Σελίδες: 1 2 [3] 4   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ SHOE-BOX??  (Αναγνώστηκε 1396 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
giannis
Administrator
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 09:13:25 πμ »

To κόστος με μεταφορική εταιρεία δε νομίζω να ξεπερνάει τα 50 ευρώ... και όταν λέω 50 ευρώ εννοώ 50 ευρώ/τόνος! Για μια - δυο - τρείς κούτες πόσο θα ζητήσουν? Νομίζω ότι μπορούμε να τα μοιραστούμε...

Από την άλλη ας ρωτήσει κάποιος και τα ΚΤΕΛ...
Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
BUTTERFLY
Global1
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 09:52:12 πμ »

Παιδια ειτε με ΚΤΕΛ ειτε με πρακτορειο τα στειλουμε, εχουμε επικοινωνησει με καποιον να δουμε που ακριβως θα πανε? Χωρις να θελω να ειμαι καχυποπτη.....πολλα ακουμε....
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
Kallioph
Moderator

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 11:16:30 πμ »

Παιδια ειτε με ΚΤΕΛ ειτε με πρακτορειο τα στειλουμε, εχουμε επικοινωνησει με καποιον να δουμε που ακριβως θα πανε? Χωρις να θελω να ειμαι καχυποπτη.....πολλα ακουμε....

Εν εξελίξει...

Χαμόγελοκαλησπέρα και από μένα.
Το ΚΤΕΛ για νομό ΗΛΕΙΑΣ μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα έπαιρνε ότι ήταν για πυρόπληκτους ΔΩΡΕΑΝ.
Και σε άλλο νομό όμως να πάνε ζητήστε από το ΚΤΕΛ του εν λόγω νομού να τα μεταφέρει δωρεάν.
Καλύτερες σε περισσότερες κούτες για να έχουν λιγότερο βάρος και να μεταφέρονται πιο εύκολα.
Επίσης υπάρχει επαφή και με Φιγαλεία και Ωλένη, είναι οι πιο φτωχοί ίσως δήμοι της Ηλείας.

Και μην ξεχνάτε... να ευτυχείτε!!! Κλείσιμο ματιού

Γεια σου Στάθη  Χαμόγελο
Αν ισχύει αυτό νομίζω ότι είναι προτιμότερο να πάνε Ηλεία. Αν μπορούμε πάμε και μεις, αν όχι απλώς να έχουμε επαφή για να δούμε τι θα γίνουν τα δώρα.
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
διομηδης σταθης
Newbie
*

« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 12:16:04 μμ »

Το σωστό είναι να ειναι μαζί κάποιοι από εσάς όπου κι αν πάνε
καλημέρα Χαμόγελο
Καταγράφηκε
vera
Global1

« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 22, 2008, 12:50:45 μμ »

Απο Πήλιο δεν έχω νεότερα ακόμη...
υπάρχει εξέλιξη απο/για Ηλεία?
Καταγράφηκε
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 23, 2008, 09:24:36 πμ »

1. Αντριάνα μπορείς να πάρεις αυτούς που έχεις εσύ να δούμε πότε μπορούμε να τα στείλουμε για Ηλεία;

2. Μπορεί κάποιος να μάθει τιμές για ΚΤΕΛ ή πρακτορείο και να ρωτήσει αν μπορούν να μεταφερθούν δωρεάν για τους πυρόπληκτους; Έχει κανείς τηλέφωνα;
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 23, 2008, 09:30:13 πμ »

Λοιπον εχει ως εξης: Στην Ηλεια πρεπει να ξερουμε ακριβως που θα τα στειλουμε για να βρουμε το πρακτορειο που ειναι πιο κοντα - αν υπαρχει. Παντως, νομιζω οτι για μια κουτα ας πουμε 1χ1 ειναι περιπου 5-6 ευρω. Μολις μαθουμε λεπτομερειες θα ρωτησω για ακριβως.
Το θεμα βεβαια ειναι που και ποιος θα τα παραλαβει και θα τα μοιρασει... Απορία
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 23, 2008, 09:45:20 πμ »

Λοιπον εχει ως εξης: Στην Ηλεια πρεπει να ξερουμε ακριβως που θα τα στειλουμε για να βρουμε το πρακτορειο που ειναι πιο κοντα - αν υπαρχει. Παντως, νομιζω οτι για μια κουτα ας πουμε 1χ1 ειναι περιπου 5-6 ευρω. Μολις μαθουμε λεπτομερειες θα ρωτησω για ακριβως.
Το θεμα βεβαια ειναι που και ποιος θα τα παραλαβει και θα τα μοιρασει... Απορία

Ωραία, θα γίνουν κι αυτά μόλις έρθει σ' επαφή η Αντριάνα. Αντριάνα αν δεν μπορείς δώσε μου τηλέφωνα να πάρω.
Λίγη υπομονή γιατί είμαστε λίγο πιεσμένοι αυτή την περίοδο.
Καταγράφηκε

andriana
Global1

« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 25, 2008, 01:23:42 μμ »

μίλησα με την επαφή που είχε δώσει ο Διομήδης.

1. προτιμούν να τα παραδώσουμε οι ίδιοι στα παιδιά για εύλογους λόγους διαφάνειας (λογικό! )
2.έχουν υπερκαλυφθεί από παιχνίδι και δώρα όχι όμως από βιβλία.
3. σε ερώτηση μήπως ξέρουν κάποιο άλλο μέρος που να τα έχουν ανάγκη (δεδομενου ότι έχουμε πολλά παιχνίδια) μου είπε ότι λίγο -πολυ η Ηλεία έχει καλυφθεί.

άρα:

ή προσανατολιζόμαστε σε μερη που ειχε βρει η Καλλιοπη (αρκαδία κ.λ.π.)
ή "σπαμε" σε 2 αποστολές, αλλου βιβλία  αλλού παιχνίδια

ιδέες?

Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 25, 2008, 01:24:41 μμ »

ή προσανατολιζόμαστε σε μερη που ειχε βρει η Καλλιοπη (αρκαδία κ.λ.π.)
ή "σπαμε" σε 2 αποστολές, αλλου βιβλία  αλλού παιχνίδια

ιδέες?

ή Αλιβέρι..
Καταγράφηκε

dpurpler
Moderator

« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 25, 2008, 03:16:04 μμ »

ή Ασωπός....
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
http://asoposSOS.wordpress.com
Fotis
Administrator

Έτσι, να μη ξεχνιόμαστε...

« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 27, 2008, 02:20:35 μμ »

ρίξτε κλήρο!

ας γίνει να φύγουν από τα χέρια μας και να μην πάρουν χαρακτήρα πασχαλιάτικων δώρων!

(χωρίς μομφή, με έντονη τη διάθεση χιούμορ το οποίο:
α) δύσκολα περνάει από την οθόνη
β) δεν είναι πάντα πετυχημένο)

-πλάκα πλάκα όμως, νομίζω ότι μπορεί να παρθεί μια απόφαση από κάποιον και νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν...
Ας πάνε στο Αλιβέρι που λέει και η Καλλιόπη!...
Καταγράφηκε

Χαρά,
στου ιερού βουνού τη μοναξιά,
στον καθαρό αέρα,
ν' ανηφορίζεις μοναχός
μ' ένα δαφνόφυλλο στα δόντια
(Ν. Καζαντζάκης)
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 11:24:25 πμ »

Λοιπόν

πιστεύω ότι η Ηλεία έχει φύγει από τη λίστα καθότι είναι μακρινός προορισμός (αν μπορείτε δηλαδή εσείς να πάτε οκ, αλλά εγώ δηλώνω ανικανότητα).

Άρα έχουμε:
Εύβοια - Πήλιο - Ασωπό.

Το θέμα με τον Ασωπό είναι ότι είχαμε ξεκινήσει τη δράση για τις πυρόπληκτες περιοχές, αλλά αν συμφωνήσουμε όλοι μπορούμε να το κάνουμε σε συνδυασμό και με τη γνωριμία από κοντά του προβλήματος της μόλυνσης του Ασωπού.

Έχουμε ήδη ξεφύγει με το θέμα. Ας πάρουμε μια πρωτοβουλία για το τι θα κάνουμε.
Καταγράφηκε

Kallioph
Moderator

« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 01:11:14 μμ »

Μάλιστα....

(Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε) ή (να μαζευτούμε να πάτε)
Καταγράφηκε

vera
Global1

« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 05, 2008, 01:19:34 μμ »

..και εγω απο Πηλιο δεν έχω νεότερα.. δεν ξερω τι τους δυσκόλεψε και δεν επικοινώνησαν

Οι Περιοχές γύρω απο τον Ασωπό έχουν ανάγκη την συμπαράσταση μας
τα δώρα μπορεί να μην εχουν τόση σημασία πια -αλλά για να μην πάνε στην αποθήκη-,
θα μπορούσαμε να το συνδιάσουμε με παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες

Συμφωνώ για τον Ασωπό
Καταγράφηκε
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 06, 2008, 10:08:43 πμ »

Στην ολομέλεια που έγινε είχαν έρθει κάτοικοι των Οινοφύτων όπου ασχολούνται ενεργά με το πρόβλημα της ρύπανσης του Ασωπού. Μας πρότειναν λοιπόν να παρευρεθούμε στη συγκέντρωση πολιτών που θα έχουν στις 18/2 εκεί. Μήπως να το συνδυάσουμε; Μπορούμε εκείνη την ημέρα;

Είχαμε ξεκινήσει με το να σταλούν τα δώρα σε πυρόπληκτες περιοχές, όμως λόγω αρκετών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και επειδή ο καιρός περνάει και δε βρίσκουμε μια ευκαιρία για να σταλούν σε αυτές τις περιοχές, σκεφτήκαμε να πάμε στον Ασωπό όπου και εκεί αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Συν τοις άλλοις είναι μια τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται εδώ και 20 χρόνια και εξακολουθεί να συντελείται μπροστά στα μάτια μας. Είναι μια δύσκολη περίπτωση αλλά και ένας οδηγός που μας πληροφορεί με πολύ απτά παραδείγματα το γιατί τελικώς δεν παίρνονται σοβαρές αποφάσεις και πρακτικές για τις περιβαλλοντικές καταστροφές που συντελούνται στη χώρα μας.
Καταγράφηκε

vera
Global1

« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 06, 2008, 11:06:25 πμ »

Στην ολομέλεια που έγινε είχαν έρθει κάτοικοι των Οινοφύτων όπου ασχολούνται ενεργά με το πρόβλημα της ρύπανσης του Ασωπού. Μας πρότειναν λοιπόν να παρευρεθούμε στη συγκέντρωση πολιτών που θα έχουν στις 18/2 εκεί. Μήπως να το συνδυάσουμε; Μπορούμε εκείνη την ημέρα;

18/2 ημέρα Δευτέρα.. για μένα οχι εφικτό
Καταγράφηκε
dpurpler
Moderator

« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 06, 2008, 09:37:32 μμ »

είναι 9 το βράδυ... ενημερωτικά...

Δημόσια δεν παίρνω θέση γιατί είμαι ίσως ... (τι ίσως ρε.... ακούγονται φωνές   Μεγάλο χαμόγελο  ) προκατειλημένος.  Κλείσιμο ματιού

Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 07, 2008, 10:41:04 πμ »

Μπορούμε να το κάνουμε ίσως άλλη μέρα;

Και πώς θα γίνει αν δεν πάρουμε θέση;  Απορία

Το φορουμ είναι ένα μέσον επικοινωνίας, ας το αξιοποιούμε.
Καταγράφηκε

Kallioph
Moderator

« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 07, 2008, 07:43:51 μμ »

Πάντως ένα είναι το σίγουρο.

Τα δώρα μέχρι τέλος του μηνός (για να μην πω νωρίτερα) πρέπει να φύγουν από το χώρο μου. Είπαμε να τα κρατήσω για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά παρατράβηξε το θέμα κι έχω και γω δουλειές, τον χρειάζομαι τον χώρο, δεν μπορώ να τα κρατάω εσαεί. Είτε θα τα πάρει κάποιος άλλος αν έχετε σκοπό να το πάμε μέχρι την Άνοιξη είτε θα φύγουν (με οποιονδήποτε τρόπο)...
Καταγράφηκε

Fotis
Administrator

Έτσι, να μη ξεχνιόμαστε...

« Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 08, 2008, 12:17:17 πμ »

Ας πάνε στον Ασωπό!...
τί να κάνουμε?

Δεν είναι κακό...

Καλό τους ταξίδι!
Καταγράφηκε

Χαρά,
στου ιερού βουνού τη μοναξιά,
στον καθαρό αέρα,
ν' ανηφορίζεις μοναχός
μ' ένα δαφνόφυλλο στα δόντια
(Ν. Καζαντζάκης)
andriana
Global1

« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 08, 2008, 11:44:13 πμ »

Ας τα πάμε στον Ασωπό, Έτσι κι αλλιώς οι πυροπληκτες περιοχές είτε είναι μακριά είτε έχουν καλυφθεί.

Ο ασωπός είναι κοντά και μπορουμε να τα πάμε άλλη μέρα κανοντας το περιβαλλοντικό παιχνίδι που θα κανουμε και στου Φιλοπάππου.
dpurple  αν πας στις 18/2 90% έρχομαι κι εγώ.
Καλλιοπη τα πραγματα μπορω να τα παρω εγω τη κυριακή μετά το περιβαλλοντικό,   μεχρι να δουμε τι θα γίνει

Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 08, 2008, 12:03:09 μμ »

συμφωνώ για τον Ασωπό, η απάντηση του γνωστού μου από Πήλιο ήταν αρνητική δεν γνωρίζει χωριά που να έχουν σχολεία και να υπέστησαν ζημιές οπότε άκυρο από μενα για Πήλιο, και μάλλον ειναι και μακριά ...

έτσι κι αλλιώς παιδιά κίνηση περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος είπαμε να κάνουμε, και ο Ασωπός έχει πολλά προβλήματα, ίσως θα είναι μια ευκαιρία να μιλήσουν όσοι έχουν γνώση σφαιρική του προβλήματος και στα παιδιά εκεί...
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
dpurpler
Moderator

« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 08, 2008, 12:48:17 μμ »

Μπορούμε να το κάνουμε ίσως άλλη μέρα;

Και πώς θα γίνει αν δεν πάρουμε θέση;  Απορία

Το φορουμ είναι ένα μέσον επικοινωνίας, ας το αξιοποιούμε.

α. Μπορούμε υποθέτω, να μιλήσω με τους ανθρώπους εκεί να δούμε αν μπορεί να συνδυασεί με κάτι άλλο που θα δώσει και μεγαλύτερη δημοσιότητα

β. Ωραία λοιπόν, ψηφίζω κι εγώ Ασωπό  Στριφογύρισμα ματιών  Έκπληξη

Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 08, 2008, 05:55:39 μμ »

μίλα μίλα ντιπ Χαμόγελο
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
Σελίδες: 1 2 [3] 4   Πάνω