Σελίδες: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 1ο Περιβαλλοντικό Ανοιχτό Εργαστήριο Για Παιδιά  (Αναγνώστηκε 6172 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
giannis
Administrator
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #250 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 02:05:03 μμ »

Με τις διορθώσεις της Καλλιόπης και λογότυπο ΕΟΕ...

Για διαβάστε, διορθώστε, ενημερώστε με...
Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
paraxeno
Administrator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #251 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 02:15:18 μμ »

βρήκα και οδηγίες και ακριβή ονομασία του πάρκου
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
vera
Full Member

« Απάντηση #252 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 02:17:32 μμ »

Γιαννη διεύθυνση του πάρκου δεν αναφέρεται

Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία
Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"
Σπύρου Μουστακλή 23, 131 21 Ίλιον Αττικής
Τηλ. / Fax: 210 23 16 977

καλό θα ήταν ένα σχεδιάγραμμα... καπου το είχαμε -ψάχνω..
Καταγράφηκε
giannis
Administrator

« Απάντηση #253 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 02:23:44 μμ »

καλό θα ήταν ένα σχεδιάγραμμα... καπου το είχαμε -ψάχνω..

Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος
Καταγράφηκε

andriana
Global1

« Απάντηση #254 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 02:35:59 μμ »

σόρι αλλα μόλις διαβασα τα μηνύματα.

δε θεωρειτε ότι η πρόσκληση είναι λίγο μεγάλη? Είθισται να ειναι λιγο πιο μαζεμένες (ποιός, που, ποτε γιατί..) ώστε να μη κουραζεται ο άλλος να το διαβάζει..

Κρίνετε ότι χρειάζεται εκτος από τον τίτλο να αναφερθούμε και στο πως θα διεξαχθούν??

επίσης τα ψαλιδάκια και οι μαρκαδοροι που ειχαμε πει να φέρουν??
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
andriana
Global1

« Απάντηση #255 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 02:45:42 μμ »

μήπως θα έπρεπε να συμπληρωσουμε εγγραφές έως.... ώστε να ελεγξουμε τη συμμετοχή και να συγκετρωσουμε τα αναλογα ανακυκλωσιμα υλικα?
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #256 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 02:49:42 μμ »

εβαλα αυτό το λινκ με το χάρτη  http://park.ornithologiki.gr/docs/Map.pdf στο αρχείο που ανήρτησα παιδιά

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
vera
Full Member

« Απάντηση #257 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 03:03:55 μμ »

Σωστή η andriana αυτά λέγαμε και με το Σπύρο..

με μάζεμα και διορθώσεις καθώς και τελική ημε/νία συμμετοχής

το σήμα της Ορνιθολογικής δεν Μπαίνει
Καταγράφηκε
andriana
Global1

« Απάντηση #258 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 03:19:29 μμ »

να κανουμε την ημερομηνια εγγραφής με bold ωστε να ξεχωριζει?
Καταγράφηκε

vera
Full Member

« Απάντηση #259 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 03:25:34 μμ »

Πρέπει να φύγω σε λίγο...
τηλ/στε μου αν χρειαστείτε οτιδήποτε

Χαμόγελο καλή συνέχεια
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #260 στις: Δεκέμβριος 04, 2007, 03:29:23 μμ »

Τωρα που ειπατε για συμμετοχες, θα ηθελα να θιξω αλλο ενα θεμα κατα τη γνωμη που πολυ σημαντικο.

Ξερω οτι ολοι μας ανεξαιρετως εχουμε ορεξη και ολη την καλη διαθεση να συμμετεχουμε σε ολα και επειδη ολοι πιστευουμε πως για να εχουμε καλυτερη περιβαλλοντικη συνειδηση σαν κοινωνια πρεπει να ξεκινησουμε απο τα παιδια! Ομως, οσο καλη διαθεση και να εχουμε, αυτο δε σημαινει οτι ειμαστε καταλληλοι για τη συγκεκριμενη δραση. Θα ηθελα πολυ τη βοηθεια καποιου παιδαγωγου, ωστε να ορισουμε τα κριτηρια για τη συμμετοχη ατομων σε αυτη την ομαδα. Το θεμα "παιδια" ειναι ιδιαιτερα νευραλγικο. Απο την επιτυχια του εργαστηριου κρινονται πολλα. Καταρχας, ειναι η εικονα μας που για πρωτη φορα βγαινει προς τα εξω και πρεπει να βγει σοβαρη και υπευθυνη. Δευτερον, ειναι η εμπιστοσυνη των γονιων που θα φερουν τα παιδια τους, την οποια σε καμια περιπτωση δεν θελουμε να χασουμε για να συνεχισει να υπαρχει ανταποκριση. Τριτον και πιο βασικο απο ολα, ειναι τα μηνυματα που θα περασουμε στα παιδια, που πρεπει να ειναι σωστα και ξεκαθαρα δωσμενα, να μην τα μπερδεψουμε και να μην τα τρομαξουμε.
Θα ηθελα λοιπον να γνωριζω καποια εστω μινιμουμ κριτηρια ωστε να δω κι εγω η ιδια αν μπορω και πρεπει να λαβω μερος η ειναι προτιμοτερο να αφησω αλλους πιο καταλληλους.
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
vera
Full Member

« Απάντηση #261 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 08:43:49 πμ »

Τωρα που ειπατε για συμμετοχες, θα ηθελα να θιξω αλλο ενα θεμα κατα τη γνωμη που πολυ σημαντικο.

Ξερω οτι ολοι μας ανεξαιρετως εχουμε ορεξη και ολη την καλη διαθεση να συμμετεχουμε σε ολα και επειδη ολοι πιστευουμε πως για να εχουμε καλυτερη περιβαλλοντικη συνειδηση σαν κοινωνια πρεπει να ξεκινησουμε απο τα παιδια! Ομως, οσο καλη διαθεση και να εχουμε, αυτο δε σημαινει οτι ειμαστε καταλληλοι για τη συγκεκριμενη δραση. Θα ηθελα πολυ τη βοηθεια καποιου παιδαγωγου, ωστε να ορισουμε τα κριτηρια για τη συμμετοχη ατομων σε αυτη την ομαδα. Το θεμα "παιδια" ειναι ιδιαιτερα νευραλγικο. Απο την επιτυχια του εργαστηριου κρινονται πολλα. Καταρχας, ειναι η εικονα μας που για πρωτη φορα βγαινει προς τα εξω και πρεπει να βγει σοβαρη και υπευθυνη. Δευτερον, ειναι η εμπιστοσυνη των γονιων που θα φερουν τα παιδια τους, την οποια σε καμια περιπτωση δεν θελουμε να χασουμε για να συνεχισει να υπαρχει ανταποκριση. Τριτον και πιο βασικο απο ολα, ειναι τα μηνυματα που θα περασουμε στα παιδια, που πρεπει να ειναι σωστα και ξεκαθαρα δωσμενα, να μην τα μπερδεψουμε και να μην τα τρομαξουμε.
Θα ηθελα λοιπον να γνωριζω καποια εστω μινιμουμ κριτηρια ωστε να δω κι εγω η ιδια αν μπορω και πρεπει να λαβω μερος η ειναι προτιμοτερο να αφησω αλλους πιο καταλληλους.

καλημέρα butterfly
το θέμα που έθιξες έχει συζητηθεί στη συνάντηση που είχαμε. και εγώ θέλω πάρα πολύ την συμμετοχή ενός παιδαγωγού μα πάνω απο όλα... ανθρώπων.   Υπάρχουν άτομα στην ομάδα που έχουν εμπειρία με παιδιά. Δεν τους κάνει αυτό κατάλληλους μόνο. Η σοβαρότητα, η συνεργασία, το κέφι και το ήθος τους, είναι κάποια κριτήρια που η ομάδα έχει ξεχωρίσει. Τα κριτήρια λοιπόν τα φτιάχνει και η ίδια η ομάδα.

βασικά έχουμε μιλήσει για όλα αυτά και συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να τα ξανααναφέρω.
θα ήταν καλύτερα να συναντηθούμε και να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα.
επίσης αν δείς το πρόγραμμα του εργαστηρίου δεν έχουμε καμία δραστηριότητα οπου θα δειδάξουμε κάτι στα παιδιά.
με τα παιδιά δεν θα κάνουμε μάθημα θα παίξουμε μόνο και σίγουρα μέσα από το παιχνίδι θα ληφθούν μυνήματα (γράφουμε αναλυτικά και γι αυτό)
όλοι όσοι συμμετέχουμε νιώθουμε την ευθύνη και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο και όχι να μας τρομάζει.
η επιτυχία έγκειται στη σωστή συνεργασία μεταξύ μας , στην σωστη οργάνωση του εργαστηρίου, στην αγάπη με την οποία το κάνουμε...
νομίζω πως αυτά είναι ικανά να μας κάνουν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των γονιών και την αγάπη των παιδιών

δεν ξέρω αν σε κάλυψα... ελπίζω να τα πούμε

Καταγράφηκε
Kallioph
Moderator

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #262 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 09:47:18 πμ »

Ξαναδιορθωμένο.

Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #263 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 09:51:09 πμ »

Με τη διεύθυνση του πάρκου..
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #264 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 10:20:05 πμ »

Καλημερα Βερα μου.

Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ισως δεν ημουν σαφης εγω... δεν εννοω μονο τα κριτηρια αυτα αλλα και πιο πρακτικα, οπως σωστη αρθρωση, σωστη χρηση του λογου, βασικες γνωσεις παιδικης ψυχολογιας, βασικες γνωσεις Α βοηθειων η κατι τετοιο τελος παντων.
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
vera
Full Member

« Απάντηση #265 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 11:13:59 πμ »

... και χωρίς το Logo της Ορνιθολοιγικής

Καλημερα Βερα μου.

Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ισως δεν ημουν σαφης εγω... δεν εννοω μονο τα κριτηρια αυτα αλλα και πιο πρακτικα, οπως σωστη αρθρωση, σωστη χρηση του λογου, βασικες γνωσεις παιδικης ψυχολογιας, βασικες γνωσεις Α βοηθειων η κατι τετοιο τελος παντων.

σωστά τα κριτήρια που θέτεις με βρίσκεις σύμφωνη. επίσης τα έχουμε θέσει...
γνώσεις πρώτων βοηθειών δεν ξέρω αν έχει κάποιος (με παρακολούθηση σεμιναρίου, πιστωποίηση ή κάτι τέτοιο.
Η Παράξενο πρότεινε να έχουμε φαρμακείο.
οι συνθήκες του χώρου είναι ασφαλής,
πιστεύετε πως πρέπει να έχουμε και την συμμετοχή κάποιου ειδικού στις πρώτες βοήθειες;
Δεδομένου πως δεν κάνουμε κάτι επικύνδυνο, και ότι θα μας περιβάλει θα είναι εσφαλές για τα παιδιά,
πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. αν προκύψει κάποιο χτυπηματάκι και βεβαια μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.
Για τα μικρά παιδιά θα πρότεινα στους γονείς να μείνουν κοντά.
Καταγράφηκε
giannis
Administrator

« Απάντηση #266 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 11:36:08 πμ »

Και σε pdf... αν το θεωρείτε έτοιμο ας πάει και στη βιβλιοθήκη, στα δελτία τύπου του Οικολογίου.
Καταγράφηκε

vera
Full Member

« Απάντηση #267 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 12:13:09 μμ »

Και σε pdf... αν το θεωρείτε έτοιμο ας πάει και στη βιβλιοθήκη, στα δελτία τύπου του Οικολογίου.

απο εμένα είναι οκ. για ανάρτιση, αποστολή,προώθηση.
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #268 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 12:24:23 μμ »

που το στέλνουμε παιδιά?
ΜΜΕ ραδιόφωνα? και πού αλλού?

παω να το ανεβάσω στη βιβλιοθήκη μας αν δεν το εχει κανει ήδη κανείς άλλος

α και στη λίστα θα το ανεβάσω,

στο μπλογκ της αναδάσωσης ποιος θα το ανεβάσει?

στείλτε το και σε φίλους σας με μεηλ που έχουν παιδιά και ίσως θελήσουν να συμμετέχουν
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
vera
Full Member

« Απάντηση #269 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 12:34:19 μμ »

που το στέλνουμε παιδιά?
ΜΜΕ ραδιόφωνα? και πού αλλού?

παω να το ανεβάσω στη βιβλιοθήκη μας αν δεν το εχει κανει ήδη κανείς άλλος

α και στη λίστα θα το ανεβάσω,

στο μπλογκ της αναδάσωσης ποιος θα το ανεβάσει?

στείλτε το και σε φίλους σας με μεηλ που έχουν παιδιά και ίσως θελήσουν να συμμετέχουν

Το δυναμικό μας καλύπτει τη διαχείριση 25-30 παιδιών
στέλνοντας το όπου αναφέρεις δεν νομίζεταιο πως θα είμαστε οκ?
Καταγράφηκε
Kallioph
Moderator

« Απάντηση #270 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 01:08:54 μμ »

Εδώ είμαστε: http://www.oikologio.gr/index2.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=205&Itemid=103
Καταγράφηκε

paraxeno
Administrator

« Απάντηση #271 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 01:16:46 μμ »

λολ κι εδώ http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=206&Itemid=103

μαζί ανεβάζαμε Καλλιόπη
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #272 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 01:18:50 μμ »

στην κεντρική σελίδα θα το ανεβάσουμε ξεχωριστά ή μαζί με το κείμενο που αναφέρει τι υλικά χρειαζόμαστε?
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
giannis
Administrator

« Απάντηση #273 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 01:30:16 μμ »

λολ κι εδώ http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=206&Itemid=103

μαζί ανεβάζαμε Καλλιόπη

Αγαπητές διαχειριστρίες θα μπορούσατε να σβήσετε το ένα από τα δύο... Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Kallioph
Moderator

« Απάντηση #274 στις: Δεκέμβριος 05, 2007, 01:48:34 μμ »

Παράθεση
Αγαπητές διαχειριστρίες θα μπορούσατε να σβήσετε το ένα από τα δύο...   Κλείσιμο ματιού

Έφυγε το ένα.

Δείτε το: http://www.oikologio.gr/index2.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=206&Itemid=102

Κατεβάστε το: http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=206&Itemid=103

Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: