Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΝΕΑ ΜΕΛΗ; Συστηθείτε  (Αναγνώστηκε 4822 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
FEMALE990990
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Αύγουστος 31, 2007, 05:08:22 μμ »

kalispera!ime neo melos kai apla ipa na xeretisw..  :D
Καταγράφηκε

Χαμόγελο
dpurpler
Moderator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 31, 2007, 07:06:12 μμ »

Καλώς ήρθες!

Έδώ μπορείτε αν θέλετε να γράφετε 2 λόγια για τον εαυτό σας, πως μας βρήκατε και τι θα θέλατε να πετύχουμε με την συμμετοχή μας στο www.oikologio.gr.
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
http://asoposSOS.wordpress.com
Koz Mas
Newbie
*

« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 31, 2007, 07:20:46 μμ »

Μια Μαρία με σύστησε στην "anadasosi" και της αφιερώννω το παρακάτω ποίημα αλλα και σε όλους εσάς που δεν κάτσατε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά απο μία οθόνη να κοιτάτε τη πολύχρωμη καταστροφή.

KoZmas

ΙΔΙΩΝΥΜΟ(1980)-ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

θΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΠΡΑΜΑΤΑ.
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΡΙΑ.
ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ-ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ-ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ-ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ-ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ.ΕΣΥ ΕΙΣ'Η ΕΛΠΙΔΑ
ΑΚΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝΕ ΓΟΝΙΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΞΩ.
ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑΜΑΣΤΕ ΑΛΟΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ -ΣΚΕΨΟΥ!- ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΝΟΤΕΣ.
ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ
ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ-ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ-ΜΟΝΑΞΙΑ-ΤΙΜΗ-ΚΕΡΔΟΣ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΑ-ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ-ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΔΕ ΞΕΡΩ-ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ-ΤΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΤΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΑ ΛΕΩ ΚΙ ΑΠ'ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΑ:
"ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ!
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΡΙΑ.

Κατερίνα Γώγου

Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 01, 2007, 11:26:33 πμ »

καλώς τους καλώς τους ευχαριστούμε για το ποίημα κοσμά, σημασία έχει να παραμένεις άνθρωπος αλήθεια...

ειμαι καιρό εδώ, μπήκα για να συνδράμω με οποιο τρόπο μπορώ τόσο στην αφύπνιση συνανθρώπων μου, στη γειτονιά και στους χώρους που κινούμαι, όσο και στην αποκατάσταση των καταστροφών... σημαντικό μου φαινεται να ενημερώνομαι όσο περισσότερο μπορώ για το τι συμβαίνει στο περιβάλλον και πως μπορώ να βοηθήσω και το οικολογιο θα  ειναι και κόμβος ενημέρωσης και εφαλτήριο δράσης όσων επιθυμούν να κάνουν κάτι περισσότερο....
απαντώ στα παραξενο και χριστίνα Χαμόγελο
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
uodvraxz
Newbie
*

« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 01, 2007, 11:43:22 πμ »

Είμαι σχετικά καινούρια και είμαι από την Αθήνα.
Έψαχνα να βρω οργανωμένες ομάδες αναδάσωσης και υποστήριξης και το oikologio ήταν το μόνο που έμοιαζε αρκετά σοβαρή προσπάθεια και αρκετά μη-πολιτικοποιημένο!!!

Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ στην υποστήριξη των πυρόπληκτων και την αναδάσωση. Συζητάω με τους φίλους μου (αν βρούμε οργανωμένες ομάδες ή αν υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο από τους δήμους) να πηγαίνουμε κάθε σαββατοκύριακο για αναδάσωση σε κάποια περιοχή εκτός Αθηνών όπου τα δάση έχουν καεί και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν ελλείψεις σε εθελοντές.

Θα απαντούσα στο uodvraxz αν μπορούσε κανείς να το προφέρει αλλά συμβιβάζομαι με το Θεοδώρα!
Καταγράφηκε

quis custodiet ipsos custodes?
il muto
Newbie
*

« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 01, 2007, 12:06:32 μμ »

Άιντε να συστηθώ και εγώ

Από το 94 και μετά ζω εν μέρει σε 2 παράλληλους κόσμους. Πότε με απορροφά ο ένας πότε ο άλλος, πότε και οι 2 μαζί.

Τα τελευταία 4 χρόνια ζω «in real life» σαν ευυπόληπτο και ιδιαίτερα εργατικό στέλεχος εταιρίας. Παρόλα αυτά είμαι σχεδόν διαρκώς «καλωδιωμένος».

Ο λόγος που είμαι εδώ είναι ότι οι δύο τελευταίες δράσεις μου θύμισαν ότι εδώ και 4 χρόνια ίσως είμαι μετανάστης. Είπα λοιπόν να ρίξω μια ματιά στα παλιά λημέρια τα οποία φαίνεται ότι αρχίζουν να αψηφούν τους νόμους της εντροπίας δείχνοντας σημάδια ζωής.

Δεν ξέρω αν θα μείνω ή αν θα επιστρέψω. Μάλλον ούτε το ένα ούτε το άλλο μπορώ να υποσχεθώ.

Οι ανησυχίες μου δεν είναι πρωτεύοντος οικολογικές, όσο γενικότερα κοινωνικές και υπαρξιακές. Φυσικά με αγγίζει βαθιά τόσο η οικολογική επιδείνωση του πλανήτη όσο και τούτο το μικρό κομμάτι κόσμου που ζούμε.

Απαντάω σε πολλά ονόματα , γιατί όχι και στο il muto

Καταγράφηκε
inlovewithlife
Global Moderator

« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 01, 2007, 06:09:25 μμ »

Είμαι αυτή/ός που νοιάζεται για τους ανθρώπους που συμβιώνουν δίπλα του αλλά και για τη φύση, που τον περιστοιχίζει, τα ζώα, τα φυτά, τις θάλασσες, τα πουλιά.

Είμαι αυτή/ός που θέλει από τη ζωή του τα πάντα και έτσι θέλει να αλλάξει αυτά που τον πονάνε καθημερινά.

Είμαι όλοι εσείς και εσείς είστε εγώ.

ΥΓ. Αν έγραφα κάτι αποκλειστικά για μένα, θα ήταν σίγουρα βαρετό.
Καταγράφηκε
ellgreco
Newbie
*

« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 01, 2007, 10:27:00 μμ »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΦΩΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ,
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…..ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ «ΤΩΡΑ» ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟ
 ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ!!
ΆΛΛΩΣΤΕ…η ελπίδα είναι πάντα παρών όταν υπάρχουν βαθιές ρίζες…

ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ
Καταγράφηκε

Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ...
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 02, 2007, 12:40:23 μμ »

αυτό θα κάνουμε ελ γκρεκο, θα συναντηθούμε την ερχόμενη εβδομάδα για να αρχίσουμε να κάνουμε πράγματα τώρα, μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες που θα ασχοληθούμε με συγκεκριμένα πράγματα...

είμαστε λίγο μουδιασμένοι όλοι θαρρώ με τη φετεινή διάσταση της καταστροφής, και τούτος ο χώρος μπορεί να μας ενώσει σε μικρές και ίσως πολύ αποτελεσματικές προσπάθειες, χρειάζεται και εκτός δουλειά αλλά και εντός θα χρειαστεί βοήθεια, ο όγκος των πληροφοριών που έχουν συλλεγεί μεσω της λίστας ειναι τεράστιος και χέρια λίγα να βοηθήσουν
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
zoophilos
Jr. Member
**

« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 02, 2007, 04:46:40 μμ »

Προς uodvraxz:

Πιστεύω ότι εδώ μέσα είμαστε "πολιτικοποιημένοι", με την έννοια ότι παρακολουθούμε το πολιτικό γίγνεσθαι και την κατάντια της χώρας και δεν ζούμε στην κοσμάρα μας. Γι αυτό και αντιδράμε.

Όμως θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε "κομματικοποιημένοι", με φανατική δηλ. προσήλωση σε κάποιο κόμμα.
Προσωπικά, δεν ξέρω πια τι να ψηφίσω, οφού όλοι για σφαλιάρες είναι.  Απορία

Η κομματική προπαγάνδα μένει ΕΚΤΟΣ οικολογίου, και ελπίζω να παραμείνει έτσι  Σαρκασμός
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 03, 2007, 11:14:50 πμ »

από ολους μας ειναι σημαντικό να γίνει προσπάθεια να κρατηθεί η κομματική προπαγάνδα ΕΚΤΟΣ του οικολογίου... το περιβάλλον δεν εχει κόμμα, μόνο δύο χρώματα (το δεύτερο προστέθηκε κατά πολύ φέτος) πράσινο και σταχτί...

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
ayger
Administrator

« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 03, 2007, 11:18:12 πμ »

από ολους μας ειναι σημαντικό να γίνει προσπάθεια να κρατηθεί η κομματική προπαγάνδα ΕΚΤΟΣ του οικολογίου... το περιβάλλον δεν εχει κόμμα, μόνο δύο χρώματα (το δεύτερο προστέθηκε κατά πολύ φέτος) πράσινο και σταχτί...

Συμφωνώ για το κομμάτι της κομματικής προπαγάνδας, αλλά θα προσθέσω και άλλο ένα χρώμα : το ΜΑΥΡΟ (στην ψυχή μας).
Καταγράφηκε

Education is a progressive discovery of our own ignorance.
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 03, 2007, 11:52:27 πμ »

σωστά ayger αυτό το μαύρο αρχισα να το συνηθίζω τόσο που μοιάζει σχεδόν φυσικά αόρατο
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
Polymnia
Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 03, 2007, 12:17:32 μμ »

Είμαι η Πολύμνια. Ένα sms που έλαβα από φίλους για συμμετοχή στην πρώτη διαμαρτυρία της Πάρνηθας ήταν η αφορμή. Στη συνέχεια η anadasosi και η δεύτερη διαμαρτυρία μου έδωσαν ελπίδα. Κάτι αρχίζει να αλλάζει. Η μη κομματικοποίηση και η αντίδραση σε κάθε είδους καπελώματος με ενθουσίασε. Ζητάω από το οικολόγιο να μην αναλωθεί σε συνεχείς αναλύσεις και συζητήσεις αλλά να δράσει. Από αναλύσεις είμαστε πρώτοι. Πάσχουμε σε αυτή τη χώρα από δράση. Θα πρέπει να οργανωθούν άμεσα οι ομάδες δράσης.
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 04, 2007, 05:59:03 μμ »

Κατα τυχη βρεθηκα κι εγω εδω. Ακουω στο Χριστίνα, πεταλουδίτσα, βουτυρένια και άλλα πολλά... αλλά σημασί δεν έχουν τα ονόματα. Καιρό τώρα αισθάνομαι ότι είμαι ανήμπορη να αλλάξω τον κόσμο...όμως βλέπω ότι δεν είμαι μόνη μου. Γι' αυτό είμαι εδώ, γιατί πιστεύω πως μαζί μπορούμε!!! Νομίζω πως οι περισσότεροι από μας είμαστε ακριβώς στην κατάλληλη φάση. Δεν είμαστε η νέα γενιά, όμως ούτε και το κατεστημένο. Πολλοί από μας έχουν παιδιά και νιώθουν ίσως ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη που έχουμε απέναντί τους. Είμαστε αρκετά ώριμοι ώστε να έχουμε κατασταλλαγμένη άποψη και να ξέρουμε τι θέλουμε και αρκετά νέοι ώστε να μπορούμε να διεκδικούμε, να έχουμε ορμή και να μη φοβόμαστε την αλλαγή.
Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ενημερωθώ και να ενημερώσω ώστε όποια δράση αναλάβουμε να είναι σωστή και καίρια, με γνώμωνα τη γνώση... μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι!!!
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 05, 2007, 11:37:40 πμ »

πεταλουδίτσα καλώς ήλθες, μπορεί να είμαστε ανύμποροι να αλλάξουμε τον κόσμο, μια και ο κόσμος ειναι μεγάλος τα προβλήματα πολλά τα συμφέροντα θηριώδη και αδηφάγα χωρίς συνείδηση και κοινή λογική πολλές φορές, αλλά μπορούμε να αλλάζουμε κατ αρχήν τον εαυτό μας, και στη συνέχεια να επηρεάζουμε όσο πιο θετικά γίνεται το περιβάλλον μας, τους χώρους που κινούμαστε, έτσι γεννιέται μια σπορά θετική που ίσως μερικές γενιές αργότερα βοηθήσει να αλλάξει πραγματικά ότι θα έχει απομείνει από τον κόσμο.... που κι εμείς φτιάχνουμε και διαμορφώνουμε με τη ζωή και τις συνήθειές μας....

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
Thanasis
Full Member

« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 05, 2007, 01:12:31 μμ »

ΔΕν ξερω τι απολα να σας πω...Να μιλησω για μενα , να μιλησω για την καταντια της κοινωνιας μας που θυσιαζει τα παντα στο βωμο του κερδους και της καλοπερασης,να μιλησω για την αφελεια και την αγραμματοσυνη που εχουν οι συγχρονοι ανθρωποι, να μιλησω για την πλυση εγκεφαλου και την προπαγανδα που μας κανουν τα ΜΜΕ, να μιλησω για αυτον τον τεραστιο σταυλο που μας εχουν μαντρωσει οι εξουσιαστες(και οχι ηγετες γιατι δεν υπαρχουν)και που λεγεται Αθήνα, να μιλησω....για τι πραγμα? για πειτε μου?
Ας κανω το πρωτο...
Ηταν το 1996 οταν εγω και αλλοι 4 συναδελφοι γεωπονοι αποφασισαμε να φτιαξουμε 1 Αστικη μη κερδοσκοπικη Εταιρια με σκοπο την προστασια του φυσικου περιβαλλοντος.Το ονομα αυτης "Πνευματικη και Πολιτιστικη Αναγεννηση της Ελληνικης Κοινωνιας"!Δυστυχως ποτε δεν δραστηριοποιηθηκε!Ποτε δεν εκανε εργο.Και αυτο γιατι τα υπολοιπα μελη περι αλλων τυρβαζαν!Αλλα και γιατι η ιδια η κοινωνια δεν ηταν ετοιμη για κατι τετοιο.Στους στοχους μας ειχαμε σπουδαια και αξιολογα πραγματα να κανουμε οπως:
οι αναδασωσεις και οι δενδροφυτευσεις, η προστασια των εδαφων απο τη διαβρωση, η δημιουργια φυτωριων με δικο μας πολλαπλασιαστικο υλικο για διαφορα ειδη δασικων και μη ειδων, η ενημερωση σε κτηνοτροφους πως να δημιουργουν  οικολογικους και προσοδοφορους βοσκοτοπους και αλλα πολλα.
Δυστυχως ομως οπως προειπα τιποτα δεν εγινε απ'ολα αυτα και ετσι ηρθε το 2002 και η εταιρια διαλυθηκε.

Φαινεται ομως πως "εχει ο καιρος γυρισματα" και ισως ηρθε η ωρα να υλοποιησουμε αυτες τις δρασεις και αλλες πολλες ολοι μαζι ενωμενοι και καλα οργανωμενοι.
Και να μην μεινουν για αλλη μια φορα ονειρα και ελπιδες!Μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να πολεμησουμε συστηματικα αυτο το "ασυμμετρο" θηριο που λεγεται οικονομικα συμφεροντα!
Αυτα προς το παρον και θα εχουμε να πουμε πολλα πραγματα και απο κοντα!
Καταγράφηκε
πηνελόπη
Full Member

« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 05, 2007, 01:17:48 μμ »

Θανάση γεία σου! Την Κυριακή στις 3 και στο θεατράκι του Πεδιού του Άρεως θα πραγματοποιηθει συνάντηση (να ενημερωθείς απο ''συνάντηση της ομάδας'' για τυχόν αλλαγές). Κάνε τον κόπο να έρθεις γιατί έχεις μια εξειδίκευση και θα είσαι χρήσιμος.Ευκαιρία είναι αφού τότε δεν έγινε κάτι να αρχίσει τώρα να γίνεται
Καταγράφηκε
dryokolaptis
Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 05, 2007, 06:00:29 μμ »

χαιρετώ σας
οι άνεμοι που με φεραν προς τα εδω είναι δυο:ο ένας, ο κακός  λέγεται περιβαλλοντική υποβάθμιση κι ο άλλος, ο καλός  λέγεται κοινωνική αυτοοργάνωση.
κώστας είναι το όνομά μου, διαδυκτιακά είμαι στο dryokolaptis.blogspot.com, δασολόγος
λέω να συμμετέχω στο πειραμα αυτό της αυτοοργάνωσης... ίσως βγει κάτι καλό
μα έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε άλλο δρόμο...είμαστε μόνοι μας απέναντι στις κάθε λογής εξουσίες και πρέπει οι φωνές μας να ανταμώσουν.
Καταγράφηκε
πηνελόπη
Full Member

« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 06, 2007, 10:49:19 πμ »

Καλώς ήρθες ''δρυοκολάπτη''. Προσπάθησε να έρθεις κι εσύ στην συνάντηση να μας δώσεις τα φώτα σου!
Καταγράφηκε
dimosd
Newbie
*

« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 06, 2007, 01:15:22 μμ »

γεια κι απο μένα, δήμος δ. ονομάζομαι κι είμαι κι εγω εδώ κυρίως για την κοινωνική αυτοοργάνωση που προσπαθείται από όλους  εδώ. Εχω χαρεί πάρα πολύ ήδη απ τη πρώτη συνάντηση στο πεδίο άρεος, για τους διαπροσωπικούς τρόπους των προτάσεων & των συζητήσεων και για τους αντίστοιχους τρόπους ανοιχτής αυτοοργάνωσης που αναπτύσσονται.
Καταγράφηκε
Thanasis
Full Member

« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 06, 2007, 08:35:41 μμ »

Πηνελοπη σιγουρα θα ερθω στη συναντηση γιατι δεν φτανει μονο να τα λεμε ψηφιακα.Πρεπει να γινονται και συναντησεις που αυτες κυριως θα παραγουν εργο και θα φερουν και αποτελεσμα.
Επισης ειναι σημαντικο να δωσει το παρον του και ο δρυοκολαπτης αφου δειχνει να εχει εντονες ευαισθησιες στην οντοτητα που λεγεται οικοσυστημα.Εχουμε να προσφερουμε πολλα πραγματα.Ολοι μας!Αρκει οι αισθησεις μας να στοχευσουν στα πραγματικα και οχι στα παραπλανητικα  ερεθισματα που διοχετευονται απο το υποβαθμισμενο και ρυπαρο κοινωνικο μας περιβαλλον.
Και κλεινω λεγοντας και μια κοινη προταση-αστειο...

"Τα μυαλα και τα αλεξιπτωτα λειτουργουν καλυτερα οταν ειναι ανοικτα"!!!!
Καταγράφηκε
mitsukodf
Full Member

« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 07, 2007, 01:12:40 πμ »

Λέω να πω ένα γεια και εγώ..   Σαρκασμός
Μπορεί να αρχίσει να γίνεται κοινότυπο αλλά και εμένα  αυτό που με τράβηξε στο οικολόγιο είναι η ανεξαρτητη στάση του από κάθε κόμμα, φορέα ή οργάνωση. Βέβαια ελπίζω να μην το φτάσουμε στα άκρα και να μη δεχόμαστε συνεργασία με κάποια ομάδα, που κάπια στιγμή θα έχει κοινή θέση και δράση με εμάς, μόνο και μόνο επειδή θα έχει άλλο όνομα. Άυτό το νόημα έχει έτσι κι αλλιώς η αυτοοργάνωση: Δημιουργία αυτόνομων οργανώσεων (όχι κατ'ανάγκην μεγάλων) που θα συνεργάζονται μεταξύ τους όταν έχουν κοινό στόχο σε ένα θέμα και ειδικά σε ένα ΦΛΈΓΟΝ θέμα...
Θέλω να πω ένα μπράβο σ'αυτούς που το ξεκίνησαν αλλά και στους υπόλοιπους που αφιερώνουν κάποιο μέρος από τον ελεύθερό τους χρόνο για να συμματάσχουν και να βοηθήσουν σ'αυτήν την πρωτοβουλία.
Καταγράφηκε

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...
dpurpler
Moderator

« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 07, 2007, 08:27:08 πμ »

Καλώς ήρθες!

Βλέπω ότι πολλοί φίλοι έλκονται από την μη κομματικοποίηση της όλης προσπάθειας, και από την προσπάθεια αυτοοργάνωσης.

Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
http://asoposSOS.wordpress.com
Polymnia
Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 07, 2007, 08:39:40 πμ »

Καλημέρα! Καλώς ήρθατε! Είναι πολύ όμορφο και ενθαρρυντικό να βλέπεις να πληθαίνουν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Προσωπικά παίρνω κουράγιο. Σας ευχαριστώ
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: