Σελίδες: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 1ο Περιβαλλοντικό Ανοιχτό Εργαστήριο Για Παιδιά  (Αναγνώστηκε 6172 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vera
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #300 στις: Δεκέμβριος 11, 2007, 09:54:35 πμ »

μήπως να κάναμε και μια "προβίτσα" τη παρασκευή ? Στριφογύρισμα ματιών

Καλημέρα andrianna. αυτό εννοώ λέγοντας "την παρασκευή στο χώρο θα μπορούμε να το δούμε."

Αν χρειαστεί κάποια βοήθεια για το Σάββατο το πρωί  έχω χρόνο και δεν μενω μακρια από το παρκο.

Καλή επιτυχία  Φιλί

ευχαριστούμε διάδραση.
έλα αν το επιθυμείς και φέρε μαζί σου και τα πιτσιρίκια της γειτονιάς, ανίψια κλπ
Καταγράφηκε
Kallioph
Moderator

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #301 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 11:01:57 πμ »

μήπως να κάναμε και μια "προβίτσα" τη παρασκευή ? Στριφογύρισμα ματιών

Καλημέρα andrianna. αυτό εννοώ λέγοντας "την παρασκευή στο χώρο θα μπορούμε να το δούμε."

Ποιος θα μπορέσει να έρθει την Παρασκευή; Θα μπορεί η ομάδα που θα έρθει και το Σάββατο;

Θα γίνει πρόβα για το σκετσάκι; Αν δεν μπορεί το παράξενο - και γενικά τίθεται ως θέμα αυτό και για τα άλλα μέλη - υπάρχει άλλο άτομο που θα παίξει το ρόλο του παράξενου ή κάποιου άλλου μέλους; Υπάρχει κάποιος διάλογος για το σκετσάκι που μπορούμε να δούμε;

Έχουμε συμμετοχές; Αν όχι τι κάνουμε;

Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
paraxeno
Administrator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #302 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 11:15:10 πμ »

καλημέρα Χαμόγελο για αυριο Παρασκευή είμαι 50-50 θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου μας και τις υποχρεώσεις που προέκυψαν αυτή την εβδομάδα δυστυχώς.... θα γνωρίζω αυριο το μεσημεράκι αν θα εχω ελεύθερο το απόγευμα...

άλλο ένα δυστυχώς, ο ανηψιός μου από προχθές ειναι πολύ πολύ κρυωμένος με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συμμετέχει, και μαζί του και τα άλλα τρια πιτσιρίκια που θα έφερνε η μητέρα του... Λύπη οπότε συμμετοχές από μένα γιοκ

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
vera
Full Member

« Απάντηση #303 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 11:25:37 πμ »

καλημέρα Χαμόγελο για αυριο Παρασκευή είμαι 50-50 θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου μας και τις υποχρεώσεις που προέκυψαν αυτή την εβδομάδα δυστυχώς.... θα γνωρίζω αυριο το μεσημεράκι αν θα εχω ελεύθερο το απόγευμα...

άλλο ένα δυστυχώς, ο ανηψιός μου από προχθές ειναι πολύ πολύ κρυωμένος με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συμμετέχει, και μαζί του και τα άλλα τρια πιτσιρίκια που θα έφερνε η μητέρα του... Λύπη οπότε συμμετοχές από μένα γιοκ

κρίμα ... περαστικά στον πιτσιρικά κατ' αρχήν

για την κα Κατανάλωση δεν έχει δηλώσει άλλος ενδιαφέρον.. όποτε δεν ξέρω τι να κάνω.
θα κάνω σήμερα πρόβα για να φιξάρω κάποιες ατάκες, αλλά πίστευα περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό.

υλικά δεν θα μαζέψω άλλα, κρατήστε τα όσοι έχουν για επομενη φορά
προς το παρον μας φτάνουν.

ο καιρός με ανυσηχεί γαι να πω την αλήθεια

μας την έχουν πέσει όλα παιδιά?
καλή δύναμη
Καταγράφηκε
andriana
Global1

« Απάντηση #304 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 11:58:51 πμ »

Παράθεση
θα κάνω σήμερα πρόβα για να φιξάρω κάποιες ατάκες, αλλά πίστευα περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό

Αυτοσχεδιασμός θα παίξει ούτως ή άλλως, αλλά μιας και είμαστε πρωτάρηδες οι περισσότεροι, νομίζω καλό θα ήταν να έχουμε ένα καλό μπούσουλα, σε περίπτωση που κολλήσουμε. Στο 2ο εργαστηρι θα ειμαστε πιο άνετοι..

Παράθεση
για την κα Κατανάλωση δεν έχει δηλώσει άλλος ενδιαφέρον

δε ξέρω τι ακριβώς θα κάνει η κύρία αυτή, αλλά μπορούμε να με δοκιμάσετε τη Παρασκευή Γλώσσα

Παράθεση
Έχουμε συμμετοχές; Αν όχι τι κάνουμε

Αν δεν έχουμε συμμετοχές, θα μπορούσαμε η κα κατανάλωση ή κάποιος άλλος χαρακτήρας από το σκετς, (ντυμένος κάπως ώστε να κάνει κινήσει το ενδιαφέρον στα παιδιά), να τη στήσει στην είσοδο του πάρκου 1 ώρα πριν. Εκεί θα ενημερωνει και θα προσκαλεί τους γονείς και τα παιδιά στο εργαστήρι.
Θα μπορούσα να τυπώσω τη πρόσκληση, ώστε οι γονείς να το δουν πιο προσεκτικά καθώς θα βολτάρουν.

Αν ο καιρός δεν ευνοεί και ο κόσμος είναι λίγος   θα μπορούσαμε  να πιάσουμε και τις 3 εισόδους  του πάρκου, χωρις "στολές εργασίας".

Ακόμη κι αν βρέχει καρέκλες, πάμε και στα stern Cinema  ή στις καφετέριες (εχει κι ένα jambo) όπου σίγορα θα υπάρχουν 10 πιτσιρίκια Στριφογύρισμα ματιών

Παράθεση
ο καιρός με ανυσηχεί για να πω την αλήθεια

μάλλον θα χρειαστει να σκεφτούμε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που η ξενάγηση στο πάρκο ματαιωθεί.. σε αυτη τη περίπτωση πως θα εντάσσουμε τα παιδιά που θα έρχονατι σταδιακά??

Παράθεση
μας την έχουν πέσει όλα παιδιά?

όσο δε πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι μας (ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΗ), όλα καλά θα πάνε.
Πρέπει άλλωστε να κάνουμε απόσβεση των καφέδων που έχουμε πιεί για αυτη την ιστορια!! Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #305 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 12:20:08 μμ »

Παράθεση
για την κα Κατανάλωση δεν έχει δηλώσει άλλος ενδιαφέρον

δε ξέρω τι ακριβώς θα κάνει η κύρία αυτή, αλλά μπορούμε να με δοκιμάσετε τη Παρασκευή Γλώσσα

+1 είσαι θέατρο εσύ από μόνη σου :Ρ

Παράθεση
Έχουμε συμμετοχές; Αν όχι τι κάνουμε

Αν δεν έχουμε συμμετοχές, θα μπορούσαμε η κα κατανάλωση ή κάποιος άλλος χαρακτήρας από το σκετς, (ντυμένος κάπως ώστε να κάνει κινήσει το ενδιαφέρον στα παιδιά), να τη στήσει στην είσοδο του πάρκου 1 ώρα πριν. Εκεί θα ενημερωνει και θα προσκαλεί τους γονείς και τα παιδιά στο εργαστήρι.

Θα μπορούσα να τυπώσω τη πρόσκληση, ώστε οι γονείς να το δουν πιο προσεκτικά καθώς θα βολτάρουν.

+1

Αν ο καιρός δεν ευνοεί και ο κόσμος είναι λίγος   θα μπορούσαμε  να πιάσουμε και τις 3 εισόδους  του πάρκου, χωρις "στολές εργασίας".

Ακόμη κι αν βρέχει καρέκλες, πάμε και στα stern Cinema  ή στις καφετέριες (εχει κι ένα jambo) όπου σίγορα θα υπάρχουν 10 πιτσιρίκια Στριφογύρισμα ματιών

Περάστε κόσμε φάση.

Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
andriana
Global1

« Απάντηση #306 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 12:29:45 μμ »

Παράθεση
+1 είσαι θέατρο εσύ από μόνη σου :Ρ

Φίλτατη! Δε δύναμαι  παρά να  σε ευχαριστήσω  θερμώς για την εγκάρδια  αναγνώριση τις πληθωρικών υποκριτικών -(και ουχί υποκρισιακών βεβαίως βεβαίως) ικανοτήτων μου Γλώσσα

Ιδιαιτέρως με συγκίνησε δε,  ο χαρακτηρισμός "από μόνη σου",  στον οποίο  πρόδηλα αναγνωρίζεις  την καλλιτεχνική μου αρτιότητα ώστε να επιτελώ αποτελεσματικά μια παράσταση   "one-man show"  Μεγάλο χαμόγελο:D Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Γλώσσα

Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
andriana
Global1

« Απάντηση #307 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 12:40:08 μμ »

κι επανέρχομαι.. για τη προσέλευση κόσμου, θα αναρτησω μια αφίσα στα jambo και σε διαφορα σημεια του πάρκου  αν το προλάβω ανοικτο σήμερα, ειδάλλως αύριο πρωι
Καταγράφηκε

vera
Full Member

« Απάντηση #308 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 12:56:42 μμ »

γεια σου andrianna δύναμη

αυριο είσαι μέσα για πάρκο? αν ναι τα λέμε με pm

για το σκετσακι δυο ατομα θα είμαστε αν το βρούμε μεταξύ μας δεν έχουμε θέμα
η κα κατανάλωση... καταναλώνει και γεμίζει τον κόσμο σκουπίδια τα όποία δεν ανακυκλώνει κιόλλας (τα λέμε αναλυτικότερα στο τηλ)

όσον αφορά τον κόσμο συμφωνω να πάμε κοντά και να τους ενημερώνουμε επι τόπου

ενναλακτικές για την ξενάγηση δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα..
αν βρέχει έχουμε θέμα και με τα παιχνίδια

επειδή είμαι λίγο πιεσμένη (στη δουλειά) δεν κατεβαίνουν ιδέες τώρα
 να τηλ αργότερα

Καταγράφηκε
andriana
Global1

« Απάντηση #309 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 01:39:19 μμ »

Παράθεση
αυριο είσαι μέσα για πάρκο

φυσικά.. θα με βρείτε μπροστά σας!! Άνεση

τα λεμε το βραδακι που θα επιστρέψω σπίτι

καλή δύναμη!

παραξενο ελπίζω να έρθουν καλά τα πράγματα και να μας έρθεις με το χαμογελό σου!!
Καταγράφηκε

Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #310 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 07:23:14 μμ »

θα ήθελα αν γίνεται συγκεκριμένο ραντεβου -ωρα , χώρος-και πιθανότατα μετά 7 ΟΚ
Καταγράφηκε
Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #311 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 08:45:05 μμ »

Aν ο καιρός είναι κακός θα πρέπει να είμαστε εκεί και να κάνουμε όλη την εργασία και παιχνίδια εντός.
Θα έχω 2-3 καβάτζες παιχνίδια. Καλό θα είναι να ετοιμάσουμε αφίσα στις εισόδους του πάρκου για να ξερουν που πανε οι γονείς.
 και χω τουλάχιστον 2 παιδιά συμμετοχές . με καλό καιρό++++
Καταγράφηκε
vera
Full Member

« Απάντηση #312 στις: Δεκέμβριος 14, 2007, 08:55:42 πμ »

καλημέρα.
΄
κατόπιν συννενόησης με τα μέλη του εργαστηρίου αποφασίσαμε να αναβάλλουμε το εργαστηρι λόγω κακών καιρικών συνθηκών. θα μας περιορίσει στον εσωτερικό χώρο και το ουσιαστικό ήταν έξω (παιχνίδια κλπ.)

παρακαλώ όσοι στείλαμε mail να στείλουμε ξανα διευκρινίζοντας το λόγο της αναβολής
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #313 στις: Δεκέμβριος 14, 2007, 01:25:42 μμ »

Επομενως ποια ειναι η εναλλακτικη ημερομηνια?

Καλυτερα εστι, γιατι και το Παραξενο θα φερει το ανηψακι της και τα αλλα πιτσιρικια και μια φιλη μου ισως φερει το δικο της ανηψακι που μενει Ιλιον και αυτη τη βδομαδα δεν μπορουσε.
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
vera
Full Member

« Απάντηση #314 στις: Δεκέμβριος 14, 2007, 02:50:21 μμ »

Επομενως ποια ειναι η εναλλακτικη ημερομηνια?

δεν μπορώ να ξέρω την επόμανη ημ/νία butterlfy...

μίλησα με την ορνιθολογική το πρωϊ, όμως δεν κλείσαμε άλλη ημ/νια
αλλάζουν κάποια δεδομένα, θα τα πούμε σε συνάντηση που θα κάνουμε
Καταγράφηκε
kinwniawramiden2.blogspot.com
Full Member

« Απάντηση #315 στις: Δεκέμβριος 15, 2007, 02:55:40 μμ »

Καλημερα κι απο εμενα. Παντως το εργαστηρι μας εχει ξεπερασει το γεφυρι της Αρτας. Ολο το ετοιμαζουμε κι ολο στην ετοιμασια μενουμε!Χι,χι,χι!(Αστειακι) Λοιπον κανονιστε συναντηση(οποτε κι αν κανονιστει αυτη) και υπολογιστε και εμενα με την καλη μου διαθεση.(Η κακη δεν υπαρχει..Μου τελειωσε.)Χαθηκα λιγο για λογους υγειας.
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #316 στις: Δεκέμβριος 17, 2007, 11:53:03 πμ »

Περαστικα Κοινωνια.

Παιδια αδικα το ακυρωσαμε χαρα Θεου ηταν το Σαββατο, τουλαχιστον στον Πειραια!
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
vera
Full Member

« Απάντηση #317 στις: Δεκέμβριος 17, 2007, 12:02:59 μμ »

Παιδια αδικα το ακυρωσαμε χαρα Θεου ηταν το Σαββατο, τουλαχιστον στον Πειραια!

κατόπιν καλά τα λέμε...  οι προβλέψεις ήταν άσχημες.. και τελικά ο καιρός απρόβλεπτος

Καταγράφηκε
vera
Full Member

« Απάντηση #318 στις: Ιανουάριος 08, 2008, 10:13:02 πμ »

καλή χρονιά! καλή συνέχεια Χαμόγελο

την τετάρτη προβλέπεται συνάντηση με την ομάδα του shoe box
κάποιοι είμαστε και στην ομάδα του εργαστηρίου... τί λέτε οι υπόλοιποι?
μπορείτε Τετάρτη στις 6 στο θυσείο?

Καταγράφηκε
Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #319 στις: Ιανουάριος 08, 2008, 10:40:33 πμ »

οκ αλλά πρέπει να αναχωρήσω στις 8(έχω άλλη συνάντηση)
Καταγράφηκε
vera
Full Member

« Απάντηση #320 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 10:13:08 πμ »

καλημέρα

... περιμένουμε τελικό οκ  (απο Γεωπόνο) για το τόπο του εργαστηρίου και βγάζουμε ΔΤ για τις 9 Φεβρουαρίου
Καταγράφηκε
inlovewithlife
Global Moderator

« Απάντηση #321 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 05:55:33 μμ »

Παιδιά,

μπορεί κάποιος να ανοίξει κανούργιο θέμα για το περιβαλλοντικό εργαστήριο στις 9/2 και για το δελτίο τύπου?

Το θέμα εδώ έχει φτάσει στις 12 σελίδες και είναι πρακτικά αδύνατο να διαβαστεί από οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει.

Θα το άνοιγα εγώ αλλά δεν ξέρω όλο το ιστορικό και δε μπορώ να γράψω την περίληψη που θα πρέπει να μπει στην αρχή.

Επίσης UPDATE από γεωπόνο που μόλις μίλησα. Άκυρη η περίπτωση του πάρκου Τρίτση, τουλάχιστον για την ώρα. Έτσι ο τόπος του περιβαλλοντικού θα είναι τελικά ο Φιλοπάππου με κλειστό χώρο σε περίπτωση βροχής τη λέσχη προσκόπων εκεί κοντά. Θα συνεννοηθώ με το συντονιστικό των κατοίκων για να βγάλουμε κανένα αφισσέτο και να βάλουμε και αυτούς στο κόλπο.
Καταγράφηκε
Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #322 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 06:02:30 μμ »

Το πάρκο Τρίτση  δεν παίζει, γιατί έχει σχολή  το κέντρο εκπαίδευσης που θα χρησιμοποιούσαμε σε περίπτωση βροχής
Καταγράφηκε
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #323 στις: Ιανουάριος 15, 2008, 09:40:10 πμ »

Δε χρειάζεται να ανοίξουμε καινούργιο θέμα νομίζω, τώρα που σχεδόν έχει τελειώσει.

Μια ανακοίνωση (ΔΤ) για να μπει στην αρχική, μέχρι να γίνει η συνέλευση, να μην το κρατάμε κρυφό μια βδομάδα, πειράζει inlovewithlife?

Η Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Πρωτοβουλία Πολιτών του ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ (www.oikologio.gr) στα πλαίσια των προσπαθειών ευαισθητοποίησης όλο και περισσότερων συμπολιτών μας διοργανώνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008 το 1ο Περιβαλλοντικό Εργαστήρι για Παιδιά στο λόφο του Φιλοπάππου, και ώρες από 11:00 έως 13:30.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5-15 ετών.

Το 1ο μας εργαστήρι θα διαπραγματευθεί το θέμα της ανακύκλωσης και θα περιλαμβάνει:

Συνάντηση στο λόφο του Φιλοπάππου στις 11:00 (πού ακριβώς;)

1o Περιβαλλοντικό παιχνίδι.

2ο Θεατρικό σκέτς (10΄)

Η κα Κατανάλωση συναντάει τον κο Ανακυκλωσούλη!

3ο Δημιουργία – κατασκευές (30΄)

Με ανακυκλώσιμα υλικά θα κατασκευάσουμε κούκλες, παιχνίδια, μουσικά όργανα.

Τέλος θα κάνουμε μια βόλτα στο Πάρκο.... (; )

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με email στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 6946805590 (Βέρα).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τι να έχετε μαζί σας

Άνετα ρούχα, ψαλιδάκι, μαρκαδόρους και ανακυκλώσιμα ή άχρηστα για εσάς υλικά (πλαστικά μπουκάλια, χάρτινες συσκευασίες, καπάκια, χαλασμένα στυλό ή σπασμένα παιχνίδια, κορδόνια χωρίς ταίρι και ό,τι άλλο φανταστείτε).

Να σημειώσουμε κάπου και τη ζωγραφική που λέγαμε;
Καταγράφηκε

vera
Full Member

« Απάντηση #324 στις: Ιανουάριος 15, 2008, 09:57:44 πμ »

[Να σημειώσουμε κάπου και τη ζωγραφική που λέγαμε;

Ξεκινάμε με ζωγραφική περιμένοντας όλα τα παιδιά που θα έρθουν... και εξελίσεται καθ' όλη την διάρκεια του εργαστηρίου.

Το απόγευμα θα μας πει ο inlovewithlife ακριβή τόπο συνάντησης
εφόσον θα υπάρξει δενδροφύτευση, πιθανόν καλύπτεται το θέμα της βόλτας...

..μπορεί κάποιος να ανοίξει κανούργιο θέμα για το περιβαλλοντικό εργαστήριο στις 9/2 και για το δελτίο τύπου?
Το θέμα εδώ έχει φτάσει στις 12 σελίδες και είναι πρακτικά αδύνατο να διαβαστεί από οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει.

το κάνουμε μόλις έχουμε τις παραπάνω πληροφορίες?
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: