόνο...
Είναι όμως εξαιρετική ιδέα παράξενο! Κλείσιμο ματιού !! Μπορούμε   να ενημερωσουμε τον κόσμο ότι μπορεί τέτοιες πληροφορίες να βρει στο οικολόγιο,  και ότι αυτό είναι αποτέλεσμα που παράχθηκε  από την    αυτοοργανωση και στα πλαίσια της ανάγκης για αυτοενημέρωσης!

(προσωπικά το θεωρώ ζητούμενο,  να δείξουμε στο κόσμο  ότι το μοντέλο της αυτοργανωσης ειναι εφικτό, παράγει έργο και  η αυτοενημέρωση ειναι αναγκαία για όλους, αν θέλουμ,ε να έχουμε ορθή άποψη και δράση !)
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 12:36:12 πμ »

μπορούμε μήπως να μοιράσουμε το φυλλαδιό μας με τις μικρές συνήθειες που αγαπούν το περιβάλλον?

αντριάννα δεν την βλέπω σαν "αυτοενημέρωση" αλλά σαν "αλληλοενημέρωση" τουλάχιστον εδώ μέσα αυτό λαμβάνω τόσο καιρό, κάτι που εγώ δεν βρήκα δεν σκέφτηκα να ψάξω ή να ρωτήσω το βρήκε καποιος άλλος και το μοιράζεται απλόχερα μαζί μου... κι αυτό με κρατά και μου μοιάζει πολύ πολύ σημαντικό... γιατί από τη μια δεν νιώθω μόνη μου πλέον στις ανησυχίες μου, και από την άλλη νιώθω μια σιγουριά ότι πάντα θα υπάρχει καποιος ακόμη που νοιάζεται και ξέρει κατι που εγώ δεν το γνωρίζω αλλά ειναι πρόθυμος να μου το πει... ώστε και εγώ να είμαι πιο αποτελεσματική... προσωπικά τουλάχιστον αυτό και με συγκινεί και με ατσαλώνει

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
andriana
Global1

« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 12:38:29 πμ »

Παράθεση
μπορούμε μήπως να μοιράσουμε το φυλλαδιό μας με τις μικρές συνήθειες που αγαπούν το περιβάλλον?

++1

Καταγράφηκε

andriana
Global1

« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 01:54:22 πμ »

Παράθεση
αντριάννα δεν την βλέπω σαν "αυτοενημέρωση" αλλά σαν "αλληλοενημέρωση
τα ίδιο λέμε Στριφογύρισμα ματιών

εγω το εννοούσα   όπως και την αυτοοργάνωση . Δεν εννούμε ότι αυτοοργανωνεται 1 πολίτης μόνος του  Στριφογύρισμα ματιών . Οι πολιτες ως  1 σύνολο  αυτοργανώνονται. Με τον ίδιο τρόπο ο πολίτης (όπως λέμε ο άνθρωπος)  αυτο-ενημερωνεται  και δεν αρκείται να κρατικο-ενημερώνεται.
Εσυ εύστοχα το πας πιο βαθιά και  δίνεις τον  τρόπο που μπορεί να γίνει.
Με  αλληλοενημέρωση.

και αυτο είναι ένα από τα καλά που συμβαίνουν εδώ μέσα. 
καταθέτοντας ο καθένας  μας  το κομματάκι του, αλληλοσυμπληρωνόμαστε ως συνολο, ως σκεψη, ως δράση  Χαμόγελο

Καταγράφηκε

dpurpler
Global1

« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 02:41:57 πμ »

Αυτό το τελευταίο πέστο στην ομιλία.
μου άρεσε.
 Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
dpurpler
Global1

« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 02:52:48 πμ »

dpurpler θα σου στείλω κάποια στοιχεία για Ασωπό-Ε.Ε. Απορία

OK, I am waiting

σσοορρυυ γγιιαα τταα ΑΑγγγγλλιικκάά ααλλλλαα μμεερριικκέέςς φφοορρεεςς κκοολλλλάάεειι ηη ββλλαακκεείίαα κκααιι ππρρεεππεειι νναα κκάάννωω restart!
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 04:09:05 πμ »

χεχε η αυτοργάνωση του χώρου και της ομάδας έχει ως αποτέλεσμα την αλληλοενημέρωση όσων μετέχουν αυτής Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
Kallioph
Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 08:48:57 πμ »

To ολοκληρωμένο κείμενο της πρόσκλησης είναι αυτό:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Έλληνες Ενεργοί Πολίτες σας προσκαλούν, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του ΚΥΒΕ Εθνάρχου  Μακαρίου 1 και Κηφισού στο Περιστέρι, στην ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα:

CO2 - ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
       Αλλάζουμε συνήθειες-ζούμε καλύτερα

Θα μιλήσουν:

Μητσοτάκης Κυριάκος. Βουλευτής Ν.Δ. Πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής.
Κουβέλης Σπύρος. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Μέλος της ειδικής μόνιμης επιτροπής  προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής.
Κοροβέσης Περικλής. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Συγγραφέας.
Αράπογλου Δήμητρα. Βουλευτής ΛΑΟΣ. Γενική Γραμματέας Ένωσης Κωφών Ελλάδος.
Χριστοφιλίδου Κατερίνα. Δημοσιογράφος σταθμού ΣΚΑΪ.
Διομήδης Στάθης.Συντονιστής εθελοντικής Ομάδας Έλληνες Ενεργοί Πολίτες
Χαιρετισμό θα απευθύνει μέλος της διαδικτυακής ομάδας oikologio.gr.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο Β. Γιακουμής, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Θα προβληθούν αποσπάσματα από το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Μια άβολη αλήθεια» με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες της έκλυσης CO2 στο περιβάλλον, του Αλ Γκορ, που τιμήθηκε φέτος με βραβείο Νόμπελ.
Θα μοιραστούν έντυπα με πληροφορίες και απλές συμβουλές για τον τρόπο προστασίας του περιβάλλοντος.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 57 22 034 – 697 22 59 600 – 69 77 221 775.
e-mail: [email protected]

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τρόλεϊ: γραμμή 12 στάση γέφυρα, γραμμή 24 και 25 στάση Άγιος Αντώνιος.
Λεωφορεία: Α13-Α14-Β13-Β14-730-821-840 στάση γέφυρα, 420 στάση κολοκυνθούς, 075-700-731-750-790 στάση Άγιος Αντώνιος.
Μετρό: κόκκινη γραμμή 2, Άγιος Αντώνιος-Άγιος Δημήτριος, στάση-τέρμα Άγιος Αντώνιος.
Καταγράφηκε

Kallioph
Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 09:56:02 πμ »

Εσυ εύστοχα το πας πιο βαθιά και  δίνεις τον  τρόπο που μπορεί να γίνει.
Με  αλληλοενημέρωση.

και αυτο είναι ένα από τα καλά που συμβαίνουν εδώ μέσα. 
καταθέτοντας ο καθένας  μας  το κομματάκι του, αλληλοσυμπληρωνόμαστε ως συνολο, ως σκεψη, ως δράση  Χαμόγελο

Με συνεργασία. Χωρίς συνεργασία, και μάλιστα για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, χωρίς παγκόσμια συνεργασία δε γίνεται τίποτα.
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: