Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
Χάσατε το
email ενεργοποίησης;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Index
Help
Σύνδεση
:
Συνάντηση του Οικολογίου Κυριακή 3 Φεβρουαρίου
Διαβάστε περισσότερα εδώ :
http://www.oikologio.gr/forum/b25/27-t904/msg9437/#top
Oikologio Forum
>
Οικολόγιο
>
Γενική Κουβέντα
(Συντονιστές:
David
,
paraxeno
,
giannis
,
Nefelikas
,
dpurpler
,
Fotis
) >
MΕΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ- ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ
Ψηφοφορία
Ερώτηση:
MΕΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ- ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ, που διαμενετε και δραστηριοποιηστε
Αθηνα
40 (80%)
Θεσσαλονικη
1 (2%)
Στερεα Ελλαδα εκτος Αττικης
0 (0%)
Θεσσαλια
0 (0%)
Ηπειρος
0 (0%)
Μακεδονια πλην Θεσσαλονικης και Θρακη
1 (2%)
Πελλοποννησος
3 (6%)
Κρητη
0 (0%)
Αιγαιο
1 (2%)
Ιονιο
0 (0%)
Εξωτερικο
4 (8%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 49
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας
Θέμα: MΕΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ- ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ (Αναγνώστηκε 522 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Inner Tree
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
O kosmos allazei...moirasteite to mazi mou
MΕΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ- ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ
«
στις:
Οκτώβριος 16, 2007, 03:10:58 μμ »
Ξαναανεβαζω το Θεμα Ψηφοριας των μελων του Οικολογιου καθως θεωρω οτι ειναι σημαντικο για την οργανωση μας και την δραστηριοποιηση των τοπικων κοινωνιων πρεπει να γνωριζουμε αν υπαρχουμε μεταξυ μας εστω και στο μελλον ομαδες απο αλλες περιοχες της Ελλαδας εκτος Αθηνας.Παρακαλω οι 19 που ειχατε ψηφισει στο προηγουμενο ξαναψηφιστε. Μπορει οι ομαδες να αργησουν να οργανωθουν εκτος Αθηνας αλλα αυτη ειναι μια αρχη τουλαχιστον. παρακαλω τους moderators να βαλουν μια πινεζουλα
στο ποστ αν συμφωνουν οπως το προηγουμενο...
Ευχαριστω
Inner Tree
Καταγράφηκε
Inner Tree - For the Self Knowledge
Kallioph
Hero Member
Συνδεδεμένος
Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα
Απ: MΕΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΟΥ- ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ
«
Απάντηση #1 στις:
Οκτώβριος 16, 2007, 07:38:39 μμ »
Το ότι το 88% είναι από Αθήνα, είναι ένα από τα παράλογα που ερχόμαστε να βιώσουμε. Αυτοί που είναι κοντύτερα στη φύση δεν νιώθουν ήδη τις αλλαγές της ώστε να δραστηριοποιηθούν; Μου κάνει εντύπωση. Κι αυτό ισχύει όχι μόνο εδώ, αλλά και κάπου αλλού το είχα δει (νομίζω με τις φωτιές για εθελοντική δασοπροστασία), ότι οι Αθήνα δραστηριοποιοείται περισσότερο απ' την επαρχία, αν και επειδή ακριβώς είναι πόλη μπορεί να κάνει πολύ λιγότερα από έναν π.χ. που ζει κοντά σ' ένα δάσος.
Καλά οκ μετά το είδα. Σύνολο ψηφοφόρων 8
Καταγράφηκε
N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης -
http://biostore-aloa.blogspot.com
Inner Tree
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #2 στις:
Οκτώβριος 16, 2007, 08:33:43 μμ »
Υπαρχουν πανω απο 250 μελη του Οικολογιου...αυτη η ψηφοφορια θα δειξει σε κανενα μηνα οταν εχουν ψηφισει αρκετοι,
παντως το νοημα και μηνυμα του διαδικτυου ειναι οτι ακομα και καποιος απο απομακρυσμενο χωριο στον Εβρο μπορει να συνδεθει και να συμμετεχει, και πρεπει ολοι απο την Αθηνα και το Οικολογιο και οι μπλογκερς να συνδεθουν και με αλλες διαδικτυακες παρομοιες οργανωσεις απο ολη την Ελλαδα για να εξαπλωθει η ιδεα
Ι.Τ.
Καταγράφηκε
ithaca
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #3 στις:
Οκτώβριος 16, 2007, 09:10:23 μμ »
Παράθεση από: Kallioph στις Οκτώβριος 16, 2007, 07:38:39 μμ
Το ότι το 88% είναι από Αθήνα, είναι ένα από τα παράλογα που ερχόμαστε να βιώσουμε. Αυτοί που είναι κοντύτερα στη φύση δεν νιώθουν ήδη τις αλλαγές της ώστε να δραστηριοποιηθούν; Μου κάνει εντύπωση. Κι αυτό ισχύει όχι μόνο εδώ, αλλά και κάπου αλλού το είχα δει (νομίζω με τις φωτιές για εθελοντική δασοπροστασία), ότι οι Αθήνα δραστηριοποιοείται περισσότερο απ' την επαρχία, αν και επειδή ακριβώς είναι πόλη μπορεί να κάνει πολύ λιγότερα από έναν π.χ. που ζει κοντά σ' ένα δάσος.
Αυτοί που είναι κοντύτερα στη φύση δεν περνάνε την ώρα μπροστά στο p.c...
Καταγράφηκε
Inner Tree
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #4 στις:
Οκτώβριος 17, 2007, 12:27:55 πμ »
Παράθεση από: ithaca στις Οκτώβριος 16, 2007, 09:10:23 μμ
Παράθεση από: Kallioph στις Οκτώβριος 16, 2007, 07:38:39 μμ
Η Θεσσαλονικη φυση ειναι? η μηπως οι αλλες πολεις...αν και κοντα στην φυση καποια ωρα θα περνανε στο ιντερνετ εστω και απο τα καφε...πως θα διαδοθει το μηνυμα αν ολοι μας ειμαστε Αθηναιοι(αν και εγω μενω εξωτερικο)
Καταγράφηκε
Kallioph
Hero Member
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #5 στις:
Οκτώβριος 17, 2007, 08:48:29 πμ »
Παράθεση
Έχουμε φτιάξει ένα πρότυπο στο μυαλό μας που λέει: οι βολεμένοι είναι μπροστά σε οθόνες, οι ελεύθεροι είναι κοντά στη φύση.
Σπάστε τα καλούπια επιτέλους !
Μέσον επικοινωνίας και έκφρασης είναι το pc και δη το διαδίκτυο, δεν είναι μέσον που πολτοποιεί τον εγκέφαλο, ούτε καν η τηλεόραση είναι τέτοια, αλλά είναι το ίδιο το μυαλό και κατά πόσον έχει καλλιεργήσει κριτική και ερευνητική σκέψη και όχι η τηλεόραση ή το διαδίκτυο ή η φύση, που έχει το πρόβλημα.
Καταγράφηκε
N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης -
BUTTERFLY
Global1
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #6 στις:
Οκτώβριος 17, 2007, 09:28:34 πμ »
Το οτι η πλειοψηφια ειναι απο την Αθηνα, τουλαχιστον απο τα μεχρι τωρα δεδομενα, ειναι αναμενομενο. Καλλιοπη μου, οταν εισαι μεσα στο δασος και παντου περιτριγυρισμενος απο πρασινο ειναι νομιζω πιο δυσκολο να συνειδητοποιησεις τις αλλαγες, γιατι δεν τις βλεπεις. Λες "αφου να εχουμε δαση"...οταν ομως χτυπησει η φωτια την πορτα σου,η πλημμυρα κτλ, τοτε το καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα. Ενω εμεις στην Αθηνα το νιωθουμε στο πετσι μας καθε μερα οτι η ατμοσφαιρα βαραινει, το νερο εχει απαισια γευση, δεν βλεπουμε πρασινο κτλ. Ασε που πραγματικα στην επαρχια δεν ασχολουνται και πολυ με την ενημερωση. Εζησα 1,5 χρονο στην Κρητη (σε χωριο στο βουνο) και τον 1 τουλαχιστον δεν ειχα τηλεοραση ουτε Ιντερνετ...σε πληροφορω οτι οχι μονο δεν μου ελειψαν, ενιωσα καλυτερα, πιο ελευθερη! Αν λοιπον δεν ενημερωνονται, τοτε πως θα ξερουν ποσο πραγματικα στενευει ο κλοιος και ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα! Ας ελπισουμε οτι θα πεσουν επανω σε αρθρα, δικτυακους τοπους οπως το Οικολογιο και θα αρχισουν να το σκεπτονται περισσοτερο!
Καταγράφηκε
Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
Inner Tree
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #7 στις:
Οκτώβριος 17, 2007, 10:14:27 πμ »
Παιδια συγνωμη, αλλα εδω δεν μιλαμε για δασος μονο...υπαρχουν και πολεις οπως η Πατρα, η Λαρισα το Ηρακλειο τα Χανια, ο Βολος, Τα Ιωαννινα, Η Ξανθη, Η Αλεξανδρουπολη, οι Σερρες, το Μεσολογγι, το Ναυπλιο, η Καβαλα,η Μυτιληνη, η Κερκυρα...
Σιγουρα πολλοι ανθρωποι εκει ειναι συνδεμενοι στο διαδικτυο και αυτο που πρεπει ειναι να τους βρουμε αν υπαρχουν αναμεσα μας η να τους γνωρισουμε το οικολογιο...σαφως η οικολογικη ευαισθησια ισως ειναι μικροτερη καθως μικροτερες πολεις αλλα σιγουρα μπορουν να δημιουργηθουν πυρηνες
ΙΤ
Καταγράφηκε
Kallioph
Hero Member
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #8 στις:
Οκτώβριος 17, 2007, 10:17:29 πμ »
Παράθεση
οταν εισαι μεσα στο δασος και παντου περιτριγυρισμενος απο πρασινο ειναι νομιζω πιο δυσκολο να συνειδητοποιησεις τις αλλαγες
για ξωτικά και νεράιδες μιλάμε ;
Ακόμα κι αυτά νιώθουν τις αλλαγές. ...
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #9 στις:
Οκτώβριος 17, 2007, 02:21:12 μμ »
ΕσωΔενδρο δικιο εχεις, δεν το σκεφτηκα ετσι.
Καλλιοπη, τις αντιλαμβανονται ολοι αλλα με διαφορετικους ρυθμους.
Καταγράφηκε
Χριστινα
mitsukodf
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #10 στις:
Οκτώβριος 17, 2007, 11:19:37 μμ »
Παράθεση
Υπαρχουν πανω απο 250 μελη του Οικολογιου...αυτη η ψηφοφορια θα δειξει σε κανενα μηνα οταν εχουν ψηφισει αρκετοι..
Συμφωνώ με τον Inner Tree. Πρέπει να περιμένουμε για να βγουν κάποια τεκμηριωμένα συμπεράσματα. Αλλά πιστεύω (και βλέπω) ότι αυτή η ψηφοφορία έχει περισσότερες επισκέψεις και θα ψηφίσουν αρκετοί.
Καταγράφηκε
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...
BUTTERFLY
Global1
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #11 στις:
Οκτώβριος 18, 2007, 10:23:06 πμ »
Υπαρχει καπου που να κανει μπαμ σε ολα τα μελη που δεν παρακολουθουν το φορουμ? Μηπως να το στελναμε με μεηλ προσωπικο στα μελη που φαινεται το μεηλ τους στο προφιλ τους?
Καταγράφηκε
Χριστινα
Inner Tree
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #12 στις:
Οκτώβριος 18, 2007, 10:39:28 πμ »
Παράθεση από: BUTTERFLY στις Οκτώβριος 18, 2007, 10:23:06 πμ
Υπαρχει καπου που να κανει μπαμ σε ολα τα μελη που δεν παρακολουθουν το φορουμ? Μηπως να το στελναμε με μεηλ προσωπικο στα μελη που φαινεται το μεηλ τους στο προφιλ τους?
Kαλη ιδεα...για το εμαιλ στα μελη του Οικολογιου μαλλον ισως με το πατημα ενος κουμπιου να μπορουν οι διαχειριστες του Οικολογιου να το κανουν...θα στειλω και ενα μυνημα τωρα στην Αναδασωση Google Groups
IT
Καταγράφηκε
andriana
Global1
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #13 στις:
Οκτώβριος 18, 2007, 01:37:58 μμ »
να ψηφίσουμε ξανά ,,αλλά πού
Καταγράφηκε
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
elenmic
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #14 στις:
Οκτώβριος 18, 2007, 01:58:49 μμ »
και περισσότεροι να ψηφίσουν νομίζω ότι η πλειοψηφία θα είναι από την αθήνα..μάλλον πρέπει να ζεις στη εξωτική αθήνα για να εκτιμήσεις τη φύση..
πρόταση για να έχει η ψηφοφορία καλύτερα αποτελέσματα - σε αθήνα/θεσσαλονίκη να υπάρχει δυνατότητα επιλογής περιοχής..
επίσης πολλοί αθηναίοι προέρχονται ή έχουν σχέση με άλλα μέρη της ελλάδας, με τα οποία έχουν μια κάποια επαφή, ενώ οι εκεί κάτοικοι δεν ασχολούνται με το ίντερνετ..θα μπορούσε κι αυτό να περιλαμβάνεται στην ψηφοφορία, ή σε μια άλλη και να χρησιμεύσει στην καλύτερη οργάνωση δράσεων και στη συλλογή πληροφοριών..
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #15 στις:
Οκτώβριος 18, 2007, 02:01:01 μμ »
Αντριανα μου εδω ψηφιζουμε.
Καταγράφηκε
Χριστινα
Ronda
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #16 στις:
Οκτώβριος 18, 2007, 04:10:25 μμ »
παιδια, την Κυριακη που ανεβηκαμε μεχρι το Μπαφι,
ειδαμε πολλους κομμενους κορμους που μπορει να μην ξερω,
αλλα με τις λιγες μου γνωσεις δεν ηταν απο καμμενα δεντρα. Ας μας διαφωτισει καποιος πιο ειδικος, αν υπαρχει, που διαβαζει και εχει ανεβει κι εκεινος Παρνηθα.
Καταγράφηκε
Inner Tree
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #17 στις:
Οκτώβριος 18, 2007, 06:10:45 μμ »
Παράθεση από: elenmic στις Οκτώβριος 18, 2007, 01:58:49 μμ
και περισσότεροι να ψηφίσουν νομίζω ότι η πλειοψηφία θα είναι από την αθήνα..μάλλον πρέπει να ζεις στη εξωτική αθήνα για να εκτιμήσεις τη φύση..
πρόταση για να έχει η ψηφοφορία καλύτερα αποτελέσματα - σε αθήνα/θεσσαλονίκη να υπάρχει δυνατότητα επιλογής περιοχής..
επίσης πολλοί αθηναίοι προέρχονται ή έχουν σχέση με άλλα μέρη της ελλάδας, με τα οποία έχουν μια κάποια επαφή, ενώ οι εκεί κάτοικοι δεν ασχολούνται με το ίντερνετ..θα μπορούσε κι αυτό να περιλαμβάνεται στην ψηφοφορία, ή σε μια άλλη και να χρησιμεύσει στην καλύτερη οργάνωση δράσεων και στη συλλογή πληροφοριών..
Ας αφησουμε αυτη την ψηφοφορια κανενα μηνα να δουμε και τι παιζει και μετα οργανωνουμε τις επι μερους ομαδες και με πιο ειδικες ψηφοφοριες...για να εχουμε μια πρωτη εικονα πρεπει να ψηφισουν πανω απο 150 νομιζω (310 μελη υπαρχουν-εστειλα ενα και στο Γκρουπς)
Πιστευω παντως και προτεινω οπως ανεφερα και παλιοτερα αν η συντριπτικη πλειοξηφια ειστε Αθηναιοι/ες να συνδεθει το Οικολογιο σε αλλα τοπικα οικολογικα και μη φορουμς ωστε οι χρηστες εκει να μαθουν για την δραστηριοτητα και να μεγαλωσει η προσπαθεια αυτη
ΙΤ
Καταγράφηκε
mitsukodf
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #18 στις:
Νοέμβριος 17, 2007, 11:32:44 μμ »
Στην αλλαγή που έγινε στη δομή του forum, αυτό το θέμα καταργήθηκε από μόνιμο θέμα. ΓΙΑΤΙ;
.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζουμε την περιοχή δράσης του καθενός και για καλύτερη οργάνωση και επικοινωνία και για να ξέρουμε σε ποιους απευθυνόμαστε. Οι 39 ψήφοι που υπάρχουν μέχρι τώρα δεν μπορούν να θεωρηθούν καλό δείγμα του συνόλου των μελών (Αν και είναι μια κάποια ένδειξη).
Αν διαβάσει κάποιος διαχειρηστής αυτό το μήνυμα, καλό είναι να ξαναγίνει αυτό το θέμα ΜΟΝΙΜΟ, κάτω από το θέμα "Νέα Μέλη; Συστηθείτε"...
Καταγράφηκε
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...
paraxeno
Administrator
Συνδεδεμένος
«
Απάντηση #19 στις:
Νοέμβριος 18, 2007, 12:43:41 μμ »
Παράθεση από: mitsukodf στις Νοέμβριος 17, 2007, 11:32:44 μμ
Στην αλλαγή που έγινε στη δομή του forum, αυτό το θέμα καταργήθηκε από μόνιμο θέμα. ΓΙΑΤΙ;
.
Αν διαβάσει κάποιος διαχειρηστής αυτό το μήνυμα, καλό είναι να ξαναγίνει αυτό το θέμα ΜΟΝΙΜΟ, κάτω από το θέμα "Νέα Μέλη; Συστηθείτε"...
μάλλον εκ παραδρομής μιτσουκο... επανήλθε ως μόνιμο θέμα
Καταγράφηκε
"Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ΝΠΔΔ"
mitsukodf
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #20 στις:
Νοέμβριος 18, 2007, 05:10:58 μμ »
Ευχαριστώ πολύ παράξενο.
Καταγράφηκε