Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Προβολή Ταινίας στο Βooze  (Αναγνώστηκε 255 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
inlovewithlife
Global Moderator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« στις: Νοέμβριος 20, 2007, 08:43:50 μμ »

Από φίλους έχω μάθει ότι η ομάδα του Εξάντα είναι γενικά ανοιχτή σε προτάσεις για προβολή των ντοκυμανταίρ τους από ομάδες σα τη δική μας (χωρίς αμοιβή βέβαια). Το τελευταίο τους ντοκυμανταίρ "Ψηφιακά Νεκροταφεία"  (δείτε το εδώ http://exandas.ert.gr/ ) είναι και επίκαιρο και οικολογικού περιεχομένου. Προτείνω να τους ζητήσουμε να το παίξουμε στο Βοοze και να τους καλέσουμε να μιλήσουν.  Τι λέτε;
Καταγράφηκε
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 21, 2007, 02:23:35 πμ »

εξαιρετική ιδέα, καλύτερη και από το πάρτυ και ο ιδιοκτήτης του booze θα την αγκαλιάσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν εχεις ότι λεπτομέρειες χρειάζονται από τεχνικής απόψεως, μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του να τον ρωτήσω ποτε μπορεί να μας δώσει αιθουσα, έχει ξεκινήσει και η carte blanche εκεί τώρα και ίσως μας πάει λίγο πίσω, αλλά αυτό μπορεί να μας δώσει χρόνο να το προετοιμάσουμε τέλεια και χωρίς αγχος - για ποιον χώρο σκεφτηκες ? για το κάτω ή εκεί που καναμε το μάθημα??? εχει και επάνω αιθουσα καλή ...
Καταγράφηκε

"Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ΝΠΔΔ"
psybases
Administrator
**

« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 21, 2007, 10:17:19 πμ »

Συμφωνώ,
η ιδέα είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται βιασύνη στο συγκεκριμένο, προέχει να οργανωθεί σωστά. Αν όλα πάνε καλά προτείνω να καθιερωθεί η προβολή ταινιών οικολογικού περιεχομένου!

Καταγράφηκε
dpurpler
Moderator

we must remain perfect strangers

« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 21, 2007, 12:37:15 μμ »

Η εστίαση εδώ θα πρέπει να γίνει σε κόσμο που δεν έχει ευρυζωνική σύνδεση, δεδομένου ότι όσοι έχουν, μπορούν τα την δουν από το σιτε του εξάντα που είναι διαθέσιμη.

Και αν ακολουθούσε και μία συζήτηση με τους δημοσιογράφους του εξάντα θα ήταν ακόμα καλύτερο νομίζω.
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
Kev
Newbie
*

« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 23, 2007, 12:42:47 μμ »

Πολύ καλή ιδέα, αλλα ποιό είναι το Booze ρε παιδιά? Απορία
Καταγράφηκε

Goodbye blue sky, goodbye
Kallioph
Hero Member

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 23, 2007, 01:06:42 μμ »

Παράθεση
Πολύ καλή ιδέα, αλλα ποιό είναι το Booze ρε παιδιά?

http://www.oikologio.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=652.msg7500#new

Το μαγαζί είναι στην Κολοκοτρώνη 57 στην Αθήνα (μονόδρομος, μπαίνουμε από Αθηνάς, σε μια Αlphabank και ακολουθούμε το δρόμο όπως μας πάει. Δύσκολο parking, καλύτερα με ΗΣΑΠ -μοναστηράκι)

Διατίθεται ένα stage με καφέ, μεγάλα τραπέζια κλπ, και ένα θεατράκι
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
Kev
Newbie
*

« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 04:27:52 μμ »

Δεν το είχα δεί, sorry Χαμόγελο
Καταγράφηκε

Goodbye blue sky, goodbye
vera
Full Member

« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 28, 2007, 09:16:27 πμ »

χαιρετώ

και εμένα μου αρέσει πολύ η ιδέα της προβολής - συζήτησης

δεν ξέρω αν έχει δει κάποιος το ντοκυμαντερα "ο εφιαλτης του Δαρβίνου"...
ένα επίσης αξιόλογο και συγκλονιστικό ντοκυμαντερ που παρουσιάζει την κοινωνικο -οικονομικο-πολιτικη κατάσταση στις χώρες της Αφρικής (γύρω απο την λίμνη Βικτώρια), και πως αυτή διαμορφώνεται και συντηρείται,  με μοναδικό σκοπό το κέρδος απο το εμποριο όπλων (και την συντήρηση των εμφυλίων). το πως έχει στηθεί όλο αυτό  και έχει συντελέσει στην καταστροφή του οικοσυστήματος της λίμνης και βέβαια της ζωής των  ανθρώπων είναι πραγματικά ασύληπτα φρικιαστικό και συμβαίνει ... Θυμός

στα υπ 'όψιν... ήθελα να το αναφέρω
Καταγράφηκε
πηνελόπη
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 28, 2007, 02:53:25 μμ »

Πολύ καλή ιδέα! Συμφωνώ και επαυξάνω!
Καταγράφηκε
missman
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 12:16:27 πμ »

Καλη ιδεα, γιατι οχι και μια σειρα προβολων σχετικων ντοκυμανταιρ ; ακομη και το φιλμ του Gore  μπορει να παιξει. Εαν το θεμα παρει δημοσιοτητα θα ερθουν και πολλοι αλλοι. Αυτο θα δημιουργησει ευκαιριες ενημερωσης και αναπτυξης ευρυτερων σχεσεων αναμεσα στα μελη του Οικολογιου και σε νεους ενδιαφερομενους.  Μπορω κι' εγω να μιλησω στα παιδια του ΒΟΟΖΕ, ειναι φιλοι ο Νικος και η Λια.
Καταγράφηκε

missman
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 12:24:45 πμ »

ήδη και ο Νίκος και η Λια εχουν δει θετικά τις όποιες δραστηριότητές μας, και μας διαθέτουν το χώρο ακρεί να εχουν ημερομηνίες

δεν ειν τυχαιο που τρια μελη μεχρι τώρα γνωρίζαμε το χώρο, θα γινει κάτι καλό μεσα από κει...
Καταγράφηκε

"Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ΝΠΔΔ"
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: