lean
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 07, 2007, 09:59:32 πμ » |
|
Απλά καλημέρα σε όλους,
Με λένε Λευτέρη και δεν είμαι καλά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου!
Μακάρι η προσπάθεια αυτή να μαζέψει όσους χρειάζετε και να δώσει καρπούς...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
πηνελόπη
|
|
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 07, 2007, 10:02:41 πμ » |
|
Καλώς ήρθες Λευτέρη! Είμαι πολυ χαρούμενη που έρχονται όλο και περισσότεροι στην παρέα μας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GIOTA
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 07, 2007, 03:14:14 μμ » |
|
Καλησπέρα, θα μπώ κατ'ευθείαν στο ψητό και θα πω αυτό που είπα και στο μπλόκ Την ερχόμενη Παρασκευή 14/9 και ως 30/09 αρχίζει η έκθεση βιβλίου στην Αεροπαγίτου θα την εγκαινιάσει ο πρόεδρος τησ δημοκτατίας,θεωρώ οτι είναι ευκαιρία για την οποιαδήποτε ενημέρωση,διανομή φυλλαδίων όχι μόνο στις εισόδους αλλά και στα περίπτερα.Το λέω αυτό γιατί είμαι στον χώρο και η ενημέρωση από διάφορες ομάδες είναι σχεδόν πάντα ευπρόσδεκτες απο όλους επισκέπτες και υπαλλήλους-εκδότες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
BUTTERFLY
|
|
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 07, 2007, 03:40:25 μμ » |
|
Σωστός ο Θανάσης για τα αλεξίπτωτα...τη χρησιμοποιώ κι εγώ αυτή την έκφραση. Συγχωρέστε με αλλά δεν τα πάω καλά με τα ονόματα ...οπότε καλωσήλθατε οι νεότεροι και τα λέμε από κοντά την Κυριακή. Γιώτα η ιδέα σου είναι πολύ καλή, μήπως να τη συζητούσαμε από κοντα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χριστινα "Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
|
|
|
TassosD
|
|
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 10, 2007, 11:48:45 πμ » |
|
Γειααααααα... εδώ Τάσος (ο αναιδής γκρινιάρης... ). Σας παρακολουθώ από την πρώτη μέρα. Χτες που σας γνώρισα στη συνάντηση, διαπίστωσα ότι είστε ειλικρινείς και ότι η καχυποψία μου ήταν άκυρη. Ταλέντο μου, η προπαγάνδα και η διαφήμιση. Και το θέτω στη διάθεσή σας, για να πρασινίσουμε τα καμμένα. Ας δουλέψουμε λοιπόν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panos
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 10, 2007, 01:35:42 μμ » |
|
Καλησπέρα. Πάνος από Αγία Παρασκευή. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που ασχολούμαστε εδώ και καιρό με τις χαρές που προσφέρει η φύση μέσα από αθλήματα και πεζοπορίες. Προσωπικά έγινα μέλλος για να δω πως μπορώ να βοηθήσω στον τομέα των αναδασώσεων και γενικών δράσεων υπέρ της φύσης. Εχθές το βράδυ γύρισα από τη Ζαχάρω μετά από ένα κουραστικό διήμερο στην αποθήκη του δήμου όπου βρίσκεται η ανθρωπιστική βοήθεια που καταυθάνει από όλα τα μέρη της χώρας. Στο ταξίδι του γυρισμού έπεσε η ιδέα να κάνουμε κάτι για την Πεντέλη μια που είναι ένα από τα πιο πληγωμένα βουνά της Αττικής τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Εάν υπάρχει καποιος που γνωρίζει κάτι για τυχών προσπάθειες που γίνονται για την αποκατάσταση του δάσους ας έρθει σε επαφή μαζί μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο συλλογικότητας. Πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή το συγκεκριμένο βουνό αποτελεί τον ευκολότερο στόχο για καταπατητές. Πρέπει να γίνει κάτι αναφορικά με το δάσος που βρίσκεται ή μάλλον βρισκόταν πάνω από τα τελευταία σπίτια. Έτσι ώστε να μην περνάμε μετά από χρόνια λέγοντας στους μικρότερους ότι "εδώ κάποτε υπήρχε ένα όμορφο δάσος". Εάν κάποιος ενδιαφέρεται καλό θα ήτανε να έρθουμε σε επαφή ή να ενημερώσει εμένα και την παρέα μου για τις κινήσεις που γίνονται για την Πεντέλη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
πηνελόπη
|
|
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 10, 2007, 01:51:15 μμ » |
|
Γειά σου Πάνο και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Χτές το μεσημέρι είχαμε μια συνάντηση στην οποία εκτός απο τα υπόλοιπα ακούστηκε απο ένα παιδί πως ξέρει μια οργάνωση που ασχολείτε με την Πεντέλη και πως θα ερχόνταν αυτές τις μέρες σε επαφή για να μας ενημερώσει για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε .Οπότε πιστεύω πως κάτι θα γίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ήθελες να μας πείς λίγα πράγματα για την κατάσταση που επικρατεί στη Ζαχάρω και την ευρύτερη περιοχή και αν και τι χρειάζονται άμμεσα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panos
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 10, 2007, 08:52:45 μμ » |
|
Λοιπόν τα νέα από Πελοπόννησο είναι θετικά όσον αφορά την προσφορά του κόσμου. Τα πράγματα που έχουν φτάσει φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τις άμεσες ανάγκες των πυρόπληκτων. Προσωπικά βοήθησα σε μια αποθήκη στη Ζαχάρω στην οποία υπήρχαν λίγοι εθελοντές από την Αθήνα ενώ τον κύριο όγκο της δουλειάς την έκαναν οι πρόσκοποι. Σε γενικές γραμμές ανάγκη από βοήθεια έχουνε εξαιτίας της πολλής σαβούρας που μαζεύεται. Για παράδειγμα έχει μαζευτεί τέτοιος όγκος από ρούχα δεύτερης διαλογής τα οποία δυστυχώς οδηγούνται σε αποθήκες ερείπια. Συγκεκριμένα για να καταλάβεις στην Ηλεία καήκανε 150 σπίτια από τα οποία ούτε τα μισά δεν ήτανε κύρια κατοικία και από αυτά μόνο σε τριάντα έμεναν οικογένειες, οπότε στην πραγματικότητα χάσαμε αρκετό χρόνο κουβαλώνας άχρηστα πράγματα (ρούχα). Από τρόφιμα γίνεται πραγματικά χαμός, πολύ πράγμα το οποίο έτσι και διανεμηθεί σωστά μέσα στη χρονιά θα καλύψει τις ανάγκες των πυρόπληκτων για πολύ καιρό. Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει και η καλύτερη διαχείρηση της αποθήκης λόγο έλειψης εθελοντών με αποτέλεσμα να ακούγονται φήμες ότι πολλά τρόφιμα κάνουνε φτερά. Το θετικό είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι έστω και λίγοι οι οποίοι νοιάζονται για τη φύση και προσφέρουν δουλειά ανιδιοτελώς. Από τη μεριά της φύσης τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά. Στα χωριά που βρίσκονται πάνω από το δάσος του Καιάφα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εάν δε γίνουν άμεσα κορμοδέματα να παρασυρθεί το χώμα από τις βροχές με κακό αποτέλεσμα για το νέο δάσος εάν ποτέ υπάρξει. Ίδιο σκηνικό και στην Αρχαία Ολυμπία, μόνο που εκεί τα έργα έχουν ήδη ξεκινήσει γύρω από το Κρόνιο λόφο. Σχετικά με τους κατοίκους των χωριών τουλάχιστον όσα προλάβαμε να δούμε υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον, όπου και να πηγαίναμε μας υποδέχονταν με καλό τρόπο και συγκίνηση. Μόνο παράπονο να μην τους ξεχάσουμε. Για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει εάν πάει στη Ζαχάρω να περάσει από το δημοτικό κάμπινγκ εκεί που βρίσκονται οι πρόσκοποι και αυτοί θα τον κατευθύνουν ανάλογα σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Για παράδειγμα υπάρχει ανάγκη για βοήθεια στην αποθήκη, για τη μεταφορά του φαγητού στα γύρω χωριά ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες δουλειές στο μέλλον αναφορικά με τα δάση αλλά για αυτό δεν γνωρίζω πολλά. Πάντως η διαμονή στο κάμπινγκ είναι δωρεάν καθώς και το φαγητό αρκεί να έρθει κάποιος σε επαφή με τους πρόσκοπους. Γενικά αυτό τον καιρό υπάρχει ανάγκη από βοήθεια, για αργότερα δεν ξέρω αν και θα έχω πληροφόρηση από άλλους εθελοντές. Πάντως πριν κατέβει κάποιος κάτω καλό είναι να μιλήσει πρώτα με τους προσκόπους ή με το δημαρχείο της Ζαχάρω. Εάν έχεις κανένα νέο για την ομάδα που θα ασχοληθεί με την Πεντέλη εάν δε σου κάνει κόπο στείλε μου τα νέα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Kev
Newbie
Συνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 10, 2007, 10:50:34 μμ » |
|
P.S.>Poli fevgato to forum P.S.2>Sorry gia ta greeklish, alla sta mikra minimata ta protimw
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Goodbye blue sky, goodbye
|
|
|
ithaca
|
|
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 12:15:48 πμ » |
|
Καλώς μας ήρθατε, όλες και όλοι! Συγκεκριμένα για να καταλάβεις στην Ηλεία καήκανε 150 σπίτια από τα οποία ούτε τα μισά δεν ήτανε κύρια κατοικία και από αυτά μόνο σε τριάντα έμεναν οικογένειες, οπότε στην πραγματικότητα χάσαμε αρκετό χρόνο κουβαλώνας άχρηστα πράγματα (ρούχα). Από τρόφιμα γίνεται πραγματικά χαμός, πολύ πράγμα το οποίο έτσι και διανεμηθεί σωστά μέσα στη χρονιά θα καλύψει τις ανάγκες των πυρόπληκτων για πολύ καιρό. Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει και η καλύτερη διαχείρηση της αποθήκης λόγο έλειψης εθελοντών με αποτέλεσμα να ακούγονται φήμες ότι πολλά τρόφιμα κάνουνε φτερά. Πάνο, εφόσον τα σπίτια που κάηκαν δεν ήταν πρώτες κατοικίες γιατί είναι αυξημένες οι ανάγκες σε τρόφιμα; Ρομά;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Βάσω Χ.
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 02:36:18 πμ » |
|
Είμαι η Βάσω και θα κατέβω σύντομα στην Ηλεία. Διατίθεμαι να μείνω εκεί και να προσφέρω όλο το χειμώνα. Χαίρομαι που βρήκα το oikologio.gr Είμαστε πολλοί όσοι θέλουμε να προσφέρουμε και χρειαζόμασταν αυτό το συντονισμό Τα συχαρητήριά μου για την προσπάθεια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panos
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 10:33:26 πμ » |
|
Καλώς μας ήρθατε, όλες και όλοι! Συγκεκριμένα για να καταλάβεις στην Ηλεία καήκανε 150 σπίτια από τα οποία ούτε τα μισά δεν ήτανε κύρια κατοικία και από αυτά μόνο σε τριάντα έμεναν οικογένειες, οπότε στην πραγματικότητα χάσαμε αρκετό χρόνο κουβαλώνας άχρηστα πράγματα (ρούχα). Από τρόφιμα γίνεται πραγματικά χαμός, πολύ πράγμα το οποίο έτσι και διανεμηθεί σωστά μέσα στη χρονιά θα καλύψει τις ανάγκες των πυρόπληκτων για πολύ καιρό. Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει και η καλύτερη διαχείρηση της αποθήκης λόγο έλειψης εθελοντών με αποτέλεσμα να ακούγονται φήμες ότι πολλά τρόφιμα κάνουνε φτερά. Πάνο, εφόσον τα σπίτια που κάηκαν δεν ήταν πρώτες κατοικίες γιατί είναι αυξημένες οι ανάγκες σε τρόφιμα; Ρομά; Τα στοιχεία μας τα έδωσε ένας εργαζόμενος στην υπηρεσία ύδρευσης που εργάζεται στην περιοχή. Ο λόγος που χρειάζονται αρκετά τρόφιμα είναι γιατί υπήρξε μεγάλη καταστροφή στην γεωργία αλλά και στην κτηνοτροφία. Πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα αργήσουν να πατήσουν στα πόδια τους και να στηριχθούν στη δικιά τους οικονομία. Εάν κατέβεις κάτω και πας μια βόλτα στην μεγάλη αποθήκη στη Ζαχάρω θα δεις ότι έχουν μαζευτεί πάρα μα πάρα πολλά πράγματα. Το ερώτημα είναι πως θα διανεμηθούν αυτά και όχι γιατί είναι τόσο αυξημένες οι ανάγκες σε τρόφιμα. Όσο για τους Ρομά της γύρω περιοχής εμείς προσωπικά πήγαμε φαγητό μόνο σε μία οικογένεια Ρομά που μένουν κοντά στην αποθήκη. Και από ότι είδα στο καθημερινό πρόγραμμα φαγητού δεν υπήρχαν άλλοι (με κάθε επιφύλαξη αυτή η πληροφορία). Πάντως η ανταπόκριση του κόσμου ήτανε σημαντική αν και έφτασε σε υπερβολικό βαθμό. Πολλές φορές γελάγαμε από τα πράγματα που κουβαλούσαμε. Για παράδειγμα κουβαλήσαμε και κούτες που έγραφαν από έξω ρούχα ιερέων!!!! Τα βλέπαμε και μαζί με τους ντόπιους αναρωτιώμασταν εάν ο κόσμος νόμιζε ότι έγινε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Υπάρχουν ανάγκες αλλά σε πολλές περιπτώσεις κουραζώμασταν και χάναμε χρόνο για άχρηστα πράγματα. Για όποιον ενδιαφέρεται αξίζει να κατέβει κάτω οργανωμένα. Αλλά εμείς οι Αθηναίοι παράλληλα πρέπει να κοιτάξουμε και την Πεντέλη και Πάρνηθα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε την Πελοπόννησο.Απλά εδώ πέρα οι βίλλες όλο και πέρνουν την ανηφόρα κάτι που κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει γιατί στο τέλος θα κάνουμε ορειβασία πηδώντας πάνω από φράχτες σπιτιών. Όσο για τα ζωάκια τι να πω... Κρίμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
daphne
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 12:03:31 μμ » |
|
Καλημέρα σε όλους!! Χαίρομαι που ο tasos D. με έβαλε να σας ψάξω, γιατί ήθελα να βοηθήσω και δεν ήξερα από που να ξεκινήσω! (thanx tas)!! Με λένε δάφνη, είμαι γραφίστρια, οπότε μπορώ να βοηθήσω εύκολα σε... φυλλάδια, αφίσες... και ό,τι άλλο χρειαστεί! daph ****edited by moderators*****
Ότι φτιάξεις, ακολουθείς αυτές τις οδηγίες για το ανέβασμα σε ετούτο τον δικτυακό τόπο http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=51&topic=277.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpurpler
|
|
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 12:12:34 μμ » |
|
Καλώς ήλθες! Κάπου έχει αναφερθεί (και το προτείνω κι εγω), να φτιάξουμε μπανεράκια με το σήμα του www.oikologio.gr για το πλάι όσων από εμάς έχουμε Blogs. Μπορείς να το φτιάξεις;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλέξανδρος
|
|
|
BUTTERFLY
|
|
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 12:14:55 μμ » |
|
welcome everybody!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χριστινα "Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
|
|
|
Vicky_Mar
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 04:12:56 μμ » |
|
Me lene Vicky kai asxoloumai me tin epikoinwnia (media, kambanies, events klp ..) Episis asxoloumai arketa me MKO kai ta diktya toys.. Opou borw na boithisw mou lete.. Xairetw
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpurpler
|
|
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 04:21:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλέξανδρος
|
|
|
kinwniawramiden2.blogspot.com
|
|
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 06:59:36 μμ » |
|
Καλησπερα κι απο μενα!Ειμαι ο κωστας(Paraxeno εσυ με ξερεις κι απο αλλου.Αν θυμασαι ειχα το μπλογκ giatriwramiden.Τωρα εχω το kinwniawramiden2.blogspot.com)και με χαρα μου να βοηθησω στην ομαδα προληψης-αντιμετωπισης πυρκαγιων.Παρακαλω ενημερωστε με για οτι νεοτερο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kinwniawramiden2.blogspot.com
|
|
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 07:03:23 μμ » |
|
Επισης θα μπορουσα να βοηθησω στην δεντροφυτευση.Εχω εργαστει 1 χρονο ως εργατης πρασινου σε δημο της Αττικης,οποτε ξερω πεντε πραγματακια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kassandra
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 11, 2007, 11:15:38 μμ » |
|
Γεια σας και από εμένα! Είμαι η Άρτεμις ή kassandra αν προτιμάτε.
Φοιτώ στην Πάτρα τα τελευταία 3 χρόνια και είμαι πρόθυμη να βοηθήσω σε οποιαδήποτε εθελοντική ομάδα συσταθεί. Πιστευώ μάλιστα πως αν κριθεί απαραίτητο θα μπορέσω να συγκεντρώσω και άλλους συμφοιτητές μου.
Ανακάλυψα το anadasosi.blogspot όταν μετά τα τραγικά γεγονότα του περασμένου μήνα έψαχνα στο διαδίκτυο για τυχόν οργανωμένες εθελοντικές ομάδες παροχής βοήθειας στις πληγήσες περιοχές. Γενικότερα όμως με προβληματίζουν έντονα οι, όχι και τόσο μακρινές, συνέπειες από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και νιώθω καθήκον μου να βοηθήσω κι εγώ σε όποια επικείμενη προσπάθεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Myrto
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 12, 2007, 08:55:15 πμ » |
|
Kalimera!
molis teleiwsa tin eggrafi kai ithela na sas voithisw an xreiazeste metafraseis i kati sxetiko. Briskomai stis Bruxelles opote mporw na prosferw voitheia ex apostasews.
kali mas sunexeia,
Myrto
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
andriana
|
|
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 12, 2007, 09:40:37 πμ » |
|
Γειά σας κι από μένα! Το όνομά μου, Ανδριάνα και σας βρήκα ψάχνοντας στο internet μετά από τη συγκέντρωση στη Βουλή για την Πάρνηθα. Αυτό που με παρακίνησε να σας ψάξω είναι πως - στα δικά μου μάτια τουλάχιστον- εκείνη την ημέρα κάνατε κάτι ακόμη πιο σημαντικό από μια απλή διαδήλωση ευαισθητοποίησης. Αρνηθήκατε και συνάμα ανατρέψατε την αντίληψη ότι χρειάζεται μεθόδευση από τα πριν, μέσα από μία ομάδα, μέσα από έναν ηγέτη για να μπορούμε ως άτομα να αντιδράσουμε, να πούμε …ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!! Φέρατε μια νέα επίγνωση για τον ατομικό ρόλο και τη δύναμη του καθενός μας. Έτσι έσπασε (επιτέλους!!) ένα γυαλί που εγκλωβίζει πολύ κόσμο κι εκεί μέσα υπόγειες φωνές του ψυθιρίζουν « ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη...» .. «μια μονάδα είσαι καημένε!.. που πας??». Δεν ξέρω αν αυτή η νέα αντίληψη θα καρποφορήσει, όμως όσα είδα και άκουσα στην Ηλεία ως εθελόντρια, σφράγισαν οριστικά μέσα μου ότι αν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε αυτό τον κόσμο, αυτό θα γίνει μέσα από την συνειδητή αυτοργάνωση ατόμων που θα αναλάβουν δράση.
Επί της πράξης... .... είμαι διατεθειμένη να βοηθήσω όπου μπορώ
..επί του ειδικότερου... ... είμαι μεταφράστρια (αγγλικά-ελληνικά), έχω ειδικότητα να ξετρυπώνω από το internet οποιαδήποτε πληροφορία («το καλύτερο google» λένε οι φίλοι. Θα μπορούσα επίσης να βοηθήσω ώστε το site να εξαπλωθεί προς αρκετές κατευθύνσεις (δηλ. να φιλοξενηθεί σε διάφορα άλλα site). Επίσης μου αρέσει να φτιάχνω βιντεάκια με φωτογραφίες και μουσική επένδυση (θα μπορούσε ίσως να φανεί χρήσιμο σε κάτι). Τέλος, έχω ένα ATOS που χωρά 4 άτομα και του αρέσει να κόβει χιλιόμετρα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
|
|
|
Alexandros Kritikos
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 12, 2007, 10:00:38 πμ » |
|
Καλημέρα κι απο μένα,
το όνομα μου είναι Αλέξανδρος και παρακολουθώ εδώ και καιρό το feed του blog αναδάσωση. Ζω στην Αθήνα και ασχολούμαι με πληροφορική και τηλεπικοινωνίες οπότε μπορώ να βοηθήσω σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα (είμαι δυστυχώς όλη μέρα πάνω σε ένα υπολογιστή). Επίσης θα ήθελα να συμμετάσχω σε δενδροφύτευση καθώς και πιθανά σεμινάρια δασοπυρόσβεσης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Adonis
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 12, 2007, 04:02:05 μμ » |
|
Καλησπερα κι' απο μενα......
Μετα την συναντηση της Κυριακης νομιζω πως μπορουμε να καταφερουμε πολλα. Ας οργανωθουμε κι' ας δουλεψουμε λοιπον. Γνωριζω απο computers, μιλαω Αγγλικα - Γαλλικα....σιγα σιγα και Ισπανικα,και σε οτι αλλο μπορω να φανω χρησιμος.......στη διαθεση σας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
prisoneronearth
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 13, 2007, 10:09:09 πμ » |
|
καλησπερα σας και απο μενα. Με λενε Κωνσταντινο και μολις εμαθα για το οικολογιο ειπα να γραφτω. Θα προσπαθησω και εγω απο τη μερια μου να βοηθησω στην κινηση αυτη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ex Tenebris Ad Lucem...
|
|
|
|