Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΝΕΑ ΜΕΛΗ; Συστηθείτε  (Αναγνώστηκε 3069 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελενα Γεωεργιάδου
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #100 στις: Σεπτέμβριος 26, 2007, 10:00:03 μμ »

Γειά σας και On line

Καλώς σας βρίσκω !

Είναι στη διάθεση σας δυο χερια που μπορούν αφενός να βοηθήσουν σε γεωργικές και άλλες εργασίες, αφετέρου να γράψουν και να διαδώσουν όπως μπορούν κείμενα / διατυπώσεις / πληροφορίες χρήσιμες σε όλους για τη συνέχιση της ποιότητας ζωής μας.

Είναι επίσης στη διάθεση σας η αγάπη μου για ότι ζωντανό με περιβάλλει....

Μπορεί να μη είναι πολλά για την ώρα (ξέρω οτι οι ανάγκες για δυνατό ξεκίνημα ζητούν ανθρώπους με πιο εύστοχες γνώσεις στην παρούσα φάση), ωστόσο ελπίζω πως αν μαζευτούν αλλοι 10 σαν και μένα, θα κάνουμε μπούγιο  Κλείσιμο ματιού

Καταγράφηκε

Jonathan
TassosD
Full Member
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις

« Απάντηση #101 στις: Σεπτέμβριος 27, 2007, 11:28:30 πμ »

Μαζευόμαστε σιγα-σιγα....
Σαν πόσοι να γίναμε τώρα, ρε παιδια;
Καταγράφηκε
mitsukodf
Full Member

« Απάντηση #102 στις: Σεπτέμβριος 27, 2007, 07:41:46 μμ »

Γεια σε όλους.  Χαμόγελο
Καλή περιήγηση μέσα στο forum.

Παράθεση
Μαζευόμαστε σιγα-σιγα....
Σαν πόσοι να γίναμε τώρα, ρε παιδια;
Τη στιγμή που στέλνω το μήνυμα τα μέλη είναι αισίως 251, (αν ρωτούσες αυτό).
Καταγράφηκε

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...
Natasha
Newbie
*

« Απάντηση #103 στις: Σεπτέμβριος 29, 2007, 05:30:07 μμ »

Γεια,
είμαι νέο μέλος σε αυτήν την κοινότητα και χαίρομαι πολύ που σας συναντώ. Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού ήταν ένα δραματικό γεγονός για το οποίο πολύ ευαισθητοποιηθήκαμε και εξακολουθούμε να ευαισθητοποιούμαστε και καλά κάνουμε.  Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι  αυτή η δραστηριοποίηση γίνεται και μέσω διαδικτύου όπου η ταπεινή μας χώρα είναι τόσο πίσω. Ας μας δωθεί από αυτό το φλέγων γεγονός λοιπόν η αφορμή, να ασχοληθούμε σφαιρικά με το περιβαλλοντικό ζήτημα που δείχνει τόσο επιδεικτικά τη σημασία του αυτές τις μέρες. Για μία όμορφη πράσινη ζωή πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Καλώς σας βρήκα.  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
Nefelikas
Global Moderator

« Απάντηση #104 στις: Σεπτέμβριος 29, 2007, 07:57:51 μμ »

Καθυστερημένα, συστήνομαι κι εγώ. Είμαι ο Νίκος (ή Νεφέλικας) - και για τους φίλους Έλικας. Είμαι στο blog της αναδάσωσης, στη λίστα και στο οικολόγιο από την αρχή (χωρίς αυτό φυσικά να μου δίνει περισσότερα δικαιώματα σε σχέση με τους "νέους"). Πέρα από ερασιτέχνης αγκιτάτορας και όψιμος οικολόγος, το επάγγελμά μου είναι σκηνοθέτης. Σκοπεύω μάλιστα να φτιάξω κάποια στιγμή ένα ντοκιμαντέρ που θα σχετίζεται με τη δράση της ομάδας μας και τα ζητήματα που την απασχολούν. Παράλληλα γράφω (σε blog και όχι μόνο), προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ στην οργάνωση αυτής της προσπάθειας, καθώς και να προτείνω λύσεις που θα μας επιτρέπουν να είμαστε αποτελεσματικοί χωρίς να αλλοιώσουμε τη φυσιογνωμία αυτής της ανοιχτής και ελεύθερης από καπελώματα και εξουσίες παρέας.

Θα πρότεινα σε όσους αφήνουν κάποιο μήνυμα σ΄αυτό το thread να αφήνουν κάποια στοιχεία για το ποιό είναι το γνωστικό τους πεδίο και οι ικανότητες τους, καθώς αυτό μας είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε ομάδες εργασίας. Μην το δείτε σαν φακέλωμα (δεν θα δώσετε προσωπικά δεδομένα). Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας για το πώς μπορείτε να συμβάλλετε στη συλλογική μας προσπάθεια. Κάποιος π.χ. που είναι λογιστής φαίνεται εκ πρώτης όψεως περιττός (αφού έχουμε συμφωνήσει ότι δεν θέλουμε να έχουμε ταμεία και να διαχειριζόμαστε χρήματα). Ωστόσο, οι οργανωτικές του ικανότητες μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά πολύτιμες - χώρια που μπορεί ο υποθετικός μας λογιστής να είναι και ορειβάτης τον ελεύθερο χρόνο του και άρα να μπορεί να προσφέρει επιπλέον πληροφορίες ή ικανότητες.

Δηλώστε εθελοντές στις ομάδες παιδιά. Είναι ο μόνος τρόπος να οργανωθούμε χωρίς να βάζουμε στο κεφάλι μας ιεραρχίες και άλλα δεινά. Και μη φοβάστε - ο καθένας αφιερώνει όσο χρόνο θέλει (και μπορεί). Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο το καλύτερο.

Κανένας δεν περισσεύει!
Καταγράφηκε
Orfeas Asprides
Newbie
*

« Απάντηση #105 στις: Οκτώβριος 02, 2007, 12:42:25 πμ »

Γειά σας, βρήκα το οικολόγιο από την αναδάσωση και την αναδάσωση από ένα γκρουπ του φλικρ (http://www.flickr.com/groups/help-forest_on_fire/). Εκεί μαζεύουν φωτό από δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα και αλλού. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος και επαγγελματίας προγραμματιστής. Επίσης μ' αρέσει να φυτεύω δενδράκια. Θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται εδώ. Είμαι στη διαθεσή μας  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
Orfeas Asprides
Newbie
*

« Απάντηση #106 στις: Οκτώβριος 02, 2007, 12:44:50 πμ »

Γειά σας, βρήκα το οικολόγιο από την αναδάσωση και την αναδάσωση από ένα γκρουπ του φλικρ (http://www.flickr.com/groups/help-forest_on_fire/). Εκεί μαζεύουν φωτό από δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα και αλλού. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος και επαγγελματίας προγραμματιστής. Επίσης μ' αρέσει να φυτεύω δενδράκια. Θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται εδώ. Είμαι στη διαθεσή μας  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
πηνελόπη
Full Member

« Απάντηση #107 στις: Οκτώβριος 02, 2007, 11:54:43 πμ »

Καλώς ήρθατε οι νέοι, καλοδεχούμενη κάθε συμμετοχή! Χαμόγελο
Καταγράφηκε
indianaki86
Newbie
*

« Απάντηση #108 στις: Οκτώβριος 03, 2007, 10:51:12 πμ »

Geia sas kai apo mena! Ego mporo pisteuo na boihiso se oti  xriastei, apo ethelontiki ergasia (otan einai dinaton) mexri kai otidipote allo! Spoudazo diaitologia..dn xero an xriazeste mia idikotita san auti Χαμόγελο pantos xairomai pou tha eimai ena melos mias tetoia omadas pou sebete kai agapa to periballon Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
angie
Full Member

« Απάντηση #109 στις: Οκτώβριος 03, 2007, 12:41:02 μμ »

ενα γεια και απο μενα!!!      ειμαι φοιτητρια και ασχολουμαι με τη φυσικη περιβαλλοντος..και τη μετεωρολογια.ψαξε ψαξε στο ιντερνετ ,βρηκα αυτο το site και να μαι!!!χαιρομαι κ εγω που εγινα μελος της ομαδας σας...και θελω να συμβαλλω κι εγω οσο μπορω στη σημαντικη προσπαθεια που κανετε.....τα υπολοιπα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!!! Χαμόγελο
Καταγράφηκε

ο νούς κινεί την ύλη
ayger
Administrator

« Απάντηση #110 στις: Οκτώβριος 03, 2007, 12:43:21 μμ »

ενα γεια και απο μενα!!!      ειμαι φοιτητρια και ασχολουμαι με τη φυσικη περιβαλλοντος..και τη μετεωρολογια.ψαξε ψαξε στο ιντερνετ ,βρηκα αυτο το site και να μαι!!!χαιρομαι κ εγω που εγινα μελος της ομαδας σας...και θελω να συμβαλλω κι εγω οσο μπορω στη σημαντικη προσπαθεια που κανετε.....τα υπολοιπα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!!! Χαμόγελο

Κανείς δεν περισσεύει...Και σίγουρα οι γνώσεις σου σχετικά με τα θέματα που ασχολείσαι, κάθε άλλο παρά μη αξιοποιήσιμες είναι....
Σβέλτα λοιπόν προς άγρα αρθρογραφίας και ένταξη στις σχετικές ομάδες...

ΥΓ: Τι σου είναι το .νετ τελικά...
Καταγράφηκε

Education is a progressive discovery of our own ignorance.
Manu
Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Οκτώβριος 04, 2007, 12:03:04 πμ »

Γειά χαρά παιδιά, αν και άργησα αρκετά να συστηθώ.
Για το οικολόγιο έμαθα μετά τις τραγικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Η απογοήτευση και η θλίψη για το ότι συνέβη αυτό το καλοκαίρι και η κρισιμότητα που αποκτούν πλέον τα περιβαλλοντικά ζητήματα δεν σου επιτρέπουν και να το ήθελες να μείνεις αμέτοχος. Χάρηκα πολύ με αυτή την πρωτοβουλία, συγχαρητήρια στα παιδιά που την ξεκίνησαν και την συντηρούν με το ίδιο μεράκι. Πρώτα πρώτα γιατί δεν είναι κομματική. Είστε η ζωντανή απόδειξη ότι η  κοινωνία των πολιτών αρχίζει και ξυπνάει, να κάνει τα νηπιακά της βήματα. Χαίρομαι γιατί δίνετε στο διαδίκτυο ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο (η δημόσια δράση και σκέψη είιναι πάντα πολιτική). Χαίρομαι ακόμα περισσότερο γιατί σε αυτό το forum ανταλλάσσω απόψεις, μοιράζομαι τις ίδιες ανησυχίες  και μαθαίνω απο σας πράγματα ουσιαστικά. Κυρίως γιατί συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για κάτι άλλο πέρα από την πάρτη τους. Εννοείται ότι θα συμμετάσχω σε οποιεσδήποτε δράσεις αποφασιστούν. Μπορώ να βοηθήσω κυρίως σε θέματα που έχουν σχέση με τη Δημόσια Διοίκηση, είμαι στη διάθεσή σας να λύσω την οποιαδήποτε απορία (αν βέβαια γνωρίζω την απάντηση). Τελικά φάσεις σαν το οικολόγιο σε κάνουν να αισθάνεσαι αισιόδοξος ακόμα και αν μερικές φορές σε κυριεύει η απογοήτευση. Νά'στε καλά, ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά!!!
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #112 στις: Οκτώβριος 04, 2007, 11:22:22 πμ »

καλώς ήλθατε όλοι, κι εμείς χαιρόμαστε μάνου, για τους ίδιους λόγους, τα ιδια λίγο πολύ "εισπράτει" ο καθένας μας που μπαινει με ελπίδα εδώ μεσα και διάθεση να συνεισφέρει, να συμμετάσχει, να ενημερωθεί, να πάψει να είναι πολίτης του "καναπέ" .... αν ολοι λειτουργήσουμε αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στους χώρους που κινούμαστε και ειδικευόμαστε σίγουρα θα ΄κάνουμε βήματα προς κάτι καλύτερο, κι ας αργήσουν τα αποτελέσματα....

Καταγράφηκε

"Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ΝΠΔΔ"
Traveller
Newbie
*

« Απάντηση #113 στις: Οκτώβριος 05, 2007, 03:12:48 πμ »

Καλημέρα,

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι ανάμεσά σας.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Είμαι σίγουρος ότι η πορεία της προδιαγράφεται πολύ αποτελεσματική.

Σαν οπαδός των συστημάτων οργάνωσης τύπου NetRoots (δείτε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Netroots), βρίσκομαι κι εγώ ανάμεσά σας.

Πιστεύω ότι από την εμπειρία μου σε ΜΚΟ θα μπορέσω να συνεισφέρω ένα μικρό μερίδιο σε όλο αυτό το project.
Τα λέμε στην πορεία!
Καταγράφηκε
Anna
Newbie
*

« Απάντηση #114 στις: Οκτώβριος 05, 2007, 12:52:31 μμ »

Kαλημέρα σε όλους, βρήκα τυχαία το site και είδα οτι ζητάτε συνεισφορά. Είμαι environmental manager στην Αγγλία και μπορώ να βοηθήσω με όποιο τρόπο θέλετε και για όποιο θέμα θέλετε αν και ειδικεύομαι στο waste management και στο built environment.
Δεν είχα ιδέα οτι υπάρχουν τέτοιες κινήσεις  στην Ελλάδα και είναι σίγουρα πολύ ευχάριστη έκπληξη!
Καταγράφηκε
Kallioph
Hero Member

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #115 στις: Οκτώβριος 05, 2007, 01:01:59 μμ »

Καλώς την Άννα  Μεγάλο χαμόγελο
Πολύ ωραία ειδικότητα και πολύ σημαντική και αναγκαία για το Οικολόγιο, πολύ χαιρόμαστε που είσαι εδώ. Περιηγήσου στα θέματα και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε.
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
eleana
Newbie
*

« Απάντηση #116 στις: Οκτώβριος 07, 2007, 09:55:21 μμ »

hello,

as systithw kai egw an kai eimai toso kairo sto anadaswsi kai nomizw oti sas xerw tous perissoterous.
elpizw na  kataferoume kapoia pragmata oloi mazi edw giati an perimenoume apo allous, tou xronou tha xasoume kai tin ypoloipi Ellada.

filika
eleana
Καταγράφηκε
KitsosMitsos
Jr. Member
**

« Απάντηση #117 στις: Οκτώβριος 12, 2007, 06:59:35 μμ »

Σκέψη.
Οργάνωση.
Δράση.
Καταγράφηκε
Γεωπονος
Full Member

« Απάντηση #118 στις: Οκτώβριος 13, 2007, 04:10:12 μμ »

καλώς με και ας αργησα να συστηθώ,
Κώστας-γεωπόνος με ειδικευση τα έργα πρασινου(από επιλογή εργολήπτης που κάνει καλό αφου επαγγελματικά φυτέυω ) Ευτυχώς έχω ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο και βοηθάμε στο μέτρο των ικανοτήτων μαςαπό το παρελθόν
Καταγράφηκε
giannisl
Newbie
*

« Απάντηση #119 στις: Οκτώβριος 15, 2007, 10:08:21 πμ »

Καλημέρα σε όλους.
Η ανάγκη για πληροφόρηση με έκανε να σας βρω και να γίνω μέλος.
Ελπίζω να μπορέσουμε να μαζευτούμε πολλοί και να μπορέσουμε με οργάνωση να κάνουμε την αλλαγή αρχίζοντας έστω και μέσα από δω. Είμαι απο Αθήνα. Χαμόγελο
Καταγράφηκε
kamala
Newbie
*

« Απάντηση #120 στις: Οκτώβριος 20, 2007, 09:52:22 μμ »

Γεια χαρά και από μένα!
Παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον και σε ολημερή βάση το anadasosi  από τότε που ξεκίνησε έως και σήμερα (με αφορμή αυτό,συμμετείχα σε  κατασβέσεις, σε πορείες και συγκεντρώσεις) και αργότερα βρέθηκα  στο oikologio να δηλώνω συμμετοχή και μάλιστα από την πολύ αρχή του - τόσο αρχικά, που η σελίδα ήταν ακόμα υπό κατασκευή - φοβερό κι αυτό ε?  Σαρκασμός Τι άλλο θα δούμε?  Σαρκασμός

Είμαι υπεύθυνη διαχείρησης  συστήματος ποιότητας Haccp & ISO σε εταιρία τροφίμων-ποτών, άσχετο με τα οικολογικά αλλά έρχομαι σ' επαφή με αρκετό κόσμο κι έχω μεγάλη λίστα ηλεκτρονικών διευθύνσεων πελατών και συνεργατών της εταιρίας, στις οποίες εδώ και καιρό στέλνω ενημερώσεις για τις δράσεις και τις προσπάθειες του oiKologio, προτρέποντας τους να τις διαδώσουν (και αναφέρομαι σε ''μεγάλες'' εταιρίες με ''μέγαλο αριθμό προσωπικού''). Στον ίδιο δρόμο βαδίζουν και κάποιοι φίλοι μου που εργάζονται σε εταιρίες με χιλιάδες άτομα προσωπικό. Διαδίδουν...
Κάποια στιγμή ζήτησα από όσους ΔΕΝ ενδιαφέρονται πλέον  να λαμβάνουν ενημερωτικά mails με θέματα από το oikologio,
να μου το γνωστοποιήσουν άμεσα ώστε να τους διαγράψω από τη λίστα. Δεν δέχθηκα κανένα τέτοιο email!!! Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται! Θέλω να ελπίζω...

Με λίγα λόγια έχω τη διάθεση να  προσπαθήσω να συμβάλλω στην διάδωση και στην αφύπνιση με όποιο τρόπο προτείνεται εδώ μέσα εντός και εκτός διαδικτύου.

Παρόλο που δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να διαθέσω ώστε να παράγω έργο εδώ μέσα, έχω ξεκινήσει προσπάθεια να ''ανακαλύψω'' σε τι φάση βρίσκεται στα Περιβαλλοντικά θέματα ο Δήμος στον οποίο ανήκω,αλλά και οι Δημότες και να δω τι μπορώ να κάνω για να αφυπνίσω τους συμπολίτες μου αρχίζοντας από τη γειτονιά μου.

...και φυσικά να ευχαριστήσω και όλους εσάς που υπάρχετε εδω μέσα αφιερώνοντας τον πολίτιμο ελεύθερο χρόνο σας για να μας ενημερώνετε και να μας οργανώνετε! Τέλος στη μοναξιά του μοναχοπροβληματισμού!

Καλή δύναμη!  Χαμόγελο και καλή συνέχεια σε όλους μας!
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #121 στις: Οκτώβριος 20, 2007, 11:59:13 μμ »

Kαμαλα, το μήνυμά σου δίνει ελπίδα... μακάρι έστω και σιωπηλά αρκετοί άνθρωποι να διαβάζουν να ενημερώνονται, και να κάνει ο καθένας έστω και το ελάχιστο που του επιβάλει η συνείδησή του και επιτρέπει ο τρόπος ζωής του ώστε πράγματι να συμβάλλουμε στη βελτίωση του τόπου και του κόσμου μας... ο πλανήτης μας στέλνει μηνύματα ότι όσο συνεχίζουμε τις αλόγιστες δραστηριότητές μας δεν θα μας ανεχτεί για πολύ... θα συνεχίσει χωρίς εμάς... (τόσα είδη πολύ πιο ανθεκτικά από εμάς εξαφανίστηκαν άλλο ένα δεν θα τον ενοχλήσει) είναι στο χέρι όλων μας να διασφαλίσουμε τη μακριβιότητά μας σε τούτο τον ευλογημένο και πανέμορφο κόσμο...

καλή συνέχεια σε όλους μας ναι, και δύναμη να ξεπεράσουμε τον ανθρώπινο εγωισμό μας και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά και με τον σεβασμό που απαιτεί το δώρο της ζωής

Κώστα - Γιαννη- καλώς ήλθατε όλοι είναι χαρά να είμαστε όλο και περισσότεροι...
Καταγράφηκε

"Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ΝΠΔΔ"
Παπαχατζής Παναγιώτης
Newbie
*

« Απάντηση #122 στις: Οκτώβριος 22, 2007, 01:26:40 πμ »

Καλησπέρα, είδα φώς και μπήκα. Παναγιώτης ονομάζομαι συμμετέχω στο foroum διότι, θέλω να πιστεύω οτι αυτή την φορά όλοι η κουβέντα για την σωτηρία του περιβάλλοντος δεν θα μείνει, μόνο, στα λόγια. Καλώς σας βρήκα...
Καταγράφηκε

dpurpler
Moderator

we must remain perfect strangers

« Απάντηση #123 στις: Οκτώβριος 22, 2007, 01:37:34 πμ »

Καλώς ήρθες Παναγιώτη.
Ρίξε μια ματιά στις θεματικές ενότητες και μπες στις ομάδες που δημιουργούνται, ή ρίξε ιδέες!
 Χαμόγελο
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
πηνελόπη
Full Member

« Απάντηση #124 στις: Οκτώβριος 23, 2007, 11:22:30 πμ »

Καλώς ήρθατε όλοι και όλες! Χαμόγελο
Επειδή η κοινότητα του οικολογίου έχει ως στόχο πέρα απο την συγκέντρωση πληροφοριών- που είναι βασικό κομμάτι - και την έμπρακτη συνεισφορά σε δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και για να μην μείνουμε μόνο στα λόγια, όσοι απο σας πιστεύετε πως κάπου μπορείτε να βοηθήσετε, βάλτε μπρός. Ενδεικτικά αναφέρω τις δράσεις που γίνονται εδω http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=278.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=549.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=518.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=378.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=521.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=114.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=358.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=202.0
http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=416.0;topicseen

Για να μην μείνουμε μόνο στα λόγια , δεν φτάνουν....
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: