Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΝΕΑ ΜΕΛΗ; Συστηθείτε  (Αναγνώστηκε 4108 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
paraxeno
Administrator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #75 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 04:44:01 μμ »

καλώς ήλθες Λυγκέα

Σημ: για πολυλογία ειμαι εγώ υπεύθυνη οπότε μην ανησυχείς δεν πάσχουν από δαύτη Κλείσιμο ματιού

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
ayger
Administrator

« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 05:23:40 μμ »

καλώς ήλθες Λυγκέα

Σημ: για πολυλογία ειμαι εγώ υπεύθυνη οπότε μην ανησυχείς δεν πάσχουν από δαύτη Κλείσιμο ματιού

Μπορείς να το δεις από τον αριθμό των post της. Το γεγονός ότι είμαι 2ος στο rank,-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ-
Καταγράφηκε

Education is a progressive discovery of our own ignorance.
nikoletta
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 11:38:14 μμ »

Ok Paraxeno.!!
στην διάθεσή σας...
Ακόμα και αν δεν γνωρίζω εγώ, είμαι μέσα στην φωλιά του λύκου.  Κλείσιμο ματιού ολο και κάποιος θα ξέρει για να του αποσπάσω σημαντικές πληροφορίες...

Μικρός ο κόσμος ayger !   Χαμόγελο
Καταγράφηκε
Κωνσταντίνος
Newbie
*

« Απάντηση #78 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 12:49:56 μμ »

Γεια! Είμαι ο Κωνσταντίνος και είμαι στη "παρεά" από την αρχή σχεδόν...όταν έγιναν οι πρώτες συναντήσεις και κινήσεις.

Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, είμαι Ηλεκτρολόγος υπομηχανικός (απόφοιτος Τ.Ε.Ι.), καθηγητής αγγλικών, γαλλικών και ισπανικών, φοιτώ αυτή τη στιγμή στην Ισπανική Φιλολογία Αθήνας και ασχολούμαι με τη μουσική (dj και νέος παραγωγός ηλεκτρονικής, ως επί το πλείστον, μουσικής, φωνητικά και synths, percussions)...

Ο χρόνος μου είναι πολύ λίγος όπως είναι αντιληπτό απο τις παραπάνω ασχολίες ΑΛΛΑ είμαι πρόθυμος να βοηθάω στον ελεύθερο μου χρόνο, είτε με αφιλοκερδείς μεταφράσεις, είτε με αναφορές και νεότερα ώς προς τις Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, είτε με κάποιες εμφανίσεις σε φεστιβάλ που μελλοντικά οργανωθούν!

Θα σας δώ τη Κυριακή στο θεατράκι...
Καταγράφηκε
vera
Full Member

« Απάντηση #79 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 12:52:26 μμ »

σας χαιρετώ!
χαίρομαι που όλη αυτή την πίκρα από την καταστροφή και την απελπισία της διαφθοράς, προσπαθούμε να την μετατρέψουμε σε συλλογική δράση με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.
καλή και απαραίτητη η αυτοοργάνωση όμως εδώ πρόκειται για σχέδιο συλλογικότητας (έτσι δεν είναι;)..
το ονομά μου είναι αυτό, αν και ταυτίζομαι με την φτωχή αλεπου (poorfox) η οποία δεν έχει σπίτι, έχει έλπιδα; την έχει γραμμένη αυτή η πατρίδα!
κατ' άλλα  είμαι γέννος του συστήματος, που με ανάγκάζει να παράγω και να καταναλώνω (έστω και τα λιγα), να παλευω για τα αυτονόητα να αντιδρώ και να μην βαριέμαι.
το καλύτερο δώρο στη ζωή μου η κόρη μου.
δουλεύω (για να ζούμε) στη στοιχειοθεσία και στο δημιουργικό κομμάτι εφημερίδας (ένα είδος γραφίστα..) και ασχολούμε ( και το χαίρομαι) με το κουκλοθέτρο (για μικρούς & μεγάλους) και το θεατρικό παιχνίδι γαι παιδιά.
Αυτο που θέλω να προσφέρω έχει να κάνει με τα παιδιά.
δουλεύω κάποια θέματα, με τον καιρό πιθανόν να  χρειαστώ και εγώ βοήθεια για την υλοποίηση κάποιον σχεδίων.
καλή συνέχεια σε όλους
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #80 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 12:56:48 μμ »

Αυξανεστε και πληθυνεστε!!!!

Βερα αυτο που λες ειναι πολυ σημαντικο! Τα παιδια πρεπει απο μικρα μεσα απο το σχολειο, την οικογενεια και κυριως το παιχνιδι να μαθουν να σεβονται το περιβαλλον και τη μητερα φυση. Οποιαδηποτε βοηθεια χρειαστεις, στη διαθεση σου!
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
TassosD
Full Member

Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις

« Απάντηση #81 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 01:25:42 μμ »

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Ειναι σχετικά επείγον
Καταγράφηκε
vera
Full Member

« Απάντηση #82 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 02:05:51 μμ »

σε ευχαριστώ πεταλλούδα!
Πίστεύω πως είναι καλό να ξεκινήσουμε απο το κομμάτι που γνωρίζουμε καλύτερα,
χώρις να βγάζω την ουρίτσα μου απο έξω γαι άλλα θέματα.
είμαι απο κοντά, έχω να μάθω πολλά και να προσφέρω ότι μπορώ.
νομίζω πως θα τα πούμε από κοντά την κυριακή στο σεμινάριο
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #83 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 02:06:05 μμ »

ο Φώτης νομίζω μιλάει γραφει & διαβάζει γερμανικά
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #84 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 02:11:11 μμ »

βέρα καλώς ήλθες βάσει ειδίκευσής σου μια θέση για σένα είναι στη δημιουργική ομάδα http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=50&board=23.0 για αρχή... και φυσικά όπου αλλού σε οδηγήσει η αναζήτησή σου μέσα στο φορουμ.... περιμένουμε προτάσεις σου, κανείς δεν χρειάζεται έγκριση άλλου για να προτείνει νέα πράγματα...

Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #85 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 02:52:44 μμ »

Βερα μου την Κυριακη και ολη την αλλη εβδομαδα θα ειμαι εκτος Αθηνων, οποτε δεν θα ερθω. Θα ειμαι με τη σκεψη μου εκει ομως και περιμενω σημειωσεις!!

Ειμαι πολυ περηφανη για ολους μας!
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
katerinaN
Newbie
*

« Απάντηση #86 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 08:29:31 μμ »

Καλησπέρα είμαι η Κατερινα , πριν 10 λεπτα έγινα μέλος  και προσπαθω να μάθω πως λειτουργει το site.
Έψαχνα να βρω οργανωμένες ομάδες αναδάσωσης και υποστήριξης των πυροπληκτων περιοχων.
Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ .
Ελπίζω να καταφερω να μπω στην παρέα σας.
Καταγράφηκε
spirosvii
Newbie
*

« Απάντηση #87 στις: Σεπτέμβριος 21, 2007, 10:55:53 μμ »

Καλησπέρα σας. Είμαι ο Σπύρος. Σας έμαθα από ένα μια γλυκιά γυναικά που πραγματικά της ταιριάζει η λέξη αλτρουϊσμός. Ελπίζω η προσπάθεια αυτή να αλλάξει λίγο τα πράγματα, όσον αφορά την ευαισθητοποίησή μας προς τη φύση.
Καταγράφηκε
Agni Rassidakis
Newbie
*

« Απάντηση #88 στις: Σεπτέμβριος 23, 2007, 03:30:46 μμ »

Γεια σας, είμαι ελληνίδα του εξωτερικού, αλλά πραγματικά, μετά την καταστροφή του καλόκαιριού έχω αρχίσει να μην θέλω πια να αισθάνομαι Ελληνίδα... Τι νόημα έχει, να ταυτίζεσαι με μια χώρα που έχει καταντήσει σαν την Ελλάδα; Τον Ιούλιο ήμασταν στην Πελοπόννησο και κοντέψαμε να καούμε (οι φλόγες ήταν 2 λόφους παρακάτω, παρατρίχα να καεί το σπίτι που προτιμήσαμε να χτίσουμε στην Ελλάδα για να μπορούμε να ερχόμαστε συχνότερα, και όχι εδώ που μένουμε μόνιμα)  Την φοβερή καταστροφή του Αυγούστου την παρακολούθησα από μακριά, ακούγοντας μέρα-νύχτα ραδιόφωνο και κλαίγοντας με τον χάρτη στο χέρι, θρηνόντας το δασάκι του Καϊάφα, το δάσος της Φολόης, τα φαράγγια του Ταϋγετου, τον Πάρνωνα και τα τόσα άλλα μέρη όπου είχα περπατήσει στην Πελοπόννησο...
Έκτοτε ψάχνω στις εφημερίδες για κάποια καλή είδηση, κάποιο σημάδι ότι η Ελλάδα έμαθε κάτι από αυτή τη φοβερή καταστροφή κι ότι κάτι θα αλλάξει επιτέλους. Αλλά δυστυχώς, τίποτα... Απεναντίας, φοβάμαι ότι η «αξιοποίηση» της Πελοποννήσου θα συνεχίσει τώρα με γρηγορότερους ρυθμούς....
Γράφτηκα σ' αυτή την ιστοσελίδα με την ελπίδα ότι ίσως εδώ τουλάχιστον υπάρχουν εδώ μερικοί Έλληνες ή Ελληνίδες που πραγματικά αγαπούν την ελληνική φύση και αρρωσταίνουν όπως και εγώ διαβάζοντας στις εφημερίδες τι τερατώδεις αλλαγές γίνονται ή προγραμματίζονται να γίνουν για να εξυπηρετηθούν διάφορα οικονομικά μεγαλοσυμφέροντα...
Καταγράφηκε
nikos
Newbie
*

« Απάντηση #89 στις: Σεπτέμβριος 23, 2007, 09:05:25 μμ »

Γεια σας είμαι ο Νίκος και με φέρνει κοντά σας η ανάγκη για συμμέτοχη σε κάποια ομάδα που συμβάλει ΕΝΕΡΓΑ στην στο θέμα της οικολογίας.

Οι γνώσεις μου στα θέματα οικολογίας  δεν είναι περισσότερα από ενός οποιοδήποτε μέσου κατοίκου της Αθήνας. Αρκετές δηλαδή για να συνειδητοποιήσω ότι το εκτός από θεωρίες σχετικά με το περιβάλλον και την οικολογία χρειάζονται δράσεις.
Δράσεις όχι μόνο από το κράτος ή από “κάποιους” γενικά… και απροσδιόριστα αλλά δράσεις και από μένα. Έτσι δεν είναι;   
Καταγράφηκε
πηνελόπη
Full Member

« Απάντηση #90 στις: Σεπτέμβριος 25, 2007, 01:18:45 μμ »

Παιδιά καλως ήρθατε στην παρέα μας! Χαμόγελο

Κατερίνα είσαι ήδη μέλος της παρέας και χρειαζόμαστε την θοήθεια σου!Το site είναι αρκετά εύκολο στν χειρισμό του και προσεχώς θα πραγματοποιήσουμε δράσεις. Λίγη υπομονή μέχρι να οργανωθούμε! Στο ημερολόγιο στην αρχική σελίδα έχει κάποια πραγματάκια που μπορείς να δείς! Κλείσιμο ματιού
Σπύρο και με την δική σου βοήθεια μπορούμε να καταφέρουμε την αλλαγή σε ότι αφορά την αντιμετώπισή μας προς το περιβάλλον! Χαμόγελο
Άγνή, καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για την Ελλάδα...Όλοι εμείς παρακολουθήσαμε τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και αυτό ήταν ένα απο τα γεγονότα που μας έκαναν να συσπηροθούμε για να κάνουμε κάτι για όλα αυτά που μας πληγώνουν όπως και εσένα... Μείνε σε επαφή... Κλείσιμο ματιού
Νίκο, έτσι ακριβώς είναι! Ο καθένας απο μας προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί!Εδώ συγκεντρώνουμε πληροφοριές για να οργανωθούμε καλύτερα. Ότι νομίζεις οτι μπορεί να βοηθήσει το ανεβάζεις στο portal! Χαμόγελο

Μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές! Μην ξεχνάτε τις υπογραφές!
Καταγράφηκε
4LeX
Newbie
*

« Απάντηση #91 στις: Σεπτέμβριος 25, 2007, 05:00:59 μμ »

Η πρώτη μου επαφή με το οικολόγιο ήταν την Κυριακή 23/9 και έκτοτε προσπαθώ να συνδεθώ στο φόρουμ  Γλώσσα
Το σεμινάριο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και αναμένω να γνωρίσω περισσότερα για τον θαυμαστό τρόπο που δουλεύει η φύση και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διευκολύνουμε το έργο της (γιατί μέχρι τώρα έχουμε μάθει να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο).
Καταγράφηκε
ayger
Administrator

« Απάντηση #92 στις: Σεπτέμβριος 25, 2007, 05:04:30 μμ »

Η πρώτη μου επαφή με το οικολόγιο ήταν την Κυριακή 23/9 και έκτοτε προσπαθώ να συνδεθώ στο φόρουμ  Γλώσσα
Το σεμινάριο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και αναμένω να γνωρίσω περισσότερα για τον θαυμαστό τρόπο που δουλεύει η φύση και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διευκολύνουμε το έργο της (γιατί μέχρι τώρα έχουμε μάθει να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο).

Κακίες...Εξάλλου τι είναι 2 μέρες προσπαθειών  Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα?? Μπρος στα 50-100 χρόνια που χρειάζεται ένα δάσος? Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε

n
Newbie
*

« Απάντηση #93 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 01:29:05 μμ »

Γεια σας παιδιά.
Εμένα με έσουρε εδώ το παράξενο και αν δεν γραφόμουνα θα μου τα έσουρνε! Έκπληξη
Θα μπορούσα να βοηθήσω στην αναδάσωση, σε ψάξιμο στο ιντερνετ. δουλεύω σε δικηγορικό γραφείο και αν θέλετε κάτι από νόμους, Οδηγίες ΕΕ μου λέτε.
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #94 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 04:48:55 μμ »

καλώς ήλθες ν. φυσικά και θα σου τα έσουρνα σε έσουρνα με το ζόρι εδώ, (για αυτά ειναι οι φίλες)  μια και γνωρίζω πολύ καλά και την ευαισθησία σου αλλά και την αγάπη και ένοια σου για το περιβάλλον και τα ζώα, θα χαρούμε όλοι να ακούσουμε τυχόν ιδέες σου ή να δουμε συμμετοχή σου σε όποια δραση επιλέξεις... Χαμόγελο
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
Orion*
Newbie
*

« Απάντηση #95 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 05:04:49 μμ »

Xa!
Geia mas ki aera sta fteraaaa mas!
H Alexandra eimai kai epitelous mpika
meta apo toso kairo!
Pame dunata lemeeeeee********** Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
inlovewithlife
Global Moderator

« Απάντηση #96 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 05:07:19 μμ »

Χεχε.

Οι περισσότεροι από εσάς χρησιμοποιείτε το δεύτερο πληθυντικό ή μας καλείτε να σας ενημερώσουμε για ό,τι γίνει. Δεν το κατακρίνω και ταυτόχρονα καταλαβαίνω ότι ο καθένας διαθέτει ό,τι μπορεί από το χρόνο του, απλώς υπενθυμίζω πως πρέπει να απαγκιστρωνόμαστε σιγά σιγά από το "εσείς" και το "ενημερώστε μας" και να περνάμε στο "εμείς".

Αυτή είναι η νοοτροπία αλλά και συνάμα η δύναμη της ομάδας. Χαίρομαι πάντως με το γενικότερο κλίμα.
Καταγράφηκε
art
Newbie
*

« Απάντηση #97 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 06:29:06 μμ »

...να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε, να δράσουμε και γιατί όχι, να επηρεάσουμε. Σαν ομάδα μπορούμε να τα κάνουμε αυτά και άλλα πολλά και χαίρομαι που μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες κατάφερα και εγώ να γίνω μέλος.

Άρτεμις, καλώς σας βρήκα!

καλή η νοοτροπία inlove Κλείσιμο ματιού?
Καταγράφηκε

Smile, it enhances your face value!
ayger
Administrator

« Απάντηση #98 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 06:30:57 μμ »

καλή η νοοτροπία inlove Κλείσιμο ματιού?

Δεν είμαι ο inlove, αλλά καλά το πας Άρτεμις!
Welcome!
Καταγράφηκε

Δημήτρης Ζαχαράκης
Newbie
*

« Απάντηση #99 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 07:25:10 μμ »

Χαιρετώ και καλό αγώνα παιδιά! Κλείσιμο ματιού
Εδώ είμαστε να βάλουμε και μεις ένα χεράκι.
Είμαι φοιτητής, γενικά ασχολούμε με την Πληροφορική και μπορώ να βοηθήσω σε θέματα web.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: