Σελίδες: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 1ο Περιβαλλοντικό Ανοιχτό Εργαστήριο Για Παιδιά  (Αναγνώστηκε 6172 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
paraxeno
Administrator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #275 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 02:40:39 μμ »

Γιαννη 4 μεηλς μπορείς να στείλεις?
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
giannis
Administrator
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #276 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 02:49:36 μμ »

Γιαννη 4 μεηλς μπορείς να στείλεις?

και 1004 μπορώ...
Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
vera
Full Member

« Απάντηση #277 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 02:53:19 μμ »

και 1004 μπορώ...

ευχαριστούμε πολύ Γιάννη γαι την βοήθειά σου  Χαμόγελο
να ευχηθούμε να τα εκατοστήσουμε λοιπόν!
Καταγράφηκε
giannis
Administrator

« Απάντηση #278 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 02:57:29 μμ »

Μόνο μου λέτε:

- Τι στέλνω
- Που το στέλνω
- Και αν βάζω κάτι σαν body text στο μαιλ
Καταγράφηκε

paraxeno
Administrator

« Απάντηση #279 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 04:24:22 μμ »

bοδυ τεξτ κάτι ανάλογο - σιάξτε το κατά βούληση Κλείσιμο ματιού
δες πμ με τα μεηλς...

Αγαπητοί κύριοι,

Η ανεξάρτητη Διαδικτυακή πρωτοβουλία Πολιτών του Οικολογίου (http://www.oikologio.gr) στα πλαισια των προσπαθειών των μελών της και θέλοντας να συμβάλει ενεργά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση   και ενημέρωση όλο και περισσοτέρων συνανθρώπων μας, διοργανώνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 πμ έως 13.00 μμ το 1ο Ανοιχτό Περιβαλλοντικό εργαστήρια για παιδιά στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης στο Ίλιον, με τη αρωγή της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, και με θέμα "Ανακύκλωση"

περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Εργαστηρίου και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι καλύψεως των ελεύθερων θέσεων μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμμενο Δελτίο τύπου

Ευχαριστούμε

Η Ομάδα του Οικολογίου
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
giannis
Administrator

« Απάντηση #280 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 04:40:43 μμ »

Έφυγαν...

Και φεύγω και εγώ... άντε καλό απόγευμα!
Καταγράφηκε

paraxeno
Administrator

« Απάντηση #281 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 04:41:23 μμ »

καλό απόγευμα Γιαννη, ευχαριστούμε πολύ πολύ - καλή ξεκούραση
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
giannis
Administrator

« Απάντηση #282 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 04:43:49 μμ »

καλό απόγευμα Γιαννη, ευχαριστούμε πολύ πολύ - καλή ξεκούραση

Που τέτοια τύχη!
Καταγράφηκε

Kallioph
Moderator

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #283 στις: Δεκέμβριος 06, 2007, 01:40:54 μμ »

Kανονίστε να μας έρθουν καμιά 50αριά + παιδιά και να μην ξέρουμε τι να τα κάνουμε :Ρ

Μπήκε και στην αρχική: http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=108&Itemid=119
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #284 στις: Δεκέμβριος 06, 2007, 02:56:29 μμ »

εστάλη σε ΣΚΑΙ ραδιόφωνο Ελευθεροτυπία και Καθημερινή μόνον, ακριβώς για αυτό το λόγο καλλιόπη, και με την σημείωση στο σώμα του μεηλ μέχρι πληρώσεως των κενών θεσεων έτσι νομίζω είμαστε αρκετά καλυμμένοι σε περίπτωση που εχουμε πολλές συμμετοχές
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
kinwniawramiden2.blogspot.com
Full Member

« Απάντηση #285 στις: Δεκέμβριος 06, 2007, 05:25:16 μμ »

Καλησπερα σε ολους-ολες.Ευχομαι καλη επιτυχια στο εργαστηρι,μιας και εγω δε βλεπω να συμμετασχω...Και δε θα'ναι επειδη δεν θελω να συμμετασχω....(Θελω και παραθελω....)....Ο λογος ειναι γνωστος σε αρκετα ατομα. Δεν εχει νοημα λοιπον να τον πω κι εγω.... Λύπη Μονο μια ερωτηση:Εχω μαζεψει καποια ανακυκλωσιμα και 5 χαρτοκουτα.Πως θα γινει να σας τα παραδωσω?.....
Καταγράφηκε
dpurpler
Moderator

we must remain perfect strangers

« Απάντηση #286 στις: Δεκέμβριος 06, 2007, 08:08:14 μμ »

Παρακολουθούσα εκ του μακρόθεν αλλά...

Εύχομαι καλή επιτυχία!
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
vera
Full Member

« Απάντηση #287 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 08:56:26 πμ »

ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!
να είστε καλά   

Εχω μαζεψει καποια ανακυκλωσιμα και 5 χαρτοκουτα.Πως θα γινει να σας τα παραδωσω?.....

την κυριακή το απόγευμα θα δώσω ραντεβου σε κάποιο σταθμό για  να έρθουν όσοι έχουν ανακυκλώσιμα.
θα ειδοποιήσω ξανά.
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #288 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 09:53:31 πμ »

Βερα μου κατα το ΣΚ δεν εχω Ιντερνετ ουτε αυτοκινητο, οποτε αν θελεις παρε με τηλ. μηπως βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα, γιατι εχω μαζεψει 2-3 σακουλες πραγματα
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #289 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 08:59:01 μμ »

παιδιά, αν μου τύχει κάτι (πράγμα που απεύχομαι) μήπως να υπάρχει αναπληρωματική κυρία κατανάλωση για παν ενδεχόμενο???

το θέτω και ως πρόταση γενικώτερα να υπάρχουν καποιοι που να μπορούν να αναπληρώνουν σε περιπτώσεις εκτακτες... ώστε να μην πηγαίνει τίποτε στραβά σε οποιαδήποτε περίπτωση ή αναποδιά

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
kinwniawramiden2.blogspot.com
Full Member

« Απάντηση #290 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 11:53:03 μμ »

Με εμενα τι γινετε?Θα συμμετασχω η οχι?Τι αποφασισατε?Εγω θελω να συμμετασχω και παραθελω, ομως δεν εξαρταται απο εμενα οπως φαινεται.....Ειχα ζητησει συγνωμη,αλλα οι περισσοτεροι-οι περισσοτερες για να ακριβολογουμε-δειξατε αδιαφορια κατα καποιο τροπο...Παραδεχτηκα τα λαθη μου αν θυμαστε,αλλα οπως φαινεται ουτε κι αυτο σας επεισε για το ποιον μου...Αυγερινε μην σβυσεις το μυνημα μου.Ειναι σχετικο με το θεμα...
Καταγράφηκε
andriana
Global1

« Απάντηση #291 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 12:14:20 πμ »

η ψηφοφορία που είχαμε καταληξει ως ομάδα ακόμη δεν έχει γίνει, γι αυτό κι ακόμη δεν ανακοινώσαμε κάτι.

Παράθεση
Ειχα ζητησει συγνωμη,αλλα οι περισσοτεροι-οι περισσοτερες για να ακριβολογουμε-δειξατε αδιαφορια κατα καποιο τροπο...Παραδεχτηκα τα λαθη μου αν θυμαστε,αλλα οπως φαινεται ουτε κι αυτο σας επεισε για το ποιον μου

Η διαφορά μεταξύ αδιαφορίας και επιφύλαξης ειναι τεράστια!
Στη διαδήλωση του Σαββάτου που ήρθες, κανείς μας δε σε αντιμετώπισε με αδιαφορία. όμως όταν πρόκειται για δράση με παιδιά (και σου υπενθυμίζω ότι στην  ολομέλεια ψηφίστηκε  η ύπαρξη αυστηρών κριτηρίων για τους συμμετέχοντες σε αυτές τις δράσεις), δεν μας επιτρέπει να αρκεστούμε μόνο στη παραδοχή ή στις λεκτικές συγνώμες.

Το θέμα ειναι όχι η οξυθυμία που έδειξες (αυτό έχει συμβει και με άλλα μέλη, και τότε  επειδή ακριβώς το θέμα ήταν σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα διευθετηθηκαν όντως με μια απλή  συγνώμη ).
Εδώ  υπήρξε από τη πλευρά σου κάτι πιο σοβαρό:
μια  ανεδαφική κριτική (τολμώ να πω στα όρια της κακεντρέχειας) , και μια προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε μέλη που έως χθες  συνεργαζόσουν !

Αυτή η ξαφνική αλλαγή, κλόνισε  την εμπιστοσύνη μας ότι μπορούμε να στηριχτούμε στη ομαλή συνεργασία σου, κατά τη διαρκεια της δράσης και κάτι τέτοιο δε μπορεί να διακυβευτεί.

δεν κλείσαμε καμμία πόρτα, αλλά οι ισορροπίες αυτές θέλουν χρόνο για να αποκατασταθούν. Το ποιόν εκτιμάται έμπρακτα και όχι μόνο με λέξεις... Έχουμε τη καλή διάθεση αλλά αν κιεσύ το θες πραγματικά, πρεπει να καταλάβεις ότι  η πίστωση χρόνου είναι απαραίτητη... Άλλωστε ακόμη κι αν δε συμμάσχεις σε αυτη τη δράση, θα υπάρξουν κι επομένες..
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #292 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 09:23:01 πμ »

Με εμενα τι γινετε?Θα συμμετασχω η οχι?Τι αποφασισατε?Εγω θελω να συμμετασχω και παραθελω, ομως δεν εξαρταται απο εμενα οπως φαινεται.....Ειχα ζητησει συγνωμη,αλλα οι περισσοτεροι-οι περισσοτερες για να ακριβολογουμε-δειξατε αδιαφορια κατα καποιο τροπο...Παραδεχτηκα τα λαθη μου αν θυμαστε,αλλα οπως φαινεται ουτε κι αυτο σας επεισε για το ποιον μου...Αυγερινε μην σβυσεις το μυνημα μου.Ειναι σχετικο με το θεμα...

Φτου μας. Αδιάφορα άτομα... πώς μας αντέχεις
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #293 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 10:42:33 πμ »

παιδιά, αν μου τύχει κάτι (πράγμα που απεύχομαι) μήπως να υπάρχει αναπληρωματική κυρία κατανάλωση για παν ενδεχόμενο???

το θέτω και ως πρόταση γενικώτερα να υπάρχουν καποιοι που να μπορούν να αναπληρώνουν σε περιπτώσεις εκτακτες... ώστε να μην πηγαίνει τίποτε στραβά σε οποιαδήποτε περίπτωση ή αναποδιά

Υπάρχει κάποιο κείμενο για το σκετσάκι ή θα αυτοσχεδιάσουμε;
Καταγράφηκε

paraxeno
Administrator

« Απάντηση #294 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 10:47:41 πμ »

κείμενο κείμενο όχι όσο γνωρίζω αλλά κάτι εχει κατά νου η Βέρα, κυρίως αυτοσχεδιασμός ειναι δεκάλεπτος
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #295 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 10:49:44 πμ »

Καλημερα! Λοιπον, μεσα στην εβδομαδα βρισκομαστε Βερα για τα ανακυκλωσιμα, για το Σαββατο δεν πιστευω να ερθω, ειναι πολυ μακρια και δεν εχω του του...αν βρω τροπο θα ειμαι εκει!
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
Polymnia
Επισκέπτης
« Απάντηση #296 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 01:32:38 μμ »

Καλημέρα και από εμένα! Μετά από 15 μέρες απουσίας λόγω ταξιδιού, επανέρχομαι. Χάρηκα που σας είδα στη διαμαρτυρία.

Εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι για το περιβαλλοντικό εργαστήρι. Υπάρχει μια αρχική συνεννόηση με τη Vera να πάμε την Παρασκευή να φτιάξουμε το χώρο.  Vera, αν ισχύει, θα προτιμούσα το μεσημεράκι της Παρασκευής. Από εκεί και πέρα, θα  μπορούσατε να με πληροφορήσετε, αν χρειάζεται περαιτέρω βοήθεια;
Καταγράφηκε
diadrasi
Jr. Member
**

« Απάντηση #297 στις: Δεκέμβριος 11, 2007, 12:54:25 πμ »

Αν χρειαστεί κάποια βοήθεια για το Σάββατο το πρωί  έχω χρόνο και δεν μενω μακρια από το παρκο.

Καλή επιτυχία  Φιλί
Καταγράφηκε
vera
Full Member

« Απάντηση #298 στις: Δεκέμβριος 11, 2007, 08:59:09 πμ »

κείμενο κείμενο όχι όσο γνωρίζω αλλά κάτι εχει κατά νου η Βέρα, κυρίως αυτοσχεδιασμός ειναι δεκάλεπτος

ετσι ακριβώς... την παρασκευή στο χώρο θα μπορούμε να το δούμε.

οσοι είναι για ανακυκλώσιμα υλικά για το εργαστήρι τελική μέρα συλλογής η πέμπτη (βρισκόμαστε γύρω στις 7 σε κεντρικό σταθμό- μοναστηράκι)
Καταγράφηκε
andriana
Global1

« Απάντηση #299 στις: Δεκέμβριος 11, 2007, 09:45:10 πμ »

μήπως να κάναμε και μια "προβίτσα" τη παρασκευή ? Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
Σελίδες: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: