Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση του Οικολογίου Κυριακή 3 Φεβρουαρίου  (Αναγνώστηκε 616 φορές)
Kev, psybases και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
giannis
Administrator
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 04:05:33 μμ »

Μου αρέσει το κείμενακι της Αντριάνας... μόνο που οι δύο συναντήσεις τον μήνα... πολλές δεν είναι... Όταν καταλήξετε κάπου (σύντομα) ας μπεί εδώ ή στο wiki (μην το ξεχνάτε...) το κείμενο της πρόσκλησης για να μπορέσω να την πάρω και να τη στείλω (ΠΑΝΤΟΥ υποθέτω...)
Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
missman
Newbie
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 17, 2008, 08:50:39 μμ »

Η 3 Φεβ. ειναι καλη ημερα για την συναντηση, μπορω να ελθω και εγω, εαν συμφωνειτε, φυσικα.
Προτιμω το δευτερο της adriana με μικροτροποποιησεις :
Παράθεση
Οι φωτιές του καλοκαιριού μας συγκλόνισαν, ο αρχικός πόνος και ο ενθουσιασμός για δράση ίσως πέρασαν, τα δάση όμως παραμένουν καμμένα.  Το Οικολόγιο παρακολουθώντας τις  εξελίξεις,  αναγνωρίζει ότι η ανάγκη για συλλογική δράση είναι  μεγαλύτερη από ποτέ. Η  συλλογική δράση απαιτεί ανθρώπινη επαφή και  όχι μόνο   τους ψηφιακούς μας εαυτούς.
Για το λόγο  αυτό,   το Οικολόγιο προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του

την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57)
και ώρα 15:00

για να συζητήσουμε απο κοντά θέματα που αφορούν τη βελτίωση του Οικολογίου, την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας.
η συμμετοχη ολων ειναι ευπροσδεκτη και πολυτιμη...
Καταγράφηκε

missman
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 17, 2008, 09:53:50 μμ »

και το ρωτάς μισμαν? άκου λεει θα έλθεις απαραιτήτως
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
paraxeno
Administrator

« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 17, 2008, 09:59:29 μμ »

Παράθεση
Οι φωτιές του καλοκαιριού μας συγκλόνισαν, ο αρχικός πόνος και ο ενθουσιασμός για δράση ίσως πέρασαν, τα δάση όμως παραμένουν καμμένα. Τα προβλήματα του περιβάλλοντος πολλά, μας χρειάζονται δραστήριους, ενεργούς, ανήσυχους...

Παρακολουθώντας τις  εξελίξεις,  αναγνωρίζουμε ότι η ανάγκη για συλλογική δράση είναι  μεγαλύτερη από ποτέ. Η  συλλογική δράση απαιτεί ανθρώπινη επαφή και  όχι μόνο  τους ψηφιακούς μας εαυτούς.

Το Οικολόγιο λοιπόν, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57 - Αθήνα) και ώρα 15:00,  για να συζητήσουμε απο κοντά θέματα που αφορούν   τη βελτίωση του Οικολογίου, αλλά και την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας.

Οι συναντήσεις της  ολομέλειας θα πραγματοποιούνται  δύο φορες το μήνα. (ή κατά περίπτωση)
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη

η δική μου μικρή μικρούλα τροποποίηση
Καταγράφηκε

"Εντροπίας Εγκώμιον"
Kallioph
Hero Member

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 10:57:22 πμ »

Η 3 Φεβ. ειναι καλη ημερα για την συναντηση, μπορω να ελθω και εγω, εαν συμφωνειτε, φυσικα.

Φυσικά και συμφωνούμε!  Μεγάλο χαμόγελο

Λοιπόν... ; Ας καταλήξουμε σ' αυτό το κείμενο, περνάει ο χρόνος. Να το ανεβάσουμε κι αυτό στην αρχική, να το στείλει όποτε βρει ευκαιρία κι ο Γιάννης;
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 11:33:22 πμ »

Αυτο το 2 φορες το μηνα θα ελεγα να μην το γραψουμε, γιατι ειναι πολυ πιθανο να μη γινει και να εκτεθουμε...
Καταγράφηκε

Χριστινα
"Η δυναμη σου πελαγος κι η θεληση μου βραχος"
Kallioph
Hero Member

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 11:35:19 πμ »

Αυτο το 2 φορες το μηνα θα ελεγα να μην το γραψουμε, γιατι ειναι πολυ πιθανο να μη γινει και να εκτεθουμε...

Ναι, μάλλον δεν χρειάζεται, συμφωνώ.
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
giannis
Administrator

« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 02:52:38 μμ »

Φυσικά και συμφωνούμε!  Μεγάλο χαμόγελο

Λοιπόν... ; Ας καταλήξουμε σ' αυτό το κείμενο, περνάει ο χρόνος. Να το ανεβάσουμε κι αυτό στην αρχική, να το στείλει όποτε βρει ευκαιρία κι ο Γιάννης;

Ο Γιάννης την ευκαιρία θα τη βρεί... που θέλετε να το στείλει όμως? Μόνο στα μέλη? Παντού...?

Οι φωτιές του καλοκαιριού μας συγκλόνισαν, ο αρχικός πόνος και ο ενθουσιασμός για δράση ίσως πέρασαν, τα δάση όμως παραμένουν καμμένα.
Τα προβλήματα του περιβάλλοντος πολλά..., μας χρειάζονται δραστήριους, ενεργούς, ανήσυχους...

Παρακολουθώντας τις  εξελίξεις,  αναγνωρίζουμε ότι η ανάγκη για συλλογική δράση είναι  μεγαλύτερη από ποτέ.
Η  συλλογική δράση απαιτεί ανθρώπινη επαφή και  όχι μόνο  τους ψηφιακούς μας εαυτούς.

Το Οικολόγιο λοιπόν, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57 - Αθήνα) και ώρα 15:00,  για να συζητήσουμε απο κοντά θέματα που αφορούν τη βελτίωση του Οικολογίου, αλλά και την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη

Το φανατζόσαστε κάπως έτσι...? Συν τα απαραίτητα λογότυπα και τα τοιαύτα....
Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
inlovewithlife
Global Moderator

« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 02:57:41 μμ »

Το βρίσκω τέλειο.
Καταγράφηκε
BUTTERFLY
Global1

« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 18, 2008, 03:31:13 μμ »