paraxeno
|
|
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 13, 2007, 04:39:42 μμ » |
|
καλώς ήλθατε - βλέπω ότι μερικοί από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε σε δενδροφύτευση - δεν υπάρχει ακόμη κάποια ανάγκη αλλά δημιουργείται μια ομάδα εδώ στο οικολόγιο ώστε μόλις εχουμε πληροφορία ότι καπου θα γίνει δενδροφύτευση να συνεισφέρουμε κι εμείς...
θα παρακαλούσα να μου στείλετε το μεηλ σας με ενα ***EDITED** προσωπικό μήνυμα ώστε να σας περιλάβω στη λίστα της ομάδας δενδροφύτευσης και να συντονιστούμε άμεσα μόλις υπάρξει ανάγκη και ευκαιρία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Εντροπίας Εγκώμιον"
|
|
|
Fotis
|
|
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 13, 2007, 06:10:26 μμ » |
|
Χαιρετώ!
Φώτης λέγομαι, Δασολόγος είμαι και κάνω το διδακτορικό μου πάνω στη δασική οικολογία.
Είμαι διατεθιμένος να βοηθήσω όσο μπορώ (όσο μου επιτρέπει ο χρόνος και η απόσταση αφού είμαι στη Γερμανία) με τον καλύτερο τρόπο που νομίζετε ότι μπορείτε να με "εκμεταλλευτείτε"
Καλή συνέχεια και ελπίζω όλες οι προσπάθειες να δέσουν καρπούς...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρά, στου ιερού βουνού τη μοναξιά, στον καθαρό αέρα, ν' ανηφορίζεις μοναχός μ' ένα δαφνόφυλλο στα δόντια (Ν. Καζαντζάκης)
|
|
|
mitsukodf
|
|
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 14, 2007, 02:29:43 πμ » |
|
Καλωσήρθατε όλοι!! Βλέπω γινόμαστε όλο και πιο πολλοί! Τελικά φαίνεται ότι δεν είμαστε λίγοι αυτοί που έχουμε όρεξη να δράσουμε ως ενεργοί πολίτες απλώς δεν ξέρουμε πως να εκφραστούμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...
|
|
|
aleka
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 14, 2007, 12:51:37 μμ » |
|
Kalispera ki apo mena... Ante, na kanoyme oti mporoyme paidia prin ginoume... Portogalia
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpurpler
|
|
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 14, 2007, 03:05:19 μμ » |
|
Καλώς ήλθες. Τι έγινε στην Πορτογαλία;
πλίζ ντοντ γιουζ γκρίκλις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλέξανδρος
|
|
|
Misha
|
|
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 15, 2007, 04:33:05 μμ » |
|
παιδιά, καλησπέρες σε όλους!βρεθήκαμε μαζί στους δρόμους τις αποφράδες βδομάδες που πέρασαν,θα τα λέμε κι από δω....συγχαρητήρια σε όλους όσους ξεκινησαν αυτή την προσπάθεια,όσους την δυναμώνουν κι όσους δεν το βάζουν κάτω...να στε γεροί και δυνατοί και να συνεχίσετε με πάθος ότι ξεκινησατε !μην το αφήσετε να ξεθυμάνει!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paraxeno
|
|
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 15, 2007, 05:53:18 μμ » |
|
καλώς ήλθες μισα, όλοι μαζί την ξεκινήσαμε την προσπάθεια, δεν είχε αρχή κι ελπίζω να μην τελειώσει γρήγορα, και να γίνουμε πολλοί, τόσο πολλοί που δεν θα μπορούν να μας αγνοήσουν, και να συνεχίσουν να καταστρέφουν....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Εντροπίας Εγκώμιον"
|
|
|
Mtsi
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 16, 2007, 01:18:35 μμ » |
|
Geia sas, eimai h MArina kai otidhpote xreiazeste apla steilte mou ena e-mail
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paraxeno
|
|
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 16, 2007, 08:49:47 μμ » |
|
Καλώς ήλθες Μαρίνα, μήπως θα μπορούσες να διευκρινήσεις λίγο πόσο και σε τι θα ήθελες να συμμετέχεις, εντός και εκτός διαδικτύου ώστε να μην σε ενοχλήσουμε για κάτι το οποίο δεν επιθυμείς ή δεν μπορείς να κάνεις? αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε λίγο τη θυγατρική ενότητα δράσεις καθώς και τον εθελοντισμό ώστε να δεις αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορεις να συνεισφέρεις ή να προτείνεις κάτι νέο... επίσης χρειάζονται χέρια και για το πορταλ σχετικά μπορεις να δεις στην ενότητα της τεχνικής υποστήριξης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Εντροπίας Εγκώμιον"
|
|
|
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΠΛΑΚΗ
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 11:27:08 πμ » |
|
χαιρετε, μολις ολοκληρωσα την εγγραφη μου και θα ηθελα να δηλωσω οτι με ενδιαφερει πολυ να συμμετεχω σε οσες δραστηριοτητες οργανωσετε. μπορω να προσφερω χειρωνακτικη εργασια, να συνταξω κειμενα, να προωθησω το site σε αλλους ανθρωπους! θα περιμενω απαντησηη σας για το επομενο βημα! γεια χαρα, demeter
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #61 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 04:22:08 μμ » |
|
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ......ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paraxeno
|
|
« Απάντηση #62 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 04:24:33 μμ » |
|
καλώς ήλθες Παναγιώτη, κάνε μια βόλτα από το φορουμ για εξοικίωση με τις διάφορες κατηγορίες και μοιράσου τις ιδέες και απόψεις σου μαζί μας...
η απλοχεριά σου είμαι σίγουρη ότι κάνει όλους μας να αισθανόμαστε αισιόδοξοι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Εντροπίας Εγκώμιον"
|
|
|
GIALLOU
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 07:08:04 μμ » |
|
Γεια σας, ειμαι τοπογραφος και θα ηθελα να βοηθησω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpurpler
|
|
« Απάντηση #64 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 07:57:16 μμ » |
|
καλώς ήλθες.
Μπορούμε βάσει της επιστήμης σου να κάνουμε κάτι; Αυστηρός περιορισμός συνόρων δασών κλπ; Ή κάνω λάθος; Ανέπτυξε λίγο σε όλους μας πως μπορείς να βοηθήσεις - αν θές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλέξανδρος
|
|
|
Thanasis
|
|
« Απάντηση #65 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 10:37:31 μμ » |
|
Γεια σας, ειμαι τοπογραφος και θα ηθελα να βοηθησω. Καλωσορισες giallou!Χρησιμοτατος 100%!Οτι πρεπει για να μας πληροφορει για δασολογιο, κτηματολογιο, αλλαγες χρησης γης κλπ.Ειδικα giallou αν μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες απο τοπογραφικα διαγραμματα που τυχον εχουν πεσει στα χερια σου ή μπορεις να εχεις προσβαση θα εισαι αψογος!Μπες στην αναλογη θεματικη ενοτητα και ξεκινα δουλεια!Κανε και ενα tour μεσα στο φορουμ για να δεις τις προσπαθειες που γινονται απο τα μελη του.Και αν μπορεις ελα για κουβεντουλα την Κυριακη στο Πεδιον του Αρεος!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikoletta
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #66 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 11:38:38 μμ » |
|
Καλησπέρα, Νικολέττα εδώ, αρχιτέκτων στο επάγγελμα. Μαζί με τον / την Giallou θα μπορούσα ίσως να βοηθήσω σε πολεοδομικού χαρακτήρα ζητήματα ( περί οικοδομικών αδειών και καταπατήσεις δασικών περιοχών κτλ κτλ). Επίσης τα πάω καλά με τα χρώματα και τις εικονες οπότε οτι μπορώ να προσφέρω και στο δημιουργικό κομμάτι... Επειδή ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με το oikologio ελπίζω να κατάφερα να το στείλω αυτό το μήνυμα Συγχωρέστε με...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpurpler
|
|
« Απάντηση #67 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 11:46:45 μμ » |
|
Καλησπέρα, Νικολέττα εδώ, αρχιτέκτων στο επάγγελμα. Μαζί με τον / την Giallou θα μπορούσα ίσως να βοηθήσω σε πολεοδομικού χαρακτήρα ζητήματα ( περί οικοδομικών αδειών και καταπατήσεις δασικών περιοχών κτλ κτλ). Επίσης τα πάω καλά με τα χρώματα και τις εικονες οπότε οτι μπορώ να προσφέρω και στο δημιουργικό κομμάτι... Επειδή ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με το oikologio ελπίζω να κατάφερα να το στείλω αυτό το μήνυμα Συγχωρέστε με... YEAAAHHHHH! Το χρειαζόμαστε πολύ κάτι τέτοιο! Καλώς ήρθες! Ότι θές ρώτα από τεχνικά, βοηθάμε δωρεάν!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλέξανδρος
|
|
|
Thanasis
|
|
« Απάντηση #68 στις: Σεπτέμβριος 19, 2007, 11:53:05 μμ » |
|
Kαλωσορισες και συ Νικολεττα!Οντως θα μας φανεις πολυ χρησιμη ειδικα στις περιπτωσεις οικοδομικων αδειων που εχουν εκδοθει σε καταπατητες δασικων περιοχων!Πρεπει να βαλουμε φρενο σε αυτους τους ασυνειδητους.Χαρα μας που προστιθεται ακομη ενα ευαισθητοποιημενο ατομο στην παρεα μας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikoletta
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #69 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 08:47:12 πμ » |
|
Στην διάθεση σας λοιπόν..!
Αλέξανδρε μπορεί να σε "ενοχλήσω" καμιά φορά με απορίες. Ευχαριστώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ayger
|
|
« Απάντηση #70 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 08:58:02 πμ » |
|
Στην διάθεση σας λοιπόν..!
Αλέξανδρε μπορεί να σε "ενοχλήσω" καμιά φορά με απορίες. Ευχαριστώ!
Εμείς να δούμε με πόσες απορίες θα σε ενοχλήσουμε Welcome on board Νικολέττα!(μικρός που είναι ο κόσμος ε? πάλι συναντιόμαστε!)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Education is a progressive discovery of our own ignorance.
|
|
|
paraxeno
|
|
« Απάντηση #71 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 02:59:57 μμ » |
|
Νικολέττα καλώς ήλθες κι από μένα, ετοιμάσου για ερωτήσεις πάσης φύσεως σχετικές με το αντικείμενό σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Εντροπίας Εγκώμιον"
|
|
|
BUTTERFLY
|
|
« Απάντηση #72 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 03:54:05 μμ » |
|
Καλως τα τα παιδια! Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη και αναγκαια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χριστινα "Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
|
|
|
ayger
|
|
« Απάντηση #73 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 04:22:17 μμ » |
|
Λυγκέα καθυστερείς
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Education is a progressive discovery of our own ignorance.
|
|
|
Λυγκέας
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
My words are as sharp as a katana
|
|
« Απάντηση #74 στις: Σεπτέμβριος 20, 2007, 04:33:09 μμ » |
|
Χαιρετώ την παρέα. Ονομάζομαι Γιάννης και σας γνωριζω ως οντοτητα από το αντιστοιχο blogspot σας. Δεν εχω γραψει ποτε, αλλα συμμετειχα στις 2 πορειες που οργανωσατε και ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στις επομενες ενεργειες που σχεδιαζετε.
Επαγγελματικα απασχολούμαι σε τομεα που δεν εμπλεκεται με θέματα περιβαλλοντος & οικολογιας, αλλα ενδιαφέρομαι για σχετικη πληροφορηση. Μπορει να μην σας "παρω" τα αυτια απο την πολυλογια, αλλα να ξερετε οτι θα παρακολουθω τα νεα του oikologio.gr.
υγ> Προς admin: ειμαι ακομα στην δουλεια και δεν ειναι ευκολο να γραψω γρηγορα...sorry
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|