Σελίδες: [1] 2   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση του Οικολογίου Κυριακή 3 Φεβρουαρίου  (Αναγνώστηκε 504 φορές)
missman και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
inlovewithlife
Global Moderator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« στις: Ιανουάριος 07, 2008, 05:09:40 μμ »

Καλή χρονιά σε όλους.

Για να μην μείνει όμως η χρονιά καλή μόνο στα λόγια, θα πρέπει να προχωρήσουμε συλλογικά και σε έργα. Οι φωτιές του καλοκαιριού μας συγκλόνισαν, ο αρχικός πόνος και ο ενθουσιασμός για δράση ίσως πέρασαν, τα δάση όμως παραμένουν καμμένα. Ως οικολόγ(ιο)οι παραμένουμε (και θα ανεβαίνουμε όλο και πιο πολύ) στην επικαιρότητα των καναλιών και της καθημερινής ζωής, γιατί το πρόβλημα το οποίο μας ένωσε είναι πιο οξύ από ποτέ. Η ανάγκη για συλλογική δράση είναι λοιπόν μεγαλύτερη από ποτέ. Επιπλέον, για να δενόμαστε σαν άνθρωποι και όχι μόνο σαν ψηφιακοί εαυτοί, κρίνεται απαραίτητη η συνάντησή μας τουλάχιστον 2 φορές το μήνα (και όσοι μπορούν κάθε φορά, ας έρχονται).

Συνάντηση λοιπόν Κυριακή 27 Γενάρη. Τι λέτε? Ας μην ακολουθήσουμε όμως τη χρονοβόρα διαδικασία της ψηφοφορίας, αφού συναντήσεις θα γίνονται πλέον πιο συχνά. Οπότε, αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αντίρρηση, ας το αναρτήσουμε νωρίς.

ΥΓ. Καλό θα ήταν οι ομάδες δράσης να συναντηθούν πιο πριν, για να προετοιμάσουν προτάσεις δράσεων. Η νομική ομάδα θα έχει μία συνάντηση την εβδομάδα πριν την Κυριακή.
Καταγράφηκε
andriana
Global1
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 07, 2008, 09:10:29 μμ »

συμφωνω μαζί σου
υποθέτω ότι ο πληθυντικός 
Παράθεση
οι ομάδες δράσης να συναντηθούν πιο πριν, ...
ήταν.... ρητορικός Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
giannis
Administrator

« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 08, 2008, 12:57:35 πμ »

Συμφωνώ με τον ινλοβ, αν και δεν γνωρίζω αν θα κατέβω. Ας ανέβει η πρόσκληση στην κεντρική και ας τη στείλουμε και τουλάχιστον με μαιλ στα μέλη. Το τελευταίο το αναλβάνω εγώ.
Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
vera
Full Member

« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 08, 2008, 10:18:41 πμ »

...σύμφωνη και εγώ για την συνάντηση.
ας οργανωθούμε ξανά ...μετά την χαλάρωση (κοίτα που βγήκε στιχάκι Γλώσσα)

καλή χρονιά!!
Καταγράφηκε
Adonis
Newbie
*

« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 08, 2008, 02:29:14 μμ »

Καλη Χρονια κι' απο μενα και Χρονια καλα σε ολες και σε ολους σας........ Μεγάλο χαμόγελο

Συμφωνω κι' εγω οτι πρεπει να βρισκομαστε συχνοτερα και σαφως η αμεση επαφη δεν συγκρινεται με την ψηφιακη.
Υπενθυμιζω επισης κατι που εχει προταθει κατα καιρους απο αρκετα μελη.........
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ........καθοτι με γεματο στομαχι και καλο τσιπουρο ερχονται οι καλες ιδεες.
Ο inlove ξερω οτι ειναι συμφωνος ηδη....και χαμογελαει αυτη τη στιγμη...χε-χε......
Και τωρα, οσον αφορα την επομενη συναντηση........
Booze....??

Καταγράφηκε
andriana
Global1

« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 09, 2008, 01:10:12 πμ »

παιζει και... συνδυαστικά!!!! Κλείσιμο ματιού Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. - Aldous Huxley
giannis
Administrator

« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 09, 2008, 12:28:28 μμ »

Χμμμ... Θα βγάλουμε ανακοίνωση τελικά...? Στο Βooze στις 15:00...? Για πείτε να μην έχουμε πάλι παράπονα γιατί δεν μας το είπατε νωρίτερα...
Καταγράφηκε

The Keeper of the Seven Keys...
andriana
Global1

« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 09, 2008, 01:50:39 μμ »

δυστηχώς και τελικά, δε θα μπορέσω  για 27  Αναποφασιστικότητα ,  πείτε, πιείτε και για μένα!!
Καταγράφηκε

Kallioph
Hero Member

Γη μήτηρ πάντων, Δημήτηρ πλουτοδότειρα

« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 11:25:50 πμ »

Μήπως να γίνει η συνάντηση 3/2 ;
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
Kallioph
Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 12:50:31 μμ »

Το κλείνουμε για 3/2 να ανακοινωθεί;
Καταγράφηκε

N' αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί εγώ φταίω.-Ν.Καζαντζάκης - http://biostore-aloa.blogspot.com
andriana
Global1

« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 01:20:07 μμ »

εμένα με βολευει αν συμφωνουν και οι αλλοι
Καταγράφηκε

Fotis
Administrator

Έτσι, να μη ξεχνιόμαστε...

« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 01:45:20 μμ »

ναι,
και θα παρακαλούσα να γίνει σε ένα χώρο που θα υπάρχει internet και να μην αμελήσεται κάποιος να μπει στο skype και αν με ψάξει/τον ψάξω!

Τσίου!
Καταγράφηκε

Χαρά,
στου ιερού βουνού τη μοναξιά,
στον καθαρό αέρα,
ν' ανηφορίζεις μοναχός
μ' ένα δαφνόφυλλο στα δόντια
(Ν. Καζαντζάκης)
Adonis
Newbie
*

« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 02:07:50 μμ »

Καλημερα και καλη εβδομαδα......

...κι' εμενα με βολευει 3/2....φτανει να το οριστικοποιησουμε  !!!
Καταγράφηκε
inlovewithlife
Global Moderator

« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 05:39:07 μμ »

Το κλείνουμε λοιπόν για τις 3 Φεβρουαρίου. Θα έχουμε και τη δράση στις 9 με το περιβαλλοντικό εργαστήριο, οπότε θα γίνει και σχετική ενημέρωση

Αυγερινέ ή psybases, μπορούμε να το αναρτήσουμε?
Καταγράφηκε
psybases
Administrator
**

« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 15, 2008, 12:07:37 πμ »

inlove μπορεί να το δημοσιοποίησει και οποιοδήποτε μέλος έχει τα κατάλληλα δικαιώματα  Κλείσιμο ματιού
Ευκαιρία να μάθεις το joomla  Γλώσσα
Καταγράφηκε
Kallioph
Hero Member

« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 15, 2008, 10:47:58 πμ »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Οικολόγιο προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σε συνάντηση για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο χώρο Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) και ώρα 15:00. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Η οργάνωση της συνάντησης συζητιέται ΕΔΩ

Να γράψουμε το ίδιο με την προηγούμενη φορά; ή κάτι άλλο;
Καταγράφηκε

andriana
Global1

« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 15, 2008, 12:12:58 μμ »

δε ξερω αλλα μου ακουγεται λιγο "ξερο". μήπω να το καναμε πιο ..

Το Οικολόγιο προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο  Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) και ώρα 15:00 .
Είμαι μια ευκαιρία να ζωντανέψουμε τη διαδικτυακή μας "πλατεία",  να  συζητήσουμε  απο κοντά θέματα που αφορούν τη βελτίωση του οικολογίου,  την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας.

ίσως να βαλουμε κι ενα τηλεφωνο? Απορία (μπορειτε να χρησιμοποησετε το δικο μου)

Καταγράφηκε

dpurpler
Moderator

we must remain perfect strangers

« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 12:39:51 πμ »

Να βάλουμε επίσης κάτι σαν:

"μας έχετε δεί από κοντά; ΟΧΙ; Δεν ξέρετε τι χάνετε!"

ή

"Θα προβληθεί και η ταινία του Ζαχόπουλου"

ή

"μετά το τέλος της εκδηλωσης, θα ακολουθήσει γεύμα"

Θα έχουμε ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία - με το τελευταίο ειδικά!
 Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο

(το δεύτερο είναι δίκοπο μαχαίρι)  Σαρκασμός Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
Fotis
Administrator

« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 12:51:42 πμ »

ναι...
να σκεφτούμε και λίγο το μέλλον μας...
να κάνουμε καμιά προσφορά...

στις τρεις παρουσίες σε συναντήσεις...
δώρο μια εγκυκλοπαίδεια....
Καταγράφηκε

Χαρά,
στον καθαρό αέρα,
ν' ανηφορίζεις μοναχός
(Ν. Καζαντζάκης)
andriana
Global1

« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 01:57:40 πμ »

κεφακια βλέπω ε?   Γλώσσα

δεν ήταν και τόσο χαλια βρε παιδιά, όσο το κανετε  .. πιο άμεσο ήταν, όχι πρωινάδικο  Κλάμα Στριφογύρισμα ματιών

Καταγράφηκε

Kallioph
Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 12:44:23 μμ »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι φωτιές του καλοκαιριού μας συγκλόνισαν, ο αρχικός πόνος και ο ενθουσιασμός για δράση ίσως πέρασαν, τα δάση όμως παραμένουν καμμένα. Ως οικολόγ(ιο)οι παραμένουμε (και θα ανεβαίνουμε όλο και πιο πολύ) στην επικαιρότητα της καθημερινής ζωής, γιατί το πρόβλημα το οποίο μας ένωσε είναι πιο οξύ από ποτέ. Η ανάγκη για συλλογική δράση είναι λοιπόν μεγαλύτερη από ποτέ. Επιπλέον, για να δενόμαστε σαν άνθρωποι και όχι μόνο σαν ψηφιακοί εαυτοί, κρίνεται απαραίτητη η συνάντησή μας τουλάχιστον 2 φορές το μήνα.

Γι' αυτό το λόγο το Οικολόγιο προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) και ώρα 15:00 για να συζητήσουμε απο κοντά θέματα που αφορούν τη βελτίωση του Οικολογίου, την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Καταγράφηκε

dpurpler
Moderator

we must remain perfect strangers

« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 12:52:05 μμ »

το "2 φορές τον μήνα" ας μην το δέσουμε κόμπο από τώρα.

ας μπεί και κάποιο άλλο θέμα, πχ ασωπός, ενέργειες αναδάσωσης από δήμους, παρατηρητήριο sky (τι απέγινε;), κριτική των ενεργειών  κοκ
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
Fotis
Administrator

« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 12:52:47 μμ »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

To Οικολόγιο προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) και ώρα 15:00 για να συζητήσουμε απο κοντά θέματα που αφορούν τη βελτίωση του Οικολογίου, την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Προτιμώ αυτό...
κάπου δηλαδή στα αρχικά λιτά πλαίσια...

Μη ξεχάσετε το διαδίκτυο!

Τσίου
Καταγράφηκε

Χαρά,
στον καθαρό αέρα,
ν' ανηφορίζεις μοναχός
(Ν. Καζαντζάκης)
andriana
Global1

« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 01:04:10 μμ »

Παράθεση
Ως οικολόγ(ιο)οι παραμένουμε (και θα ανεβαίνουμε όλο και πιο πολύ / δε νομίζω ότι χρειάζεται ) στην επικαιρότητα της καθημερινής ζωής,  ( γιατί το πρόβλημα το οποίο μας ένωσε είναι πιο οξύ από ποτέ. Η ανάγκη για συλλογική δράση είναι λοιπόν μεγαλύτερη από ποτέ. Επιπλέον, για να δενόμαστε σαν άνθρωποι και όχι μόνο σαν ψηφιακοί εαυτοί, κρίνεται απαραίτητη η συνάντησή μας τουλάχιστον 2 φορές το μήνα.

Προτεινω:

Οι φωτιές του καλοκαιριού μας συγκλόνισαν, ο αρχικός πόνος και ο ενθουσιασμός για δράση ίσως πέρασαν, τα δάση όμως παραμένουν καμμένα. ( το περιβάλλον  όμως εξακολουθεί να "φλέγεται") (όχι απαράιτητο)
( Το οικολόγιο)Παρακολουθώντας τις  εξελίξεις,  αναγνωρίζουμε ότι η ανάγκη για συλλογική δράση είναι  μεγαλύτερη από ποτέ. Η  συλλογική δράση απαιτεί ανθρώπινη επαφή και  όχι μόνο   τους ψηφιακούς μας ευατούς.
Για το λόγο  αυτό,   το Οικολόγιο προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του
την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 στο Bοοze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57)
και ώρα 15:00

για να συζητήσουμε απο κοντά θέματα που αφορούν τη βελτίωση του Οικολογίου, την οργάνωση, πορεία και εξέλιξη των δράσεων μας.

Οι συναντήσεις της  ολομέλειας θα πραγματοποιούνται  δύο φορες το μήνα.(αν θελουμε)
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη
Καταγράφηκε

andriana
Global1

« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 01:09:09 μμ »

ας του δωσουμε ένα πιο ανθρωπινο τόνο.. δεν ειναι αναγκη να θυμιζει ανακοινωση ΔΣ.. Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: